Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στην Αναπνευστική Φροντίδα Πρόγραμμα Σελίδα

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και σκεφτείτε για μια καριέρα στην αναπνευστική φροντίδα. Ως ζωτικό μέρος της ομάδας φροντίδας υγείας, αναπνευστικά θεραπευτές θεραπεία ασθενών με αναπνευστικά προβλήματα λόγω πνευμονικής και καρδιακής νόσου. Αναπνευστική θεραπευτές εφαρμόζουν επιστημονικές αρχές για την πρόληψη, τον εντοπισμό και τη θεραπεία της οξείας ή χρόνιας δυσλειτουργίας του καρδιοπνευμονική συστήματος.

Γνώση των επιστημονικών αρχών, καθώς και βιοϊατρικής μηχανικής και της τεχνολογίας επιτρέπει αναπνευστική θεραπευτές ώστε να αξιολογεί, να εκπαιδεύσει και τη θεραπεία των ασθενών. Αναπνευστική θεραπευτές επίσης να συνεργαστεί με τα πρόωρα βρέφη, παιδιά και ενήλικες ασθενείς, τα θύματα τραύμα και οι ασθενείς που χρειάζονται την υποστήριξη της ζωής.

Αναπνευστική θεραπευτές χορηγείστε εισπνεόμενα φάρμακα, οξυγόνο μέσω διαφόρων συσκευών, παρακολουθεί ανεμιστήρες, να σχεδιάσετε και να αναλύσει το αίμα και να βοηθήσει τους γιατρούς με άλλα συναφή duties.Students μάθουν φαρμακολογία, βασικές θεραπείες, κρίσιμη θεραπεία φροντίδας και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Η επιτυχής ολοκλήρωση της credentialing εξετάσεις επιτρέπει επαγγελματίες για να γίνει άδεια, παρέχοντας έτσι το μαθητή με την ικανότητα να εργάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ευκαιρίες καριέρας

Η ανάγκη για αναπνευστική θεραπευτές συνεχίζει να αυξάνεται και οι ευκαιρίες απασχόλησης αναμένεται να αυξηθεί λόγω της μεγάλης αύξησης του πληθυσμού των ηλικιωμένων, των επιπτώσεων των περιβαλλοντικών προβλημάτων και τεχνολογικές εξελίξεις στη θεραπεία της νόσου του πνεύμονα, καρδιακή προσβολή, ο καρκίνος, τα θύματα ατυχήματος και πρόωρη μωρά.

Αναπνευστική θεραπευτές εργάζονται σε γραφεία ιατρού, κατ 'οίκον νοσηλεία ρύθμιση, ειδικευμένους νοσηλευτικών ιδρυμάτων, κέντρα αποκατάστασης, τα τμήματα της μελέτης ύπνου και τα νοσοκομεία.

Τυπικά εκκίνησης φάσμα των μισθών

Το Προεδρείο ΗΠΑ of Labor Statistics Report: «Επαγγελματική Απασχόληση και μισθοί για 29000000-1.126000000 εκατομμύρια Αναπνευστικό Θεραπευτές», Μάιος του 2014 αναφέρει μία μέση ωριαία αμοιβή των $ 28,12 ανά ώρα και μέση ετήσια αμοιβή των $ 58,490.

Συνολικός αριθμός των διδακτικών ωρών στο πρόγραμμα: 76 ώρες

Για τους φοιτητές που έχουν κερδίσει την πιστοποίηση Certified θεραπευτή του αναπνευστικού συστήματος (CRT) από το Εθνικό Συμβούλιο για Αναπνευστικής Φροντίδας (NBRC): Μπορεί να χορηγηθεί ένα προηγμένο στέκεται ως «φοιτητής μετάβασης», αλλά εξακολουθούν να υποχρεούνται να λαμβάνουν προϋποθέσεις και ισχύουν.

Σας παροτρύνουμε να συναντηθεί με τον διαχειριστή του προγράμματος, Τζίνα Ricard, και σύμβουλος να έχει μεταγραφές σας αξιολογείται το συντομότερο δυνατόν.

Εάν δεν έχουν αυτό το διαπιστευτήριο (CRT) είστε ένα "γενικό" ή τακτική των φοιτητών και πληροφορίες σχετικά με τη μετάβαση των φοιτητών (CRTs) δεν ισχύει για σας.

Διαπίστευση

Το πρόγραμμα του αναπνευστικού Φροντίδας, Συνεργάτης της επιστήμης στην πανεπιστημιούπολη Dale Mabry είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή για τη διαπίστευση για Αναπνευστικής Φροντίδας

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποHillsborough Community College »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη