πρόγραμμα πυρηνικής ιατρικής

Hillsborough Community College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πρόγραμμα πυρηνικής ιατρικής

Hillsborough Community College

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας Πυρηνικής Ιατρικής Τεχνολογίας Πρόγραμμα Hillsborough Community College μας.

Πυρηνική Ιατρική είναι μια ιατρική ειδικότητα απεικόνισης που χρησιμοποιεί ραδιενεργά υλικά για να βοηθήσει στη διάγνωση, σταδιοποίηση και θεραπεία ασθενειών όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και δυσλειτουργική νόσου του θυρεοειδούς. Πυρηνική Ιατρική παρέχει μοναδικά πληροφορίες τόσο για τη λειτουργία και τη δομή του σχεδόν σε κάθε βασικό σύστημα του οργανισμού μέσα στο σώμα.

Τεχνολόγοι προετοιμασία και την ένεση ραδιοφαρμάκου υλικά, ασθενείς θέση για τις διαδικασίες απεικόνισης και την προετοιμασία διαγνωστικά δεδομένα για τους γιατρούς. Πυρηνικής Ιατρικής Τεχνολόγων μπορεί επίσης να εκτελέσει τα υβριδικά και προηγμένες μοριακής απεικόνισης, όπως η SPECT-CT και PET-CT. Υπάρχουν σχεδόν 100 διαδικασίες απεικόνισης Πυρηνικής Ιατρικής είναι διαθέσιμες σήμερα με περίπου 17 με 20.000.000 απεικόνισης πυρηνικής ιατρικής και θεραπευτικές διαδικασίες που εκτελούνται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

πρόγραμμα NMT HCC που προσφέρεται στην πανεπιστημιούπολη Dale Mabry με κλινική εμπειρία σε διάφορες τοποθεσίες σε όλη την ευρύτερη περιοχή Tampa Bay. Αυτό το πρόγραμμα είναι πλήρως διαπιστευμένο και απαιτεί πλήρη απασχόληση δέσμευση δύο χρόνια. Τα μαθήματα και η κλινική πρακτική άσκηση προσφέρεται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πρόγραμμα αποτελείται από ένα σύνολο 75 διδακτικές ώρες. Επιτυχής απόφοιτοι είναι επιλέξιμες για τις δύο εξετάσεις πυρηνικής ιατρικής πιστοποίησης: η NMTCB και η ARRT-Πυρηνικής Ιατρικής.

Μια νέα τάξη 20 μαθητές εισέρχεται το πρόγραμμα κάθε όρος πτώσης (Αύγουστος)? η καταληκτική ημερομηνία εφαρμογής είναι η 15η Φεβρουαρίου του έτους που σκοπεύετε να εισάγετε. Επειδή το πρόγραμμα είναι ένα περιορισμένο πρόγραμμα πρόσβασης, η διαδικασία επιλογής των φοιτητών βασίζεται κυρίως στην υπολογίζονται ΣΔΣ κατάταξη του υποψηφίου των απαιτούμενων προαπαιτούμενα μαθήματα, και δευτερευόντως, από τη συνολική κατάταξη ΣΔΣ. Τα κορυφαία είκοσι αιτούντες θα έχουν την πρώτη ευκαιρία να αποδεχθεί την έδρα τους στο πρόγραμμα, θα πρέπει κάποια από αυτά να αρνηθεί τις θέσεις τους, μια εναλλακτική (ανάλογα με τη ΣΔΣ) θα προσφέρεται η διαθέσιμη θέση, αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να γεμίσει όλα τα είκοσι.

Συνιστάται ότι θα συναντηθεί με μια HCC Φοιτητής ή άλλο σύμβουλο για να αξιολογήσει οποιαδήποτε εργασία πριν μαθημάτων κολλεγίων για να καθορίσει τη δυνατότητα μεταφοράς στο πρόγραμμα.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Για πρόσθετες σημαντικές NMT πρόγραμμα και η είσοδος πληροφορίες επισκεφθείτε την Επιστήμη Ιστοσελίδα Υγείας και κάντε κλικ στο Science Υγείας Τμήμα Εγχειρίδιο.

Το Πρόγραμμα Πυρηνικής Ιατρικής Τεχνολογίας στο HCC είναι διαπιστευμένο από τη μεικτή επιτροπή για την αναθεώρηση Εκπαιδευτικά Προγράμματα στην Ιατρική Τεχνολογία Πυρηνικών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Tampa, Florida
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Tampa, Florida
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών