Keystone logo

Προϊατρική (Pre-Med) Προγράμματα σε Φαρμακευτική σε Κυπριακή Δημοκρατία για 2024

Φίλτρα

Φίλτρα

  • Προϊατρική (Pre-Med)
  • Υγειονομική Περίθαλψη
Πεδία μελέτης
    Βιοεπιστήμες (0)Γλωσσολογία/Γλώσσες (0)Δεξιότητες Ζωής (0)Ενεργειακές Επιστήμες (0)Καλλιτεχνικές Σπουδές (0)Κοινωνικές Επιστήμες (0)Νομικές Σπουδές (0)Παιδαγωγία (0)Περιβαλλοντικές Μελέτες (0)Σπουδές Αθλητισμού και Άσκησης (0)
Τοποθεσίες
Βρείτε περισσότερες τοποθεσίες
Τύπος πτυχίου
Διάρκεια
Ρυθμός μελέτης
Γλώσσα
Γλώσσα
Μορφή μελέτης

Κανένα πρόγραμμα δεν πληροί τα κριτήρια αναζήτησής σας. Βελτιώστε τα φίλτρα σας.

Clear filters

Προϊατρική (Pre-Med) Προγράμματα σε Φαρμακευτική

Ένα πρόγραμμα φαρμακείου διδάσκει στους μαθητές πώς να αντιμετωπίζουν ασθένειες σε ποικίλες επαγγελματικές καταστάσεις. Οι υπότροφοι μπορούν επίσης να έχουν την ευκαιρία να μάθουν μαζί με γιατρούς, νοσηλευτές ή φαρμακοποιούς κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης. Τα τυπικά μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν εργαστηριακές εργασίες και προσομοιώσεις νοσοκομείων.

Η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Κύπρος διεξάγεται στις πέντε κοινές διεθνείς γλώσσες, δηλαδή στα αγγλικά, γαλλικά, πορτογαλικά, τουρκικά, ελληνικά και κινέζικα. Αυτό έχει λύσει τα ζητήματα των γλωσσικών φραγμών σε αυτά τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιτρέπει ακόμη και τους ξένους φοιτητές να αναζητήσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας.

Πριν οι άνθρωποι να απευθυνθούν στην ιατρική σχολή, συνήθως συμμετέχουν στις προπτυχιακές σπουδές που είναι πιθανότερο να τις προετοιμάσουν για την ένταση αυτών των προγραμμάτων. Η προ-ιατρική εκπαίδευση μπορεί να βάλει τους σπουδαστές στο δρόμο για περαιτέρω μελέτη και, τελικά, για σταδιοδρομία στον ιατρικό τομέα.