Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Με θαρραλέο πρώτο!

Για περισσότερο από 100 χρόνια, η Φαρμακευτική Σχολή USC έχει χρησιμεύσει ως φάρος καινοτομίας και αριστείας στη φαρμακευτική εκπαίδευση, την έρευνα και την πρακτική και έχει εδώ και καιρό καταταγεί από την US News

Η USC φιλοξενεί τη μοναδική σχολή φαρμακείων που καλύπτει όλο το φάσμα της φαρμακευτικής ανάπτυξης και της κλινικής εξυπηρέτησης - από την ανακάλυψη φαρμάκων μέχρι τις κανονιστικές προσεγγίσεις για την ασφαλή μεταφορά φαρμάκων και ιατρικών συσκευών στην αγορά, από την παροχή φροντίδας σε ποικίλα περιβάλλοντα έως την αξιολόγηση των επιπτώσεων της φροντίδας για τα αποτελέσματα των ασθενών καθώς και τα έξοδα υγειονομικής περίθαλψης. Τα μέλη της κλινικής μας διδασκαλίας δημιουργούν νέες διαδρομές και εντοπίζουν τις βέλτιστες πρακτικές σε μια μεγάλη ποικιλία περιβαλλόντων φροντίδας.

Το σχολείο έλαβε σημαντικές επιχορηγήσεις από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας για την ανάπτυξη σημαντικών ανακαλύψεων στον καρκίνο, τη νόσο του Αλτσχάιμερ και τον διαβήτη και από το Κέντρο για την Medicare και την Medicaid Innovation για να εξασφαλίσει την ασφαλή και βέλτιστη χρήση των φαρμάκων και να αναπτύξει καινοτομίες για βελτιώνοντας τα αποτελέσματα των ασθενών μειώνοντας παράλληλα το κόστος. Το σχολείο προσφέρει ρυθμούς που καθορίζουν τα μεταπτυχιακά προγράμματα που εξοπλίζουν επαγγελματίες που εργάζονται με νέες δεξιότητες για να υπερέχουν στην μεταβαλλόμενη αγορά. Και η συνεργασία μας στο USC Leonard D. Schaeffer Κέντρο Πολιτικής και Οικονομικής για την Υγεία δίνει μια τεκμηριωμένη έρευνα που επιβεβαιώνει τη διαχρονική αξία των συνεισφορών των φαρμακοποιών στη συνεργατική πρακτική.

Η USC School of Pharmacy είναι η μόνη ιδιωτική σχολή φαρμακείων σε μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη των επιστημών υγείας, θέτοντας τους φοιτητές μας σε κοντινή απόσταση από τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία.

Επιπλέον, οι φοιτητές USC School of Pharmacy επωφελούνται από ένα εκτεταμένο δίκτυο θυγατρικών σε περίπου 300 τοποθεσίες και πάνω από 400 εθελοντές καθηγητές και preceptors, πολλοί από τους οποίους είναι αποφοίτων Φαρμακευτικής Σχολής USC. Το σχολείο διαθέτει επίσης και εκμεταλλεύεται τέσσερα φαρμακεία της κοινότητας και ειδικό φαρμακείο.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Επιλογές πτυχίου: Προπτυχιακό, Μεταπτυχιακό και Doctor of Pharmacy (PharmD)

Η Σχολή προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων πτυχίων και πιστοποιητικών, από το μεγαλύτερο σχολείο - το Doctor of Pharmacy (PharmD) και τις πολυάριθμες ευκαιρίες κοινών και διπλών πτυχίων του - σε θεωρημένους μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους. Οι ευκαιρίες κατοικίας και ευκαιριών που προσφέρονται μέσω της Σχολής είναι επίσης εκτεταμένες.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Οι απόφοιτοι του πολυεπιστημονικού Ph.D. και τα προγράμματα σπουδών μεταπτυχιακού τίτλου είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από κορυφαία ιδρύματα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν ένα μοναδικό επιστημονικό πλαίσιο από την ανακάλυψη, την παράδοση και την ανάπτυξη φαρμάκων στην εφαρμογή της γενετικής και της γονιδιωματικής στην πειραματική και την κλινική μετάφραση έρευνα.

