Keystone logo

Προϊατρική (Pre-Med) Προγράμματα σε Ιατρική Επιστήμη σε Κένυα για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Προϊατρική (Pre-Med)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
Πεδία μελέτης
    Βιοεπιστήμες (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Καλλιτεχνικές Σπουδές (0)Κοινωνικές Επιστήμες (0)Νομικές Σπουδές (0)Παιδαγωγία (0)Περιβαλλοντικές Μελέτες (0)Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Προϊατρική (Pre-Med) Προγράμματα σε Ιατρική Επιστήμη

Η ιατρική επιστήμη παρέχει στους φοιτητές γενική εκπαίδευση στον ιατρικό τομέα. Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να εισέλθουν στην ιατρική σχολή ή να ακολουθήσουν μια καριέρα στις επιστήμες της υγείας. Οι σπουδαστές με ποικίλα ενδιαφέροντα μπορούν να βρουν την ποικιλία των μαθημάτων στον τομέα αυτό προκλητική, ελκυστική και διασκεδαστική.

Κένυα θεωρείται ως μία από τις χώρες στην Αφρική, με κορυφαίο πανεπιστήμιο τους είναι το Πανεπιστήμιο του Ναϊρόμπι. Πέρυσι, η κυβέρνηση της Κένυας, αναβαθμίζεται 15 ιδρύματα για την πλήρη πανεπιστημιακού επιπέδου, σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η πρόσβαση του μαθητή σε αυτά τα πανεπιστήμια.

Πριν οι άνθρωποι να απευθυνθούν στην ιατρική σχολή, συνήθως συμμετέχουν στις προπτυχιακές σπουδές που είναι πιθανότερο να τις προετοιμάσουν για την ένταση αυτών των προγραμμάτων. Η προ-ιατρική εκπαίδευση μπορεί να βάλει τους σπουδαστές στο δρόμο για περαιτέρω μελέτη και, τελικά, για σταδιοδρομία στον ιατρικό τομέα.