Γκολ
Γνώση των τροφίμων από την παραγωγή, μέσω της βιομηχανικής επεξεργασίας του, την αξιολόγηση της ποιοτικής και θρεπτικής αξίας, σύμφωνα με την άποψη της ποιότητας, της ασφάλειας των τροφίμων και τη διατροφική αξία σε σύγκριση με τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών - τεχνική κατάρτιση που μπορεί να δημιουργήσει μια σχέση αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ της παραγωγής τροφίμων και της κατανάλωσης του, με σκοπό την βελτίωση / διαφοροποίηση της παραγωγής τροφίμων και θρεπτικές συνθήκες του πληθυσμού
Καριέρα
Δημόσια Διοίκηση - Ανώτερη Τεχνικός Ποιοτικού Ελέγχου - Διαχείριση Τροφίμων (Νηπιαγωγεία, Καντίνες, 3ος σπίτια ηλικία, εστιατόρια, κ.λπ.) - Εκπαίδευση για κατανάλωση τροφίμων - Αγροτικές Επιχειρηματίας - ενώσεις παραγωγών - Αγρο-Βιομηχανία Βιοτεχνία - Βιομηχανία Βιοτεχνολογία Τρόφιμα - Εργαστήρια - Επιχειρήσεις / εγκαταστάσεις τροφίμων υψηλής ποιότητας - Σχηματισμός Εταιρείας (Agro-Κτηνοτροφία, Βιομηχανία, Εργαστήρια, Σύμβουλοι) - δραστηριότητες Ε & Α - Εκπαίδευση - διεπιστημονικές ομάδες για την καταπολέμηση της φτώχειας