Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το SWOSU

Καλώς ήλθατε στο Southwestern Oklahoma State University (SWOSU) - ένα πανεπιστήμιο γνωστό για τα ποιοτικά ακαδημαϊκά του προγράμματα, τη φιλική ατμόσφαιρα και το οικονομικό κόστος. Βρίσκεται στη μικρή πόλη του Weatherford, στην καρδιά της δυτικής Οκλαχόμα, και προσφέρει ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

Το SWOSU φιλοξενεί 5.000 φοιτητές εκ των οποίων οι 250 είναι φοιτητές εκτός των ΗΠΑ που εκπροσωπούν περίπου 35 χώρες. Οι φοιτητές μπορούν να συμπληρώνουν πτυχία συνεργατών, πτυχιούχων, μεταπτυχιακών και διδακτορικών φοιτητών, ενώ παρακολουθούν είτε τις παραδοσιακές τάξεις στην πανεπιστημιούπολη είτε συμμετέχουν σε ευκαιρίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που παρέχονται μέσω τεχνολογίας τελευταίας τεχνολογίας.

SWOSU Αποστολή, αξίες

Αξίες

Η SWOSU επιβεβαίωσε τις αξίες της με τους ενδιαφερόμενους.

 • Εκτιμούμε τη θέση μας ως κορυφαίος φορέας ανώτατης εκπαίδευσης της Οκλαχόμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κράτους και της περιοχής παρέχοντας προσιτά, προσιτά, υψηλής ποιότητας συνεργάτες, πανεπιστημιακά, μεταπτυχιακά και επαγγελματικά πτυχιακά προγράμματα.
 • Δεσμευόμαστε για υψηλά πρότυπα διδασκαλίας, διοικητικών υπηρεσιών, έρευνας, ακαδημαϊκών και δημιουργικών δραστηριοτήτων, καθώς και υπηρεσιών προς το πανεπιστήμιο και την κοινότητα.
 • Η σχολή, το προσωπικό και η διοίκηση μας δεσμεύονται να προωθήσουν ένα ασφαλές, υγιές και ποικίλο πνευματικό, πολιτιστικό και κοινωνικό περιβάλλον για την επιτυχία των φοιτητών.
 • Είμαστε αφοσιωμένοι στην οικονομική σταθερότητα και ανάπτυξη της περιοχής μας και προσβλέπουμε στον ρόλο μας ως κέντρο τέχνης, πολιτισμού, επιστήμης και τεχνολογίας.
 • Εμείς καθοδηγούμε τις ενέργειές μας με ειλικρίνεια, ειλικρίνεια και ακεραιότητα καθώς τηρούμε τις υποχρεώσεις μας μέσα από τη συνετή χρήση των οικονομικών και φυσικών πόρων που μας έχουν ανατεθεί.

Οραμα

Ως κορυφαίο πανεπιστήμιο που ανταποκρίνεται σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, η SWOSU θα προσφέρει ένα περιβάλλον για την επιτυχία των φοιτητών, των σπουδαστών και των μεταπτυχιακών φοιτητών και της δημόσιας διοίκησης μέσω διαφόρων στοιχείων:

 • Καινοτόμα και προσιτά ακαδημαϊκά προγράμματα.
 • Δραστηριότητες και ευκαιρίες σπουδαστών.
 • Πολιτιστική ένταξη και ποικιλομορφία ·
 • Διευρυμένα διεθνή προγράμματα, ευκαιρίες για διεθνείς φοιτητές και προώθηση της παγκόσμιας ευαισθητοποίησης.
 • Κοινοτικές και ιδιωτικές εταιρικές σχέσεις προς όφελος των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού και της κοινότητας ·
 • Φοιτητική και ακαδημαϊκή έρευνα, ακαδημαϊκές και δημιουργικές δραστηριότητες που διευρύνουν τα στοιχεία της γνώσης και ενισχύουν την ποιότητα ζωής.
 • Δραστηριότητες και επενδύσεις που προωθούν την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.
 • Προώθηση της πανεπιστημιακής και κοινοτικής υγείας και ευεξίας.
 • Δέσμευση για την προώθηση και τη διατήρηση τεχνολογιών που βελτιστοποιούν τις πανεπιστημιακές δραστηριότητες και την εκμάθηση διδασκαλίας από την τάξη και τους σπουδαστές
 • Διαχείριση των οικονομικών μας πόρων και δημιουργία νέων οδών υποστήριξης και διατήρησης προγραμμάτων ποιότητας. και
 • Επέκταση σχέσεων αποφοίτων, αναγνώριση, συνεργασίες και υποστήριξη.

Αποστολή

Η αποστολή του Southwestern Oklahoma State University , μέλος του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Συστήματος της Οκλαχόμα, είναι να παρέχει εκπαιδευτικές ευκαιρίες, ερευνητικές, ακαδημαϊκές και δημιουργικές δραστηριότητες και να παρέχει υπηρεσίες σε ένα ασφαλές, προσιτό, καλλιεργητικό μαθησιακό περιβάλλον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κράτους και και συμβάλλει στο εκπαιδευτικό, οικονομικό και πολιτιστικό περιβάλλον. Το SWOSU παρέχει παραδοσιακά ισχυρά προγράμματα σπουδών που οδηγούν σε ποικίλους βαθμούς, από συνεργάτες έως διδακτορικά. Οι τομείς σπουδών του Πανεπιστημίου, τα εθνικά διαπιστευμένα προγράμματα, το γενικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι υπηρεσίες και οι δραστηριότητες βιωματικής μάθησης και η συμμετοχή σε φοιτητικές δραστηριότητες και οργανώσεις παρέχουν στους σπουδαστές ευκαιρίες να αποκτήσουν δεξιότητες, γνώσεις και πολιτιστική εκτίμηση που προωθούν την επίτευξη των σπουδαστών και των αποφοίτων.

ESL Center - Η Εταιρεία Γλωσσών

Το TLC Weatherford είναι μια βοηθητική περιοχή στην TLC-Edmond που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη του Southwestern Oklahoma State University της Southwestern Oklahoma State University (SWOSU). Με εμάς, θα βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην αγγλική γλώσσα και παράλληλα θα δημιουργήσετε μεγάλες αναμνήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους ανθρώπους της.

Θα σπουδάσετε με εκπαιδευτικούς με υψηλή ειδίκευση στη διδασκαλία αγγλικών σε ξένους φοιτητές Θα έχετε ακαδημαϊκούς συμβούλους να σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα του δρόμου. Το συνεργαζόμενο μας δίκτυο κολέγιος θα σας διευκολύνει να εισέλθετε στο αμερικανικό πανεπιστήμιο της επιλογής σας.

Θα καλλιεργηθείτε τόσο πολιτιστικά όσο και ακαδημαϊκά. Οι δραστηριότητες που υποστηρίζονται από το The Language Company χαρακτηρίζουν τη διερεύνηση κοινοτήτων και πόλεων όπου βιώνετε τον αμερικανικό τρόπο ζωής.

Συνολικοί στόχοι

 • Ανάπτυξη και παράδοση προγραμμάτων ποιότητας με προσωπικό και συστήματα διανομής που εξασφαλίζουν ικανοποιητική ικανοποίηση πελατών και χορηγών.
 • Εξασφάλιση αποτελεσματικής διακυβέρνησης, ηγεσίας και επικοινωνίας σε ολόκληρο τον οργανισμό.
 • Εξασφαλίστε μια ισχυρή οικονομική βάση για την εταιρεία.
 • Ορίστε πρότυπα και εξασφαλίστε ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και ανάπτυξης για όλους τους εργαζομένους.
 • Ανάπτυξη και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών για την ικανοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη και του χορηγού.
 • Εξασφαλίστε τη ζωτικότητα των επιχειρήσεων μέσω της διαφοροποίησης των πελατών και της δημοσιονομικής διαχείρισης.
 • Εξασφαλίστε ότι οι στρατηγικές δραστηριότητες και ο σχεδιασμός της εταιρείας είναι σύμφωνες με τα πρότυπα της βιομηχανίας ESL και οδηγούν την αποστολή της εταιρείας.

Γρήγορα γεγονότα

 • Περίπου 5.100 φοιτητές εγγράφονται κάθε πτώση στην πανεπιστημιούπολη SWOSU.
 • Το SWOSU προσφέρει πάνω από 100 διαφορετικές εταιρείες και 1.000 διαφορετικές κατηγορίες.
 • Η υπερήφανη παράδοση περιλαμβάνει ισχυρά ακαδημαϊκά προγράμματα και ποιοτική ικανότητα.
 • Το SWOSU διαθέτει 14 εθνικά αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά προγράμματα - τα περισσότερα από τα περιφερειακά πανεπιστήμια της Οκλαχόμα.
 • Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.swosu.edu
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Southwestern Oklahoma State University

Καλώς ήρθατε στην Σχολή Νοσηλευτικής, όπου προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε τους απόφοιτους νοσηλευτών για να ικανοποιήσουμε το αίτημα για επαγγελματική πρακτική. ... [+]

Κερδίστε το RN σας

Καλώς ήρθατε στην Σχολή Νοσηλευτικής, όπου προσπαθούμε να εκπαιδεύσουμε τους απόφοιτους νοσηλευτών για να ικανοποιήσουμε το αίτημα για επαγγελματική πρακτική.

Βαθμοί που προσφέρονταιBachelor of Science στη ΝοσηλευτικήMaster of Science στη ΝοσηλευτικήΑποτελέσματα του προγράμματοςΟι απόφοιτοι μας είναι σε θέση να:Πρακτική νοσηλευτική με επαγγελματικό, νομικό και δεοντολογικό τρόπο.Αναλύστε ολοκληρωμένα δεδομένα και κάντε σύνθετες και ιεραρχικές αποφάσεις χρησιμοποιώντας τη νοσηλευτική διαδικασία.Παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον για πελάτες, εαυτούς και άλλους.Πρακτική νοσηλευτική που είναι προσανατολισμένη στον πελάτη, φροντίζει, είναι ευαίσθητη στον πολιτισμό και βασίζεται στις φυσιολογικές, ψυχοκοινωνικές και πνευματικές ανάγκες των πελατών.Ενσωματώστε τους πόρους της τεχνολογίας της πληροφορίας στην παροχή φροντίδας πελατών.Παρέχετε εκπαίδευση σχετική με την υγεία για την αποκατάσταση της υγείας και την προώθηση της βέλτιστης ευεξίας.Συνεργαστείτε με μέλη της διεπιστημονικής ομάδας υγείας για να προωθήσετε τη συνέχεια της φροντίδας του πελάτη.Χρησιμοποιήστε δεξιότητες ηγεσίας στη διαχείριση της ασφαλούς, ποιοτικής φροντίδας πελατών. Προωθήστε τη βελτίωση της ποιότητας συμμετέχοντας στην εφαρμογή σχεδίων σχετικών με την περίθαλψη για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.Χρησιμοποιήστε την έρευνα ως βάση για πρακτική νοσηλευτικής που βασίζεται σε στοιχεία και κλινική κρίση.Διάφορες πτυχές ορίζουν SWOSU εκτός από άλλα προγράμματα:Προσφέρουμε:Χαμηλός λόγος φοιτητών / φοιτητώνΠερισσότερες ώρες κλινικής από άλλα προγράμματαΈνα εργαστήριο προσομοίωσης υψηλής πιστότηταςΕμπειρογνώμονα μέλη ΔΕΠ που υπηρετούν επίσης ως σύμβουλοιΜια μεγάλη ποικιλία από αγροτικές και αστικές κλινικές εμπειρίες σε πολύ επιθυμητές εγκαταστάσεις... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Weatherford
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Southwestern Oklahoma State University

Ο επαγγελματίας του HIM αναπτύσσει συστήματα που υποστηρίζουν τη φροντίδα των ασθενών, την ιατρική έρευνα, τον προγραμματισμό της υγείας, την υγειονομική περίθαλψη, τα συ ... [+]

Διαχείριση πληροφοριών υγείαςΤο επάγγελμα

Ο Διαχειριστής Πληροφοριών Υγείας είναι ο επαγγελματίας υπεύθυνος για τη διαχείριση των συστημάτων πληροφόρησης για την υγεία στις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης και σε άλλους οργανισμούς που σχετίζονται με την υγεία. Ο διαχειριστής διαχείρισης πληροφοριών υγείας είναι ειδικός στον κόσμο των συστημάτων αρχείων καταγραφής της υγείας. Είναι υπεύθυνος για την απόκτηση πλήρων ιατρικών αρχείων για χρήση στην έρευνα. για τη συλλογή στατιστικών πληροφοριών βάσει των οποίων θα βασίζονται μακροπρόθεσμοι στόχοι στον τομέα της υγείας · για τον καθορισμό της νομιμότητας των αιτήσεων για εμπιστευτικές ιατρικές πληροφορίες · για τον έλεγχο της κυκλοφορίας και της ακεραιότητας των ιατρικών αρχείων και, ως επικεφαλής τμήματος, είναι υπεύθυνος για την αποτελεσματικότητα των υπαλλήλων του τμήματος πληροφόρησης για την υγεία στην εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Weatherford
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Southwestern Oklahoma State University
Ιστότοπος