Keystone logo

Προϊατρική (Pre-Med) Προγράμματα σε Νοσηλευτική σε Μαρόκο για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Προϊατρική (Pre-Med)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
Πεδία μελέτης
    Βιοεπιστήμες (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Καλλιτεχνικές Σπουδές (0)Κοινωνικές Επιστήμες (0)Νομικές Σπουδές (0)Παιδαγωγία (0)Περιβαλλοντικές Μελέτες (0)Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Προϊατρική (Pre-Med) Προγράμματα σε Νοσηλευτική

Η Νοσηλευτική είναι ένα πεδίο σπουδών για φοιτητές που ενδιαφέρονται για την υγεία και τη φροντίδα των ασθενών. Ένας φοιτητής νοσηλευτικής μπορεί να περιμένει να παρακολουθήσει μαθήματα βιολογίας, χημείας και άλλων επιστημών πριν αποκτήσει κλινική εμπειρία μέσω εποπτευόμενων ωρών εκπαίδευσης.

Το Μαρόκο είναι μια χώρα της Βόρειας Αφρικής που έχει μια ακτογραμμή τόσο στο Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Οι περισσότεροι αλλοδαποί που επιθυμούν να σπουδάσουν στο Μαρόκο αναζητούν είτε αραβικά ή τα μαθήματα γαλλικής γλώσσας. Όλες οι μεγάλες πόλεις έχουν γλωσσικά κέντρα, και μερικοί θα οργανώσει ακόμα και μένει στο σπίτι με ένα αραβόφωνοι οικογένεια κατά την πορεία σας.

Πριν οι άνθρωποι να απευθυνθούν στην ιατρική σχολή, συνήθως συμμετέχουν στις προπτυχιακές σπουδές που είναι πιθανότερο να τις προετοιμάσουν για την ένταση αυτών των προγραμμάτων. Η προ-ιατρική εκπαίδευση μπορεί να βάλει τους σπουδαστές στο δρόμο για περαιτέρω μελέτη και, τελικά, για σταδιοδρομία στον ιατρικό τομέα.