Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

Σχολικό ιστορικό και τοποθεσία

Ιδρύθηκε το 1920 στην πανεπιστημιούπολη του Yale και το University of New Haven είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη νότια ακτή της Νέας Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο είναι ζωντανό και ποικίλο, περισσότεροι από 7.000 φοιτητές προέρχονται από 50 πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες και σχεδόν 50 χώρες σε όλο τον κόσμο · το ποσοστό των διεθνών φοιτητών είναι 12%. Η κεντρική πανεπιστημιούπολη των 80 στρεμμάτων βρίσκεται κοντά στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Κέντρο του New Haven, μόλις 1,5 μ. Με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη και δυόμισι ώρες από τη Βοστώνη. Χτισμένο το 1638, το New Haven διαθέτει μακρά ιστορία και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, γνωστή ως "πύλη προς τη Νέα Αγγλία".

Ξεκινήστε με επιτυχία από εδώ

Τα ιδρύματά μας προσφέρουν φιλελεύθερες τέχνες, επιστήμες, τέχνες, επιχειρήσεις, μηχανική, υγειονομική περίθαλψη, δημόσια ασφάλεια και δημόσιες υπηρεσίες, παρέχοντας στους φοιτητές υπηρεσίες προσανατολισμένες προς την καριέρα και μετασχηματιστική εκπαίδευση. Έχουμε πάνω από 100 ακαδημαϊκά προγράμματα, τα οποία καθοδηγούνται από συνεργατική, διεπιστημονική, μάθηση βασισμένη στα έργα.

Εδώ, η μάθηση είναι μια εξατομικευμένη και πρακτική εμπειρία, καθοδηγούμενη από εξαιρετικούς καθηγητές που θα οδηγήσουν κάθε σπουδαστή στην επιτυχία. Η ομάδα των εκπαιδευτικών είναι ηγέτιδα στα αντίστοιχα πεδία, προσφέροντας στους μαθητές την έμπνευση και την αναγνώριση για να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να τους κάνουν επιτυχείς στον επιλεγμένο τομέα τους.

Το ονομάζουμε έννοια "φοιτητής πρώτης"

 • Επαγγελματικές γνώσεις και αφοσίωση του δασκάλου

Μάθετε από καθηγητές που είναι αφοσιωμένοι στην προώθηση της προσωπικής ανάπτυξης και της σταδιοδρομίας. Για σχεδόν έναν αιώνα, μέσω αυτού του προσανατολισμού, τα σχολεία οδήγησαν αμέτρητους σπουδαστές να πετύχουν στην προσωπική τους ζωή και στους χώρους εργασίας τους.

 • Βασική εκπαίδευση

Μια αποδεδειγμένη στοχοθετημένη εκπαίδευση που εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις βασικές δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για να εξασφαλίσουν ότι θα κάνουν τη διαφορά στις μελλοντικές σταδιοδρομίες και τις ζωές τους.

 • Διεπιστημονική πορεία

Αυτός ο τύπος μαθήματος έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη διεπιστημονική εξερεύνηση και να εξοπλίσει τους σπουδαστές με την ικανότητα να επιτύχουν στη διεθνή κοινότητα, εξασφαλίζοντας ότι είναι πλήρως προετοιμασμένοι να κατανοήσουν και να πλοηγηθούν στον ευρύτερο κόσμο.

 • Ένας μεγάλος αριθμός ευκαιριών ακαδημαϊκών και κοινών δραστηριοτήτων

Υπάρχει μια ποικιλία ευκαιριών μάθησης διαθέσιμες μέσα, έξω, και στην κοινότητα, ώστε να μπορείτε να απελευθερώσετε το πάθος σας ή να βρείτε νέα ενδιαφέροντα.

 • Δραστική κοινότητα πανεπιστημιουπόλεων

Μια κοντινή, ζωντανή κοινότητα πανεπιστημιουπόλεων που είναι μεσαίου μεγέθους, μικρή, εύκολη στη διαχείριση και αρκετά μεγάλη ώστε να προσφέρει στους φοιτητές ποικίλες δυνατότητες μάθησης και φιλοξενίας, καθώς και συμμετοχή στην αθλητική και ηγετική ανάπτυξη. Ευκαιρία.

 • Ο ηγέτης και ο επιδιωκόμενος

Υπάρχουν περισσότεροι από 57.000 αποφοίτων σε διάφορες βιομηχανίες, και μετά την αποφοίτησή τους, έχουν διαφορετικές επιδόσεις στις δικές τους διαδρομές ζωής. Περισσότερο από το 91% των αποφοίτων απασχολούνται ή παρακολουθούν μεταπτυχιακά σε ένα χρόνο και το 96% των πτυχιούχων επιτυγχάνει στους αντίστοιχους τομείς τους εντός έξι ετών.

Δήλωση αποστολής

Το πανεπιστήμιο New Haven είναι ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο με σπουδαία ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε εκπαίδευση ανώτατης ποιότητας με βιωματική, συνεργατική και βασισμένη στην ανακάλυψη μάθηση, βοηθώντας τους μαθητές να προετοιμαστούν για μια εκπληκτική και ουσιαστική ζωή στη διεθνή σκηνή.

New Haven Rankings University και φήμη

 • Καταχωρήθηκε ως η κορυφαία λίστα των πανεπιστημίων στις Ηνωμένες Πολιτείες για πέντε συνεχή έτη - Princeton Review
 • Κορυφαία 100 πανεπιστήμια της Β. Αμερικής - 2019 αμερικανικά νέα
 • Το κορυφαίο 30% των κολέγια μηχανικών στο US-2019 US News
 • Εθνική Κατάταξη Επενδύσεων Top15 - Το Wall Street Journal
 • Best Sports Management Επαγγελματική Κατάταξη # 12- "Αθλητική Επιχειρήσεις"
 • Η Σχολή Επιστημών Υγείας κατατάσσεται στο Top 10% του επαγγέλματος υγείας - "College Factual"
 • Το Business School είναι διαπιστευμένο από τη Διεθνή Ένωση Επιχειρηματικών Σχολών AACSB και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 5% του κόσμου.
 • Το Κέντρο Υπηρεσιών Καλύτερης Απασχόλησης κατέλαβε την 17η θέση στις ΗΠΑ

Πρόσφατοι αποφοίτοι είναι η Apple, η Boston Bruins, η ESPN, η Google, η IBM, η Philipps, η JP Morgan Chase, η PricewaterhouseCoopers, η Ernst & Young (Ernst)

Εξαιρετική υποτροφία

Η Assistantship του Provost παρέχει 75% βοήθεια για δίδακτρα και διατίθεται εβδομαδιαίως στον ακαδημαϊκό τομέα με αμειβόμενο (ωριαίο μισθό).

Η υποτροφία του Dean προσφέρει 10% -50% δίδακτρα.

Οι φοιτητές περιλαμβάνονται στην αξιολόγηση υποτροφιών μετά την εισαγωγή και δεν υπάρχει λόγος υποβολής αίτησης υποτροφίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

University of New Haven

Ο Δάσκαλος Δημόσιας Υγείας είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα δημόσιας υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα διδασκαλίας σας εξοπλίζει με τι ... [+]

Ο Δάσκαλος Δημόσιας Υγείας είναι ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα δημόσιας υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το διεπιστημονικό πρόγραμμα διδασκαλίας σας εξοπλίζει με τις δεξιότητες και την εμπειρία για να υπερέχετε στο εργατικό δυναμικό υγείας του 21ου αιώνα και σας δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλετε στην προσπάθεια βελτίωσης της υγείας του κοινού. Η δημόσια υγεία είναι κάτι περισσότερο από δουλειά - είναι μια έκκληση να κάνουμε τη διαφορά.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες 300
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of New Haven

Εάν ανυπομονούμε ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσουμε επιστημονικές πληροφορίες για να σχεδιάσουμε χρήσιμα προϊόντα για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής, τότε μπορείτε να ξεκινήσ ... [+]

Εάν ανυπομονούμε ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσουμε επιστημονικές πληροφορίες για να σχεδιάσουμε χρήσιμα προϊόντα για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας στη βιοϊατρική μηχανική. Εν ολίγοις, η βιοϊατρική μηχανική είναι ένας πολυεπιστημονικός τομέας βιολογικών ή ιατρικών εφαρμογών που περιλαμβάνει μηχανικές αρχές ή μηχανικό εξοπλισμό.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες 300
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
300 BOSTON POST RD WEST HAVEN
300, Κονέκτικατ, Ηνωμένες Πολιτείες