Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αποστολή του Τμήματος

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα διδακτικό περιβάλλον υψηλής ποιότητας και εξαιρετική διδασκαλία που βασίζονται στην έρευνα, την εκπαίδευση της κτηνιατρικής επιστήμης αποφοίτους σε θέση να χειριστεί ευρύ φάσμα της υγείας, της πρόνοιας και της διαχείρισης των προβλημάτων με αγρόκτημα και ζώα συντροφιάς? να εκπονήσουν υψηλής ποιότητας έρευνα για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας καθώς και μεταπτυχιακού και συνεχή εκπαίδευση? για την παροχή κτηνιατρικής φροντίδας για όλα τα είδη των ζώων από την σχολή κλινικές.

Τα εκπαιδευτικά μας στόχοι

Εκπαιδευτικός στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα πρόγραμμα σπουδών και τις εκπαιδευτικές τους πόρους που απαιτούνται για να μπορέσουν οι μαθητές να αποκτήσουν τον επαγγελματικό τίτλο του Lekarz weterynarii (Λεκ. υγρή., ένα ισοδύναμο της brit. Κτηνιάτρου, VS, και το πρωί. Διδάκτωρ Κτηνιατρικής, DVM). Η Σχολή έχει επιδιώξει να αναπτύξει ένα πρόγραμμα σπουδών που παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο στην κτηνιατρική ιατρικές επιστήμες. Αναμένεται ότι οι απόφοιτοι θα πρέπει να γνωρίζει καλά θεμελιώδη μεγέθη των κτηνιατρικών ιατρικών επιστημών και θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις επαγγελματικές προκλήσεις που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.

Σύντομη προγράμματος σπουδών

Το πρόγραμμα σπουδών πέντε και μισό έτος αποτελείται από συνολικά 75 υποχρεωτικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής. Το δίπλωμα λαμβάνεται μετά τη διέλευση όλων των εξετάσεων. Κάθε ακαδημαϊκό έτος χωρίζεται σε δύο εξάμηνα με σημαντική χειμώνα και το καλοκαίρι διάλειμμα. Αυτό το πρόγραμμα είναι εντατική, με τους μαθητές λαμβάνοντας περίπου 860 τάξεις ώρα (60 ECTS) ανά έτος.

α) Πρώτη περίοδος: Οι μαθητές να αναπτύξουν μια βασική κατανόηση των βιοεπιστημών που στηρίζουν την κτηνιατρική και να εξοικειωθεί με τους κτηνιατρικούς και ιατρικούς όρους. Τα κύρια μαθήματα είναι η ανατομία των ζώων, της ιστολογίας και εμβρυολογίας, προκειμένου να βοηθήσει το μαθητή αποκτήσουν βαθιά γνώση της σύνθεσης του σώματος του ζώου.

β) Δεύτερο έτος: Ο φοιτητής εμβαθύνει πιο βαθιά μέσα στις επιστήμες της ζωής, ιδιαίτερα ανατομία, τη φυσιολογία και την κτηνιατρική ανοσολογία. Σε αυτό το έτος, οι μαθητές αρχίζουν τις σπουδές μικροβιολογίας και να μάθουν για την αναπαραγωγή των ζώων και τη διατροφή. Η εισαγωγή στο ζώο ευημερία και την ηθολογία βοηθά mastering μέλλον κλινικά μαθήματα.

γ) Τρίτο έτος: Οι μαθητές έχουν εξοικειωθεί με όλα τα βασικά μαθήματα και εισάγετε τις προκλινικές μαθήματα. Οι μαθητές εκτίθενται σε απεικόνισης διαγνωστικά αρχές και να επικεντρωθεί στην κλινική διάγνωση και την προστασία της δημόσιας υγείας.

δ) Επί του τετάρτου έτους: Οι μαθητές συνεχίζουν την πρακτική στον τομέα, εστιάζοντας σε μια ποικιλία ζώων, από τα ψάρια, που συνοδεύουν τα ζώα στη διατροφή των μηρυκαστικών και χοίρων.

ε) Επί του πέμπτου και του έκτου έτους: Μεταδοτική και εσωτερικές ασθένειες και τις τεχνικές χειρουργικής γίνει επίκεντρο καθώς οι μαθητές ερευνούν διάφορες ασθένειες των ζώων και να μάθουν για την μαιευτική και γυναικολογία ζώων. Κλινικές Σχολή και συνεργαζόμενες εκμεταλλεύσεις είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος αυτού του χρόνου σπουδών \ 's.

Απαιτήσεις

Για να θεωρηθεί για την εισαγωγή στο πρόγραμμα σπουδών 5,5 χρόνια στο Τμήμα Κτηνιατρικής, ο αιτών πρέπει να έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τα εξής: πιστοποιητικό γυμνασίου (στα αγγλικά ή μεταφραστεί στα πολωνικά), προβιβάσιμο βαθμό για τη βιολογία και τη χημεία εισαγωγικές εξετάσεις, η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και όλα τα τέλη που καταβάλλονται από προθεσμία.

Έναρξη: 1 Οκτωβρίου

στρατολόγηση

  • Πρόωρη εισαγωγές: από 1η Ιανουαρίου έως τέλος Μαΐου κάθε έτους, για το ακαδημαϊκό έτος 2017/2018 είναι 01/01/2016 - 30/05/2016
  • Αργά εισαγωγές: από την 1η Ιουνίου έως τέλος Αυγούστου κάθε έτους, για το ακαδημαϊκό έτος 2016/2017 είναι 06/01/2017 - 08/31/2017

Προθεσμία καταχώρισης: Όταν ο αιτών έχει γίνει δεκτός στο πανεπιστήμιο, το τέλος ταξινόμησης πρέπει να καταβληθεί αμέσως, και το αργότερο στις 31 Αυγούστου κάθε έτους. Το κόστος εγγραφής εξασφαλίζει μια επιλέξιμη μαθητή μια θέση στο πρόγραμμα. Δεδομένου ότι ένας περιορισμένος αριθμός των ανοιγμάτων είναι διαθέσιμα για κάθε ακαδημαϊκό έτος, δίνεται προτεραιότητα στους φοιτητές που υποβάλλουν την πληρωμή τους από νωρίς.

Αξιολόγηση με βάση εισαγωγικές εξετάσεις (χημεία και βιολογία, πολλαπλής επιλογής τεστ στα αγγλικά) που διοργανώθηκε από FVM και IMS. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με: ludmila_kot@sggw.pl~~V αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις. Οι υποψήφιοι με πτυχίο Bachelor ή Master of Science στην Βιολογία, Ζωικής Παραγωγής ή ισοδύναμο μπορεί να γίνει αποδεκτή χωρίς εισαγωγικές εξετάσεις.

Αριθμός του τόπου διαθέσιμες: 45-50.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:

http://wmw.sggw.pl/en/category/study-offering/

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
11 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,600 EUR
ανά ακαδημαϊκό έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Φεβρ. 28, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Φεβρ. 28, 2022
Άλλη