Πτυχίο Νοσηλευτικής, Γενικής Ιατρικής Νοσοκόμα

Σύντομες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα

Τύπος σπουδών: Πτυχίο σπουδών
Διάρκεια: 4 έτη
Βαθμός: Πτυχίο Νοσηλευτικής
Αξιολόγηση: Γενική Πρακτική Νοσοκόμα
Πιστωτικές μονάδες ECTS: 240Διδακτέα ύλη

Οι μαθητές αρχίζουν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο με γενικά θέματα και να επικεντρώνονται περισσότερο σε νοσηλευτικές συνεχίσουν τις σπουδές τους. Μεγάλη έμφαση δίνεται στην κλινική πρακτική και να συνεργαστεί με τους ασθενείς. Η LSMU Νοσοκομείο, Κάουνας Ερυθρός Σταυρός Νοσηλευτική και Ανακουφιστική Φροντίδα Νοσοκομείο, Κάουνας Νοσοκομείου, Κάουνας Νοσοκομείο Ανάπτυξη του Παιδιού και Παιδί Νοητική Υστέρηση Κέντρο δημιουργούν εξαιρετική περιβάλλοντα για την απόκτηση πρακτικών δεξιοτήτων.

Μέθοδοι Διδασκαλίας

Η διαδικασία μελέτη χωρίζεται σε εξάμηνα και αποτελείται από αυτο-μελέτες διαλέξεις, σεμινάρια, πρακτικές ασκήσεις και. Πρόγραμμα Νοσηλευτική σε προπτυχιακό επίπεδο είναι κατά ενότητες, οι οποίες επιτρέπουν την καλύτερη μάθηση και αντιστοιχούν με τα πρότυπα της ΕΕ για τη νοσηλευτική. Η κύρια έμφαση δίνεται σχετικά με τα προσόντα που απαιτούνται για τον τομέα της ειδικότητάς τους.Τμήμα Νοσηλευτικής

Το Τμήμα Νοσηλευτικής προσφέρει μια πλήρη σειρά από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και διασφαλίζει ότι οι μαθητές να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα και επαγγελματική ταυτότητα. Οι αφοσιωμένος, ποικιλόμορφη και επαγγελματίες εργαζόμενοι στο διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό να κάνει μια σημαντική συμβολή στη γνώση, οι πολιτικές για την υγεία και το μέλλον πρακτική.


Οι πολυάριθμες διεθνείς σχέσεις η Σχολή έχει συνεχώς ενισχύεται, αναπληρώνονται και τίμησε. Προγράμματα δικτύωση, ερευνητικά έργα, των φοιτητών και των εκπαιδευτικών της ανταλλαγής, καθώς και σύντομες επισκέψεις και εντατικών προγραμμάτων εντός της Ευρώπης όσο και στο εξωτερικό είναι μέρος της καθημερινής ζωής του διδακτικού προσωπικού.


Το Τμήμα Νοσηλευτικής ιδρύθηκε το 1990. Το 1999 έγινε η πρώτη και εξακολουθεί να είναι η μόνη λιθουανική σχολή της νοσηλευτικής να προσφέρει ένα διδακτορικό πρόγραμμα στον τομέα της νοσηλείας της έρευνας.
Το Τμήμα αποτελείται από 2 τμήματα

και 2 κλινικών τμημάτων, και έχει 600 φοιτητές. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα στη λιθουανική γλώσσα (πρακτική άσκηση για το LLP / Erasmus φοιτητές ανταλλαγής μπορεί να διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα). Προπτυχιακά μαθήματα νοσηλευτικής θα είναι διαθέσιμη για τους ξένους φοιτητές στην αγγλική γλώσσα, αρχής γενομένης από το 2013.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποLithuanian University of Health Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,500 EUR
Ετήσια
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη