Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μάστερ Οδοντολογίας, Οδοντολόγος

Συνοπτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα


Είδος σπουδών: Ολοκληρωμένες μελέτες
Διάρκεια: 5 χρόνια
Πτυχίο: Διδάσκαλος Οδοντολογίας
Προσόντα: Οδοντολόγος
ECTS μονάδες: 300

Διδακτέα ύλη

Αυτός ο κλάδος σπουδών παρέχει πρακτικές δεξιότητες στην οδοντιατρική, καθώς και θεωρητικές γνώσεις στην παθολογία, καθώς και τη διάγνωση και θεραπεία των πιο κοινών στοματικών ασθενειών. Οι μαθητές αρχίζουν να μελετούν οδοντιατρικών ειδικοτήτων από το δεύτερο ακαδημαϊκό έτος. Τα οδοντιατρικά μαθήματα αποτελούν το 47% του 5ετούς ακαδημαϊκού προγράμματος.


Μέθοδος διδασκαλίας

Η διδακτική και μαθησιακή διαδικασία αποτελείται από διαλέξεις, σεμινάρια, πρακτικές συνεδρίες και αυτοδιδασκαλίες. Η δομή του προγράμματος σπουδών είναι παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στα περισσότερα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια? Ως εκ τούτου, οι αρχές της πολυεπίπεδης μελέτης υλοποιηθεί. Τα μαθήματα που διδάσκονται στο μπλοκ κατά τη διάρκεια του πρώτου ακαδημαϊκού έτους.


Αξιολόγηση των επιδόσεων

Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται μετά την ολοκλήρωση κάθε θέματος. Το πρόγραμμα της οδοντολογίας ολοκληρώνεται με εξετάσεις προσόντων και με υπεράσπιση διατριβής.


Αρμοδιότητες που κερδίζετε
Οι απόφοιτοι της οδοντολογίας θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Να χρησιμοποιούν τις πλέον πρόσφατες επιστημονικές και τα επιτεύγματα στον τομέα της οδοντιατρικής?
  • να εξετάσει και να αξιολογήσει την κατάσταση του στόματος του ασθενούς και τους περιβάλλοντες ιστούς?
  • κάνει μια διάγνωση?
  • θεραπεία διαφόρων ασθενειών και οδοντιατρική πραγματοποιήσει την πρόληψή τους?
  • συνεχή βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων του οδοντιάτρου γιατρό?
  • έχουν γνώση των συμπτωμάτων των διαφορετικών οδοντικών ασθενειών και τα πιο αποτελεσματικά μέτρα για την πρόληψη και τη θεραπεία οδοντικών ασθενειών.Μετά την αποφοίτηση
Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και την απόκτηση του διπλώματος, οι φοιτητές μπορούν να εργαστούν σε ιδρύματα προσωπικής υγειονομικής περίθαλψης: κέντρα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, οδοντιατρικές κλινικές και γραφεία, δημόσια ιδρύματα, κολέγια και πανεπιστήμια. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εξετάσουν τη διενέργεια περαιτέρω σπουδών για την κατοίκηση, οδηγώντας σε προσόντα ειδικού οδοντιάτρου ή μελέτη για διδακτορικό δίπλωμα.


Τμήμα Οδοντολογίας
Η Οδοντιατρική Σχολή έχει αποκτήσει διεθνή αναγνώριση για τα επιτεύγματά της στους τομείς της επιστημονικής έρευνας και της κλινικής πρακτικής. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να διεξάγουν επιστημονική έρευνα, η οποία είναι γνωστή τόσο στη Λιθουανία όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η Σχολή είναι μέλος της Ένωσης Οδοντιατρικής Εκπαίδευσης στην Ευρώπη (ADEE), αποστέλλει εμπειρογνώμονες για να συμμετάσχει σε διεθνείς ομάδες εργασίας Το Πρόγραμμα Εναρμονισμένων Οδοντολογικών Μελετών της Ευρώπης και τα μέλη του βρίσκονται σε συντακτικά συνέδρια επιστημονικών περιοδικών.
Η Οδοντιατρική Σχολή ιδρύθηκε το 1922 και είναι πλέον η κύρια εκπαιδευτική εγκατάσταση για οδοντοτεχνίτες στη Λιθουανία. Η Σχολή αποτελείται από 5 εξειδικευμένα κλινικά τμήματα και σήμερα έχει περίπου 900 εγγεγραμμένους φοιτητές (συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 140 ξένοι φοιτητές). Προπτυχιακά μαθήματα είναι διαθέσιμα για τους ξένους φοιτητές στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποLithuanian University of Health Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,600 EUR
Ετήσια
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη