University of Southern California School of Pharmacy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Με θαρραλέο πρώτο!

Για περισσότερο από 100 χρόνια, η Φαρμακευτική Σχολή USC έχει χρησιμεύσει ως φάρος καινοτομίας και αριστείας στη φαρμακευτική εκπαίδευση, την έρευνα και την πρακτική και έχει εδώ και καιρό καταταγεί από την US News

Η USC φιλοξενεί τη μοναδική σχολή φαρμακείων που καλύπτει όλο το φάσμα της φαρμακευτικής ανάπτυξης και της κλινικής εξυπηρέτησης - από την ανακάλυψη φαρμάκων μέχρι τις κανονιστικές προσεγγίσεις για την ασφαλή μεταφορά φαρμάκων και ιατρικών συσκευών στην αγορά, από την παροχή φροντίδας σε ποικίλα περιβάλλοντα έως την αξιολόγηση των επιπτώσεων της φροντίδας για τα αποτελέσματα των ασθενών καθώς και τα έξοδα υγειονομικής περίθαλψης. Τα μέλη της κλινικής μας διδασκαλίας δημιουργούν νέες διαδρομές και εντοπίζουν τις βέλτιστες πρακτικές σε μια μεγάλη ποικιλία περιβαλλόντων φροντίδας.

Το σχολείο έλαβε σημαντικές επιχορηγήσεις από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας για την ανάπτυξη σημαντικών ανακαλύψεων στον καρκίνο, τη νόσο του Αλτσχάιμερ και τον διαβήτη και από το Κέντρο για την Medicare και την Medicaid Innovation για να εξασφαλίσει την ασφαλή και βέλτιστη χρήση των φαρμάκων και να αναπτύξει καινοτομίες για βελτιώνοντας τα αποτελέσματα των ασθενών μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Το σχολείο προσφέρει ρυθμούς που καθορίζουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα που εξοπλίζουν επαγγελματίες που εργάζονται με νέες δεξιότητες για να υπερέχουν στην μεταβαλλόμενη αγορά. Και η συνεργασία μας στο USC Leonard D. Schaeffer Κέντρο Πολιτικής και Οικονομικής για την Υγεία δίνει μια τεκμηριωμένη έρευνα που επιβεβαιώνει τη διαχρονική αξία των συνεισφορών των φαρμακοποιών στη συνεργατική πρακτική.

Η USC School of Pharmacy είναι η μόνη ιδιωτική σχολή φαρμακείων σε μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη των επιστημών υγείας, θέτοντας τους φοιτητές μας σε κοντινή απόσταση από τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία.

Επιπλέον, οι φοιτητές USC School of Pharmacy επωφελούνται από ένα εκτεταμένο δίκτυο θυγατρικών σε περίπου 300 τοποθεσίες και πάνω από 400 εθελοντές καθηγητές και preceptors, πολλοί από τους οποίους είναι αποφοίτων Φαρμακευτικής Σχολής USC. Το σχολείο διαθέτει επίσης και εκμεταλλεύεται τέσσερα φαρμακεία της κοινότητας και ειδικό φαρμακείο.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Επιλογές πτυχίου: Προπτυχιακό, Μεταπτυχιακό και Doctor of Pharmacy (PharmD)

Η Σχολή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων πτυχίων και πιστοποιητικών, από το μεγαλύτερο σχολείο - το Doctor of Pharmacy (PharmD) και τις πολυάριθμες ευκαιρίες κοινών και διπλών πτυχίων του - σε θεωρημένους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους. Οι ευκαιρίες κατοικίας και ευκαιριών που προσφέρονται μέσω της Σχολής είναι επίσης εκτεταμένες.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Οι απόφοιτοι του πολυεπιστημονικού Ph.D. και τα προγράμματα σπουδών μεταπτυχιακού τίτλου είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από κορυφαία ιδρύματα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν ένα μοναδικό επιστημονικό πλαίσιο από την ανακάλυψη, την παράδοση και την ανάπτυξη φαρμάκων στην εφαρμογή της γενετικής και της γονιδιωματικής στην πειραματική και την κλινική μετάφραση έρευνα.

Φαρμακευτικός

 • Ph.D. Πρόγραμμα
 • MS στην Μοριακή Φαρμακολογία
 • MS στην Φαρμακευτική Επιστήμη
 • Κλινικός

Οικονομικά της υγείας

 • Ph.D. στην Οικονομική της Υγείας
 • MS στη Φαρμακευτική Οικονομία και Πολιτική
 • Προοδευτικό MS στην Οικονομία της Υγείας

Ανάλυση Απόφασης Υγείας

 • ΚΜ στην ανάλυση απόφασης περί υγειονομικής περίθαλψης
 • MS στο βιοφαρμακευτικό μάρκετινγκ

Ρυθμιστική επιστήμη

 • Διδακτορικό στη Ρυθμιστική Επιστήμη
 • MS στη Ρυθμιστική Επιστήμη
 • ΚΜ στη διαχείριση της ανάπτυξης φαρμάκων
 • MS στην ποιότητα των ιατρικών προϊόντων

120408_Daryl-Davies.jpg

Ο γιατρός της Φαρμακευτικής (PharmD)

Η Φαρμακευτική Σχολή USC ίδρυσε το πρώτο πρόγραμμα PharmD του έθνους το 1950 και παραμένει πρωτοπόρος στην καινοτόμο εκπαίδευση και προετοιμασία των φαρμακοποιών του αύριο.

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα σπουδών στο πλαίσιο της Σχολής Φαρμακευτικής, το τετραετές, πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα PharmD παρέχει στους φοιτητές με:

 • Ένα μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης φαρμακείου που ξεκινάει το πρώτο έτος σπουδών που δίνει στους φοιτητές άμεση και προοδευτικά προκλητική κλινική εμπειρία.
 • Μια εκτεταμένη προσφορά προγραμμάτων διπλού πτυχίου, κοινού πτυχίου και πιστοποιητικών.
 • Το μεγαλύτερο δίκτυο αποφοίτων φαρμακοποιών στην περιοχή, το οποίο μπορεί να προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη σταδιοδρομίας σε πτυχιούχους που εισέρχονται στο φαρμακευτικό επάγγελμα.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Pharmacy της USC αναζητούνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας.

Προπτυχιακό δίπλωμα προ-φαρμακολογίας

Τα προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Φαρμακευτικής της USC ενθαρρύνουν τους ταλαντούχους φοιτητές να ασχοληθούν με τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της φαρμακευτικής και να προσφέρουν μια σημαντική πτυχή στη Φαρμακολογία και την Ανάπτυξη των Φαρμάκων και έναν ανήλικα στην Επιστήμη και τη Διαχείριση της Βιοϊατρικής Θεραπευτικής. Οι προπτυχιακοί σπουδαστές και οι ανήλικοι έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν καλύτερα τους προπτυχιακούς φοιτητές που επικεντρώνονται στην προ-φαρμακολογία, την προ-ιατρική και άλλα επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγεία.

120407_Keck.jpeg

Καριέρα

Οι αποφοίτοι της Φαρμακευτικής Σχολής USC απασχολούνται σε κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες, ερευνητικά ιδρύματα και ρυθμιστικές αρχές παγκοσμίως. Οι πιο πρόσφατοι αποφοίτες μας εργάζονται σε οργανώσεις όπως οι Allergan, Eli Lilly, Biogen, Ιατρική Σχολή Johns Hopkins, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, Πανεπιστήμιο Stanford, Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας της Novartis, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Genentech και Facebook.

Πολλοί από τους βαθμούς MS μας είναι STEM αναγνωρισμένο για OPT.

Τοποθεσίες

Λος Άντζελες

Address
University of Southern California
1985 Zonal Avenue

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες

FAQ

Άλλη