πρόγραμμα σπουδών εμφυτευματολογία

Cézanne Dental

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

πρόγραμμα σπουδών εμφυτευματολογία

Cézanne Dental

7 ενότητες για την επιτυχία πρακτική σας! κράτηση μεμονωμένα ή σε ένα πακέτο!

Η δήλωση πολιτικής της συναίνεσης συνεδρίου της εμφυτευματολογία, ο Σύλλογος των επιστημονικών εταιρειών στη Γερμανία, υπογραμμίζει τη σημασία της στοματικής εμφυτευματολογία στη σύγχρονη οδοντιατρική. Εδώ, η τάση είναι σαφής: ο αριθμός των οδοντιατρική θεραπεία εμφύτευμα αυξάνεται κάθε χρόνο στη Γερμανία κατά 10-15%, και μόνο το 2012 ήταν 1 εκατομμύριο Παρεμβάλλεται εμφυτεύματα στη Γερμανία? όλο και περισσότεροι ασθενείς να ενημερωθείτε για αυτή τη μέθοδο και να ζητήσει την κατάλληλη θεραπεία για την λειτουργική και αισθητικούς λόγους. Η αυξανόμενη ευαισθητοποίηση του πληθυσμού ακολουθεί αυτή την τάση και να ενισχυθεί.

προκύπτουν για σας από αυτό το μεγάλο μελλοντικές ευκαιρίες ανάπτυξης για τις δικές τους πρακτικές και μακροπρόθεσμη αύξηση των πωλήσεων δυναμικό - με την προϋπόθεση να καθίσετε με το ηχητικό πεδίο χώρια. Με την εμφυτευματολογία πρόγραμμα σπουδών που προσφέρουμε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Σεζάν μια ολοκληρωμένη και συστηματική σειρά μαθημάτων στην καρδιά του Βερολίνου, στην οποία θα παρουσιαστεί από έμπειρους ομιλητές από την πρακτική.

Με τη συμμετοχή στην εμφυτευματολογία αναλυτικό πρόγραμμα Είναι βαθιά προετοιμασμένοι αμέσως μετά ανεξάρτητα, κριτικά και υπεύθυνα για την εισαγωγή εμφυτευμάτων. Πρέπει επίσης να παρέχουν πιστοποίηση μετά από επιτυχή συμμετοχή και την υπόθεση παρουσίαση του κύριου εμφυτευματολογία εστίαση με εκπρόσωπο του πιστοποιητικού.

Το περιεχόμενο θεωρητικών μαθημάτων περιλαμβάνει όχι μόνο τα βασικά και το σχεδιασμό της οδοντιατρικής εμφυτεύματος, η πλήρης χειρουργική επέμβαση: από δύο στάδια εμφυτεύματα μονής δοντιών σύγχρονο, ένα βήμα τη μέθοδο 3D bishin συγκρότημα αύξηση. Επιπλέον, οι τεχνικές σε κόκκινο / λευκό αισθητική στο εμφύτευμα και ευρεία γνώση σε εμφύτευμα προσθετικής εκπαιδεύονται εντατικά. Οι Για την πρακτική πορεία ενότητες ταριχευμένα ζώα διαθέσιμα για την πρακτική διαφορετικές τεχνικές ράμματος, τη σωστή τοποθέτηση των εμφυτευμάτων και αύξηση. Όπως τονίζει το πρόγραμμα σπουδών που προσφέρουμε πολλές ζωντανές χειρουργικές επεμβάσεις που στηρίζουν λαμβάνονται θεωρητικές γνώσεις σας στην πράξη σε διάφορες πολύπλοκες περιπτώσεις εμφύτευμα.

φθινόπωρο του 2017

  • 10.13.
  • 14.3.
  • 27.10.
  • 28.10.
  • 3.11.
  • 4.11.

Παρασκευή 14: 00-ca. 20:00

Σάββατο 10: 00-ca. 18:00

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Γερμανός
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Kontakt mit der Universität aufnehmen
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Γερμανία - Berlin, Berlin
Ημερομηνία Έναρξης : Kontakt mit der Universität aufnehmen
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Kontakt mit der Universität aufnehmen
Γερμανία - Berlin, Berlin
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών