Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master of Pharmacy, Φαρμακοποιός

Σύντομες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα

Τύπος μελέτες: Ολοκληρωμένες μελέτες
Διάρκεια: 5 έτη
Βαθμός: Master of Pharmacy
Αξιολόγηση: Φαρμακοποιός
Πιστωτικές μονάδες ECTS: 300Διδακτέα ύλη

Οι μαθητές διδάσκονται μαθήματα γενικής (χημεία, βιολογία, μαθηματικά, φυσική, ανατομία, τη φυσιολογία κλπ) κατά τη διάρκεια του πρώτου και του δεύτερου ακαδημαϊκά έτη. Αργότερα, δίνεται μεγαλύτερη προσοχή σε νεοεμφανιζόμενα πεδία στη μελέτη του φαρμακείου: μοριακή βιολογία, βιοτεχνολογία, βιοφαρμακευτικών και Biopharmaceutics. Οι κλινικές πτυχές του σύγχρονου φαρμακείου δοθεί μεγαλύτερη έμφαση κάθε χρόνο. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει 6 μήνες πρακτικής άσκησης σε τόσο δημόσια όσο και στο νοσοκομείο φαρμακεία.
Μέθοδος Διδασκαλίας

Φαρμακείο διδάσκεται στα εξάμηνα, το καθένα από αυτά που τελειώνουν σε εξετάσεις ή παρουσιάσεις του έργου. Μελέτες αποτελείται από διαλέξεις (30 τοις εκατό του προγράμματος σπουδών) και σεμινάρια / πρακτικά μαθήματα, τα οποία είναι οι κύριες μέθοδοι διδασκαλίας και να κάνουν μέχρι και 70 τοις εκατό του συνόλου του προγράμματος σπουδών.Αξιολόγηση της απόδοσης

Οι εξετάσεις που έχουν ληφθεί ή τα σχέδια που παρουσιάζονται μετά την ολοκλήρωση του κάθε θέματος.
Το πρόγραμμα σπουδών φαρμακείο ολοκληρώνεται με την άμυνα διατριβή μάστερ.Αρμοδιότητες κερδίζετε

Απόφοιτοι φαρμακείο θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • αξιολογεί φαρμακευτικές δραστηριότητες σχετικά με τις ηθικές, κοινωνικές, οικονομικές και ασφάλειας?
  • οργανώσει και να πραγματοποιήσει τη χονδρική διανομή των φαρμακευτικών παρασκευασμάτων, πώληση (παράδοση) των φαρμακευτικών σκευασμάτων για τα άτομα και την παροχή φαρμακευτικών υπηρεσιών και φροντίδας στα φαρμακεία?
  • οργανώσει και να πραγματοποιήσει την παραγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων στα φαρμακεία και βιομηχανικών επιχειρήσεων και τη διασφάλιση της ποιότητας λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις καλής πρακτικής?
  • οργανώσει και να πραγματοποιήσει ένα πρότυπο εργαστήριο δοκιμών των φαρμακευτικών σκευασμάτων?
  • να χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνολογίες της πληροφορίας για την επίλυση των προβλημάτων των φαρμακευτικών δραστηριοτήτων?
  • εφαρμόζουν τις νεότερες θεωρίες, μεθόδους και τεχνολογίες της φαρμακευτικής επιστήμης στην πράξη.Μετά την αποφοίτησή

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος και την απόκτηση του διπλώματος, οι μαθητές μπορούν να εργαστούν στο δημόσιο ή το νοσοκομείο φαρμακεία, φαρμακαποθήκη και παράδοση εταιρείες, τα εργαστήρια που διεξάγουν επιστημονική έρευνα στο φαρμακευτικό τομέα, τα ιδρύματα που παρέχουν επιστημονική φαρμακευτικών υπηρεσιών, των κρατικών ρυθμιστικών θεσμών ή μπορούν να χρησιμοποιούν ως ειδικοί στον τομέα της φαρμακευτικής σε νοσοκομεία και άλλη θεραπεία θεσμών που σχετίζονται με τα ναρκωτικά. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εξετάσει την ανάληψη περαιτέρω μεταπτυχιακές έρευνα και μελέτη για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος.Τμήμα Φαρμακευτικής

Το Τμήμα Φαρμακευτικής είναι το μόνο ίδρυμα στην Λιθουανία προσφέροντας μελέτες φαρμακείο που είναι ενσωματωμένα με άλλα βιοϊατρικών επιστημών και της επιστημονικής έρευνας. Η σχολή θα είναι επίσης αναπόσπαστο τμήμα του Κέντρου Σύγχρονης Φαρμακευτικά και των τεχνολογιών υγείας, όπου το δυναμικό για την έρευνα, την εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις έντασης γνώσης θα πρέπει να συμπυκνώνεται.


Το Φαρμακείο Τμήμα ιδρύθηκε το 1922, και το Τμήμα Φαρμακευτικής ιδρύθηκε το 1968. Σήμερα, η σχολή είναι το κύριο εκπαιδευτικό ίδρυμα και για τους φαρμακοποιούς στη Λιθουανία και αποτελείται από 5 διαμερίσματα και φαρμακείο του πανεπιστημίου.


Ο αριθμός των φοιτητών που εγγράφονται είναι πάνω από 700 μαθητές. Προπτυχιακά μαθήματα είναι διαθέσιμα για τους ξένους φοιτητές στην αγγλική γλώσσα.


Φαρμακείο του Πανεπιστημίου

Οι μαθητές να αναπτύξουν τις πρακτικές δεξιότητες στο πανεπιστήμιο της Φαρμακευτικής, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσει όχι μόνο το κοινό, αλλά και να εκπαιδεύσει τους μαθητές φαρμακείου, παρέχοντάς τους με ευρύ φάσμα πρακτικών γνώσεων, επαγγελματικών δεξιοτήτων, και από πρώτο χέρι την εμπειρία εργασίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποLithuanian University of Health Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,000 EUR
Ετήσια
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη