Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master της Δημόσιας Υγείας

Σύντομες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα


Τύπος σπουδών: Σπουδές Μεταπτυχιακό
Διάρκεια: 2 έτη
Βαθμός: Master της Δημόσιας Υγείας
Πιστωτικές μονάδες ECTS: 120Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα Master of Δημόσιας Υγείας (MPH) μελέτη καλύπτει τα ακόλουθα θέματα διδασκαλίας: μαθήματα κορμού, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας υγείας και της υγειονομικής περίθαλψης, της πολιτικής για την υγεία και τη στρατηγική, τα οικονομικά της υγείας, περιβαλλοντικής υγείας, εφαρμόζονται επιδημιολογία, τις ανθρώπινες σχέσεις και την ηθική υγεία, τη διαχείριση των αλλαγών, την υγεία νομοθεσία, τη διαχείριση των πληροφοριών για την υγεία και το ερευνητικό έργο, εφαρμοσμένη ψυχολογία της υγείας και επιλεγόμενα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς διαχείρισης της υγείας, της κοινωνικής παιδιατρικής, επαγγελματική φροντίδα της υγείας και της ασφάλειας των τροφίμων, τη δημόσια υγεία η διατροφή κ.λπ.
Μέθοδος Διδασκαλίας

Μαθήματα χωρίζεται σε πρακτικές εργασίες διαλέξεις, σεμινάρια και. Τα σεμινάρια και πρακτική εργασία που βασίζεται στην αμφίδρομη και δημιουργικές μεθόδους μάθησης, π.χ., παρουσιάσεις, εργαστήρια, συζητήσεις, συνεδρίες προβληματισμού και μελέτες περιπτώσεων.Αξιολόγηση της απόδοσης

Οι εξετάσεις που λαμβάνονται μετά την ολοκλήρωση του κάθε θέματος.
Το πρόγραμμα σπουδών ολοκληρώνεται με την άμυνα διατριβή μάστερ.Αρμοδιότητες κερδίζετε

Απόφοιτοι της δημόσιας υγείας, θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • διενεργούν την παρακολούθηση της δημόσιας υγείας?
  • αξιολογούν κριτικά θέματα δημόσιας υγείας?
  • ανάπτυξη πολιτικής και στρατηγικής της δημόσιας υγείας και της δημόσιας υγείας?
  • το σχέδιο, την εφαρμογή και τον έλεγχο των προγραμμάτων υγείας και να αξιολογήσει την κοινωνική και οικονομική αποτελεσματικότητά τους?
  • σχέδιο, οργανώνει και διαχειρίζεται τις δραστηριότητες προαγωγής της υγείας σε διάφορα επίπεδα και το έργο των ιδρυμάτων υγειονομικής περίθαλψης?
  • διενεργεί την υγειονομική περίθαλψη ποιοτικό έλεγχο και την οργάνωση της υλοποίησης των δεοντολογίας για τη δημόσια υγεία και τα δικαιώματα των ασθενών στην προσωπική ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης.
Μετά την αποφοίτησή

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και την απόκτηση του διπλώματος, οι μαθητές μπορούν να εργαστούν ως ειδικοί στο υψηλότερο επίπεδο των δομών υγείας, κέντρα δημόσιας υγείας και γραφεία, ιατρικές υπηρεσίες σε δήμους, προσωπική ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης ή για τη διδασκαλία σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εξετάσει την ανάληψη περαιτέρω μεταπτυχιακές έρευνα και μελέτη για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.Σχολή Δημόσιας Υγείας

Μια ποικιλία των δεξιοτήτων έρευνας και εκπαίδευσης ενώνονται στη Σχολή Δημόσιας Υγείας. Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από γνωστά ερευνητές, φορείς χάραξης πολιτικής και των διεθνών ακτιβιστών για τη δημόσια υγεία που μοιράζονται την ευρεία εμπειρία τους με τους φοιτητές και νέους ερευνητές.


Η Σχολή είναι ενεργό μέλος του Συνδέσμου Σχολών Δημόσιας Υγείας στην ευρωπαϊκή περιφέρεια (ASPHER), και τα προγράμματα κατάρτισης του ήταν κριτές και ευνοϊκά αναγνωρίζεται από τους εμπειρογνώμονες ASPHER. Είναι επίσης μια Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) κέντρο συνεργασίας για τις μη μεταδοτικές καταπολέμηση της νόσου και Επιχειρησιακή Έρευνα ΠΟΥ Περιφερειακό Κέντρο Εκπαίδευσης στην αναπαραγωγική υγεία.


Ιδρύθηκε το 1994, η Σχολή Δημόσιας Υγείας είναι ο νεότερος σχολή στο LSMU. Έχει δομηθεί λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις στις επιστήμες της υγείας και συστάσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.


Η Σχολή αποτελείται από 4 τμήματα, το Τμήμα Κλινικής και του Ινστιτούτου. Ο αριθμός των φοιτητών που εγγράφονται είναι πάνω από 360, συμπεριλαμβανομένων 12 διεθνείς φοιτητές. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα σε διεθνείς φοιτητών που εγγράφονται στο πρόγραμμα του πλοιάρχου για τη δημόσια υγεία στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποLithuanian University of Health Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,940 EUR
Ετήσια
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη