πλοίαρχος στη μικροβιολογία και ιολογία

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πλοίαρχος στη μικροβιολογία και ιολογία

National Research Lobachevsky State University of Nizhni Novgorod

Ο σκοπός του προγράμματος του πλοιάρχου "Μικροβιολογίας και Ιολογίας» είναι να εκπαιδεύσει δυναμικό υψηλής ειδίκευσης με το απαιτούμενο επίπεδο γνώσεων στον τομέα της βασικής και εφαρμοσμένης μικροβιολογίας και της ιολογίας, ικανό αναλυτικής σκέψης, και έχοντας απαραίτητες δεξιότητες και να λύσει θεωρητικά και πρακτικά προβλήματα της μικροβιολογίας, ιολογίας και συναφών επιστημών.

Εκπαίδευση στο πρόγραμμα του πλοιάρχου "Μικροβιολογίας και Ιολογίας" βοηθά σύνολο σχήμα των μαθητών των θεμελιωδών θεωρητικών γνώσεων της σύγχρονης μικροβιολογίας και της ιολογίας, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων επιστημονικών αντιλήψεων για τον κόσμο των μικροοργανισμών και ιών, τη γενετική και γονιδιωματική των μικροοργανισμών και των ιών, η μοριακή βιολογία, η μοριακή μικροβιολογία και βιοτεχνολογία, μοριακή ιολογία, μοριακή, κυτταρική και κλινικής ανοσολογίας, της γενετικής μηχανικής, της ιατρικής, της γεωργίας, Περιβαλλοντική Μικροβιολογία, γενική ιατρική και ιολογίας.

Η εκπαίδευση παρέχεται από το Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του UNN και από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Οικολογίας της Περιφερειακής UNN. Οι μαθητές μαθαίνουν τις σύγχρονες μεθόδους μοριακής βιολογίας, λαμβάνουν πρακτικές δεξιότητες στην εκτέλεση της έρευνας και της βιοτεχνολογίας εργασίας.

Μέσω του προγράμματος Μικροβιολογίας και Ιολογίας, θα μάθετε και να είναι σε θέση να εφαρμόσει στην πράξη:

Παραδοσιακές και νέες μεθόδους εξακρίβωσης της ταυτότητας, την καλλιέργεια και τη χρήση των μικροοργανισμών, των μεθόδων εργασίας με τους ιούς?

-Μοριακή-Βιολογικές μεθόδους μελέτη μικροοργανισμών και ιών, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης του γονιδιώματος με αλληλούχιση της νουκλεοτιδικής αλληλουχίας και της γενετικής μηχανικής προσεγγίσεις?

-Molecular- Ανοσολογικές και μοριακές-γενετικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη διάγνωση μολυσματικών ασθενειών ιογενούς και βακτηριακής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων επιλογών για αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης και ανοσοδοκιμασία ενζύμου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ρωσικός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
140,000 RUB
ανά έτος
Locations
Ρωσία - Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ρωσία - Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών