Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Κτηνιατρικής - Κτηνίατρο

Σύντομες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα

Τύπος μελέτες: Ολοκληρωμένες μελέτες
Διάρκεια: 5,5 χρόνια
Βαθμός: Master of Κτηνιατρικής
Αξιολόγηση: Κτηνίατρο
Πιστωτικές μονάδες ECTS: 336Διδακτέα ύλη

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 3 μπλοκ των θεμάτων. Το πρώτο, το οποίο καλείται η γενική κατηγορία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποτελείται από φιλελεύθερες τέχνες, κοινωνικές μελέτες, τα μαθηματικά και τις φυσικές επιστήμες. Βασικές μελέτες κτηνιατρική περιλαμβάνει τα θέματα των βιοϊατρικών επιστημών, όπως η ανατομία, ιστολογία, φυσιολογία, βιοχημεία κ.λπ. Η τρίτη κατηγορία περιλαμβάνει μαθήματα στους τομείς της εξειδίκευσης και αποτελεί περίπου το 60 τοις εκατό του προγράμματος σπουδών.Μέθοδος Διδασκαλίας

Μαθήματα οργανώνεται σε εξάμηνα κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους: οι μαθητές έχουν 5-7 άτομα κάθε εξάμηνο. Ξεκινώντας από το δεύτερο έτος, οι μελέτες οργανώνονται σε κύκλους: οι μαθητές μαθαίνουν 3 ή 4 άτομα ταυτόχρονα.Αξιολόγηση της απόδοσης

Οι εξετάσεις που λαμβάνονται μετά την ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος ή ενότητας. Οι μαθητές πρέπει να ενσωματωθεί παρελθόν πρακτική μυρμήγκι θεωρητικές εξετάσεις από 9 ενότητες (παθολογία, χειρουργική επέμβαση κλπ). Οι μελέτες που ολοκληρώθηκαν από την άμυνα διατριβή μάστερ.Αρμοδιότητες κερδίζετε

Απόφοιτοι κτηνιατρική θα έχουν τη δυνατότητα να:

 • διεξάγει κλινική έρευνα σε ζώα και αξιολογεί τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων?
 • διάγνωση ασθενειών των ζώων από την ανάλυση της δομής και των λειτουργιών του σώματος ενός ζώου?
 • μεταχειριζόμαστε τα ζώα και να εφαρμόσει τις πρόληψη, τη χρήση και τα μέτρα ελέγχου των ασθενειών των ζώων?
 • αξιολογήσει την επιδημιολογική κατάσταση όσον αφορά τις ασθένειες των ζώων και τις μολυσματικές ασθένειες που είναι κοινές τόσο για τα ζώα και τους ανθρώπους?
 • τον έλεγχο της ασφάλειας των τροφίμων και κτηνοτροφικά από την πρωτογενή παραγωγή έως το τελικό προϊόν?
 • οργανώσει την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας σε ζώα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας?
 • εργαστούν σε μια ομάδα επίλυση επαγγελματικών θεμάτων και τη συνεχή βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων.
Μετά την αποφοίτησή

Προσόντα του κτηνιάτρου παρέχει τη δυνατότητα στους πτυχιούχους να ξεκινήσουν τη δική τους κτηνιατρική πρακτική ως κτηνιάτρου, να απασχολούνται στο δημόσιο κτηνιατρικές υπηρεσίες, διεθνείς κτηνιατρικές οργανώσεις ή σαν ειδικοί της κτηνιατρικής υγιεινής μπορούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη ζωική παραγωγή, τα σφαγεία, τις επιχειρήσεις τροφίμων και διαφόρων δημόσιους ή μη-κυβερνητικές οργανώσεις και ιδρύματα.


Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εξετάσει την ανάληψη περαιτέρω μελέτες παραμονής, με στόχο εξειδίκευση ενός ειδικού στην κτηνιατρική, ή να σπουδάσουν για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.