Φαρμακευτικός

 • Ph.D. Πρόγραμμα
 • MS στην Μοριακή Φαρμακολογία
 • MS στην Φαρμακευτική Επιστήμη
 • Κλινικός

Οικονομικά της υγείας

 • Ph.D. στην Οικονομική της Υγείας
 • MS στη Φαρμακευτική Οικονομία και Πολιτική
 • Προοδευτικό MS στην Οικονομία της Υγείας

Ανάλυση Απόφασης Υγείας

 • ΚΜ στην ανάλυση απόφασης περί υγειονομικής περίθαλψης
 • MS στο βιοφαρμακευτικό μάρκετινγκ

Ρυθμιστική επιστήμη

 • Διδακτορικό στη Ρυθμιστική Επιστήμη
 • MS στη Ρυθμιστική Επιστήμη
 • ΚΜ στη διαχείριση της ανάπτυξης φαρμάκων
 • MS στην ποιότητα των ιατρικών προϊόντων

120408_Daryl-Davies.jpg

Ο γιατρός της Φαρμακευτικής (PharmD)

Η Φαρμακευτική Σχολή USC ίδρυσε το πρώτο πρόγραμμα PharmD του έθνους το 1950 και παραμένει πρωτοπόρος στην καινοτόμο εκπαίδευση και προετοιμασία των φαρμακοποιών του αύριο.

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα σπουδών στο πλαίσιο της Σχολής Φαρμακευτικής, το τετραετές, πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα PharmD παρέχει στους φοιτητές με:

 • Ένα μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης φαρμακείου που ξεκινάει το πρώτο έτος σπουδών που δίνει στους φοιτητές άμεση και προοδευτικά προκλητική κλινική εμπειρία.
 • Μια εκτεταμένη προσφορά προγραμμάτων διπλού πτυχίου, κοινού πτυχίου και πιστοποιητικών.
 • Το μεγαλύτερο δίκτυο αποφοίτων φαρμακοποιών στην περιοχή, το οποίο μπορεί να προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη σταδιοδρομίας σε πτυχιούχους που εισέρχονται στο φαρμακευτικό επάγγελμα.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Pharmacy της USC αναζητούνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας.

Προπτυχιακό δίπλωμα προ-φαρμακολογίας

Τα προπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Φαρμακευτικής της USC ενθαρρύνουν τους ταλαντούχους φοιτητές να ασχοληθούν με τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της φαρμακευτικής και να προσφέρουν μια σημαντική πτυχή στη Φαρμακολογία και την Ανάπτυξη των Φαρμάκων και έναν ανήλικα στην Επιστήμη και τη Διαχείριση της Βιοϊατρικής Θεραπευτικής. Οι προπτυχιακοί σπουδαστές και οι ανήλικοι έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάζουν καλύτερα τους προπτυχιακούς φοιτητές που επικεντρώνονται στην προ-φαρμακολογία, την προ-ιατρική και άλλα επαγγέλματα που σχετίζονται με την υγεία.

120407_Keck.jpeg

Καριέρα

Οι αποφοίτοι της Φαρμακευτικής Σχολής USC απασχολούνται σε κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες, ερευνητικά ιδρύματα και ρυθμιστικές αρχές παγκοσμίως. Οι πιο πρόσφατοι αποφοίτες μας εργάζονται σε οργανώσεις όπως οι Allergan, Eli Lilly, Biogen, Ιατρική Σχολή Johns Hopkins, η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, Πανεπιστήμιο Stanford, Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας της Novartis, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Genentech και Facebook.

Πολλοί από τους βαθμούς MS μας είναι STEM αναγνωρισμένο για OPT.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

University of Southern California School of Pharmacy

Το πρόγραμμα διαχείρισης φαρμάκων που έχει οριστεί με STEM έχει σχεδιαστεί για φοιτητές με ιστορικό προκλινικών βιολογικών και φαρμακευτικών επιστημών. Στόχος του είναι ν ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα διαχείρισης φαρμάκων που έχει οριστεί με STEM έχει σχεδιαστεί για φοιτητές με ιστορικό προκλινικών βιολογικών και φαρμακευτικών επιστημών. Στόχος του είναι να προσφέρει στους επιστήμονες της πρώτης και της μεσαίας βαθμίδας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επαγγελματική πρακτική στον τομέα της μετάφρασης, με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της μετάβασης μεταξύ της πρώιμης προκλινικής ανακάλυψης φαρμάκων και της κλινικής ανάπτυξης φαρμάκων. Αυτός ο τομέας, κοινώς αναφερόμενος ως η "κοιλάδα του θανάτου", αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο απαιτητικούς και σημαντικούς τομείς της μεταφραστικής έρευνας, όμως τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για την εκπαίδευση και την εκπαίδευση των μελλοντικών μεταφραστικών επιστημόνων στερούνται.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Δεκέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Διδακτορικό (PhD)

University of Southern California School of Pharmacy

Η Φαρμακευτική Σχολή USC δημιούργησε το πρώτο πρόγραμμα του φαρμακοποιού (PharmD) του έθνους το 1950 και παραμένει πρωτοπόρος στην καινοτόμο εκπαίδευση και προετοιμασία τ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Φαρμακευτική Σχολή USC δημιούργησε το πρώτο πρόγραμμα του φαρμακοποιού (PharmD) του έθνους το 1950 και παραμένει πρωτοπόρος στην καινοτόμο εκπαίδευση και προετοιμασία των φαρμακοποιών του αύριο.

Το μεγαλύτερο πρόγραμμα σπουδών στο πλαίσιο της Σχολής Φαρμακευτικής, το τετραετές, πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα PharmD παρέχει στους φοιτητές με:

Ένα μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης φαρμακείου που ξεκινάει το πρώτο έτος σπουδών που δίνει στους φοιτητές άμεση και προοδευτικά προκλητική κλινική εμπειρίαΜια εκτεταμένη προσφορά προγραμμάτων διπλού πτυχίου, κοινού πτυχίου και πιστοποιητικώνΤο μεγαλύτερο δίκτυο αποφοίτων φαρμακοποιών στην περιοχή, το οποίο μπορεί να προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη σταδιοδρομίας σε πτυχιούχους που εισέρχονται στο φαρμακευτικό επάγγελμα... [-]
Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Southern California School of Pharmacy

Το πρόγραμμα Master's School of Pharmacy στο Κλινικό και Πειραματικό Θεραπευτήριο (CXPT) προετοιμάζει τους μαθητές με θεμελιώδη μαθήματα μεταφραστικών επιστημών, φαρμακολ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Master's School of Pharmacy στο Κλινικό και Πειραματικό Θεραπευτήριο (CXPT) προετοιμάζει τους μαθητές με θεμελιώδη μαθήματα μεταφραστικών επιστημών, φαρμακολογίας και κλινικής εξέλιξης για να διευκολύνουν την απόδοσή τους σε μεταπτυχιακές, μεταφραστικές και εφαρμοσμένες έρευνες υψηλού επιπέδου, την περιοχή έμφαση του πτυχιούχου.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει συνδυασμό εξετάσεων φαρμάκων, προκλινική ανάπτυξη, ADME (π.χ. απορρόφηση, διανομή, μεταβολισμό, αποβολή) και αξιολόγηση της ασφάλειας και κλινικές δοκιμές.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern California School of Pharmacy

Οι απόφοιτοι των πολυεπιστημονικών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Φαρμακευτικής του USC School είναι ιδιαίτερα επιδιωκομένοι από τα κορυφαία ιδρύματα στο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι απόφοιτοι των πολυεπιστημονικών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Φαρμακευτικής του USC School είναι ιδιαίτερα επιδιωκομένοι από τα κορυφαία ιδρύματα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση. Το Master of Science στη Μοριακή Φαρμακολογία

Αδεια

Οι υποψήφιοι με πτυχίο πανεπιστημίου ή μεταπτυχιακού τίτλου φαρμακευτικής, χημείας, βιολογίας ή άλλων συναφών κλάδων καλούνται να υποβάλουν αίτηση. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν καταδείξει την επάρκεια στα λεκτικά και γραπτά αγγλικά και σε θεμελιώδεις επιστημονικούς τομείς όπως η βιολογική και φυσική χημεία, η βιοχημεία, η βιολογία, τα μαθηματικά, οι στατιστικές και η επιστήμη των υπολογιστών.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern California School of Pharmacy

Ο καθορισμένος βαθμός ποιότητας ιατρικών προϊόντων STEM έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έχουν ιστορικό βιολογικών, φαρμακευτικών και βιοϊατρικών επιστημών και βιοϊατρική ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ο καθορισμένος βαθμός ποιότητας ιατρικών προϊόντων STEM έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έχουν ιστορικό βιολογικών, φαρμακευτικών και βιοϊατρικών επιστημών και βιοϊατρικής μηχανικής. Ο στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές στη θεωρία πίσω από τις τρέχουσες και τις μελλοντικές ρυθμίσεις που επηρεάζουν την ποιότητα του προϊόντος και να παρέχουν πρακτικά εργαλεία πραγματικής ζωής που θα χρησιμοποιήσουν στη σταδιοδρομία τους στη βιομηχανία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern California School of Pharmacy

Οι απόφοιτοι των πολυεπιστημονικών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Φαρμακευτικής του USC School είναι ιδιαίτερα επιδιωκομένοι από τα κορυφαία ιδρύματα στο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι απόφοιτοι των πολυεπιστημονικών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Φαρμακευτικής του USC School είναι ιδιαίτερα επιδιωκομένοι από τα κορυφαία ιδρύματα στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση. Το Master of Science στη Φαρμακευτική Επιστήμη δίνει έμφαση σε βασική και εφαρμοσμένη έρευνα στην παροχή φαρμάκων και τη στόχευση, χρησιμοποιώντας φαρμακευτική χημεία, υπολογιστική χημεία, φαρμακευτική, φαρμακοκινητική, φαρμακοδυναμική, ανοσολογία και μοριακή και κυτταρική βιολογία.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern California School of Pharmacy

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα USC στο Health Economics προσφέρει ένα Master of Science στη Φαρμακευτική Οικονομία και Πολιτική. Αυτό το πρόγραμμα MS προσφέρεται από κοινού με ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα USC στο Health Economics προσφέρει ένα Master of Science στη Φαρμακευτική Οικονομία και Πολιτική . Αυτό το πρόγραμμα MS προσφέρεται από κοινού με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το USC Price School της Δημόσιας Πολιτικής. Οι φοιτητές του Master είναι εκπαιδευμένοι να χρησιμοποιούν φαρμακοοικονομική και τεχνικές αξιολόγησης σε πρακτικά περιβάλλοντα λήψης αποφάσεων, όπως φαρμακεία διαχειριζόμενης φροντίδας, πληρωτές τρίτων και κυβερνητικές υπηρεσίες.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern California School of Pharmacy

Το Master of Science στο Βιοφαρμακευτικό Μάρκετινγκ (BPMK) είναι ένα διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών 27 θέσεων, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε καριέρε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Master of Science στο Βιοφαρμακευτικό Μάρκετινγκ (BPMK) είναι ένα διεπιστημονικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών 27 θέσεων, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε καριέρες βιοφαρμακευτικής και πληρωμής. Το BPMK έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία βασικών γνώσεων και στρατηγικών δεξιοτήτων με στόχο τη βιοτεχνολογία

Η BPMK αντιπροσωπεύει ένα πρώτο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ενσωμάτωσης του πλήρους "οικονομικού οικοσυστήματος για την υγεία", για τη βελτίωση και τη διευκόλυνση των πρακτικών εφαρμογών μάρκετινγκ βάσει δεδομένων, με αποτέλεσμα τη βελτιωμένη πρόσβαση, τον κατακερματισμό και την κατανόηση των πελατών και των ασθενών. Το αποτέλεσμα αυτής της βαθύτερης αναλυτικής βασιζόμενης στρατηγικής διαδικασίας είναι η σημαντική μείωση του κινδύνου αγοράς και της απώλειας ευκαιριών, χάρη στη βελτιωμένη κατανόηση και την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern California School of Pharmacy

Η ανάλυση αποφάσεων της USC Healthcare Decision είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που επικυρώνεται από τη βιομηχανία και σας προετοιμάζει άμεσα για επαγγελματικές σταδιοδρ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ανάλυση αποφάσεων της USC Healthcare Decision είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που επικυρώνεται από τη βιομηχανία και σας προετοιμάζει άμεσα για επαγγελματικές σταδιοδρομίες στην υγειονομική περίθαλψη, τα βιοφαρμακευτικά προϊόντα, τις ιατρικές συσκευές

Η πραγματική STEM εκπαίδευση μας παρέχει στρατηγικά εργαλεία διαχείρισης και ενεργητικές γνώσεις για τη βελτίωση της αξίας της υγειονομικής περίθαλψης, της πρόσβασης, της αποζημίωσης και της τιμολόγησης.... [-]

Ηνωμένες Πολιτείες Los Angeles
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
University of Southern California 1985 Zonal Avenue
Los Angeles, California, Ηνωμένες Πολιτείες