Ζωικά Κλινικές

Μικρών Ζώων Κλινική του Dr. Λ Kriaučeliūnas

Κύριες λειτουργίες των Μικρών Ζώων Κλινική περιλαμβάνουν θεραπεία των μικρών ζώων και πρακτική εξάσκηση των δεξιοτήτων των φοιτητών Κτηνιατρικής Ακαδημίας, καθώς και το συντονισμό των μεταπτυχιακών σπουδών.

Γεγονότα και αριθμοί

Η κλινική ιδρύθηκε το 1996 και σήμερα έχει 21 εργαζόμενους στο ιατρικό προσωπικό του, συμπεριλαμβανομένων των 11 κτηνιάτρους.

Η Πρακτική

Κτηνιατρική πρακτική της κλινικής περιλαμβάνει χειρουργικές διαδικασίες και τη θεραπεία των εσωτερικών, μολυσματικών, γυναικολογικές και οφθαλμικές παθήσεις, καθώς και νευρολογικές διαταραχές. Έχει όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που απαιτούνται για την διάγνωση και τη θεραπεία των μικρών ζώων. Ειδικοί της κλινικής εγείρουν συνεχώς τα προσόντα τους, παρακολουθώντας διαλέξεις και πρακτικά σεμινάρια στη Λιθουανία και στο εξωτερικό. Οι μαθητές της Ακαδημίας παρέχονται με εξαιρετικές ευκαιρίες για να συμμετάσχουν σε κλινικές εξετάσεις και διαγνώσεις.Μεγάλη Κλινική των Ζώων

Οι κύριες λειτουργίες του Μεγάλου Κλινική των Ζώων αποτελείται από τη θεραπεία και τη φροντίδα των μεγάλων ζώων, διαβούλευσης και πρακτικής κατάρτισης δεξιοτήτων για Κτηνιατρικής φοιτητές, καθώς και την εφαρμογή μιας ποικιλίας της έρευνας.

Γεγονότα και αριθμοί

Η κλινική ιδρύθηκε το 1938. Διαθέτει σήμερα 20 υπαλλήλους για το ιατρικό προσωπικό της (συμπεριλαμβανομένων των κτηνιάτρων 9), και είναι η πρακτική ανάπτυξη δεξιοτήτων για κτηνιατρική φοιτητές. Μια κινητή μονάδα περιπατητική εξοπλισμένα με σύγχρονο κτηνιατρικό εξοπλισμό είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει τους κτηνιάτρους με ειδικές περιπτώσεις.

Υπηρεσίες

 • Ανδρολογική αξιολογήσεις για τους κτηνοτρόφους - αξιολόγηση των κατεψυγμένων και νωπών βιωσιμότητα του σπέρματος?
 • Ειδικός διαβουλεύσεις για γεωργικές επιχειρήσεις ή ιδιώτες ζώων στην γυναικεία υπογονιμότητα?
 • Διάγνωση, θεραπεία και πρόληψη της μαστίτιδας?
 • Επαγγελματικές συμβουλές σχετικά με τις χημικές και φαρμακευτικές ιδιότητες, τα αποτελέσματα και τις ενδείξεις των κτηνιατρικών φαρμάκων?
 • Εκθέσεις σχετικά με την τεκμηρίωση των κτηνιατρικών φαρμάκων?
 • Δοκιμές σε ζώα στον ορό του αίματος και στα ούρα μορφολογικές, βιοχημικές τιμές?
 • Συντονισμός των διαδικασιών εποπτείας για την ευημερία και την κατάρτιση του αθλητισμού άλογα?
 • Επαγγελματική κτηνιατρική συμβουλή σχετικά με την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία?
 • Διαβούλευση για τους ιδιοκτήτες των ζώων και τη χορήγηση κτηνιατρικών βοήθειας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποLithuanian University of Health Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,000 EUR
Ετήσια
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη