πτυχίο νοσηλευτικής προ-εγγραφής (bnur)

Γενικά

12 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Νοσηλευτικής Προεγγραφές (BNUR)

Τοποθεσίες:

  • Άλις Σπρινγκς Campus
  • Batchelor
  • Casuarina Campus
  • Εξωτερικές μελέτες

Οι θεωρητικές αρχές της καθολικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, και συγκεκριμένα: πολιτιστικό ασφάλεια στην πράξη, ιδίως για την αντιμετώπιση των αναγκών των αυτοχθόνων και πολυ-πολιτισμική Αυστραλοί? αναγνωρίζοντας την αξία της χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση της υγείας του πληθυσμού για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και διαχείριση των χρόνιων ασθενειών? παρέχοντας τα κατάλληλα τεκμηριωμένη φροντίδα? και την ικανότητα να εργαστούν σε διεπιστημονικές ομάδες είναι ενσωματωμένο σε όλο το πρόγραμμα Bachelor of Nursing τόσο στο περιεχόμενο όσο και την αξιολόγηση. Οι αρχές αυτές σε συνδυασμό με την εκπαίδευση στην περιοχή των βασικών γνώσεων και εξειδικευμένων τεχνικών δεξιοτήτων νοσηλευτικής διασφαλιστεί ότι οι απόφοιτοι μπορούν να ανακτήσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις πληροφορίες να ανταποκρίνονται κατάλληλα και ηθικά στις ανάγκες των διαφορετικών πληθυσμών και λειτουργούν επαγγελματικά ως Registered Nurse σε περιφερειακό και παγκόσμιο πλαίσιο .

Μονάδες σε αυτό το μάθημα μπορεί να προσφέρονται είτε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς τρόπο μελέτης. Δεν είναι όλες οι μονάδες προσφέρονται στους δύο τρόπους. Όλοι οι μαθητές πρέπει να παρακολουθήσουν και να περάσουν μιας εβδομάδας Αποκλεισμός κλινική διδασκαλία για κάθε έτος σπουδών ισοδυναμεί με πλήρη απασχόληση είτε στις Casuarina ή Άλις Σπρινγκς πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου.

Κλινική μπλοκ διδασκαλία μπορεί να πραγματοποιηθεί διακρατικό από καιρό σε καιρό, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού και των φοιτητών τόπο και τους αριθμούς. Κλινική μπλοκ διδασκαλία πραγματοποιήθηκε διακρατική είναι διαθέσιμα μόνο σε φοιτητές που ζουν στο εν λόγω κράτος ή Επικράτεια. Όλες οι άλλες οι φοιτητές υποχρεούνται να παρακολουθήσουν Κλινική μπλοκ διδασκαλία είτε τις Casuarina ή Άλις Σπρινγκς πανεπιστημιουπόλεις του πανεπιστημίου. Οι μαθητές πρέπει επίσης να ολοκληρώσει τις κλινικές μονάδες τοποθέτησης. Οι κλινικές μονάδες τοποθέτηση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των τοποθετήσεων με τους εγκεκριμένους φορείς παροχής υγειονομικής περίθαλψης. Ενώ το πανεπιστήμιο θα προσπαθήσει να τοποθετήσει τους μαθητές εντός εξαμήνου στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι και όσο πιο κοντά στη διεύθυνση εξάμηνο τους όσο το δυνατόν, αυτό δεν μπορεί να είναι εγγυημένη. Είναι μια απαίτηση του μαθήματος που οι μαθητές παρακολουθούν μόνο κλινική τοποθετήσεις κατά το χρόνο και στον τόπο που έχει εγκριθεί από την CDU. Η μη αποδοχή συμφωνημένη απασχόληση θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβράδυνση της εξέλιξης και την ολοκλήρωση του μαθήματος.

Εγγεγραμμένοι νοσηλευτές με ρεύμα πιστοποιητικό άσκησης του επαγγέλματος θα λάβει πίστωση για ορισμένες μονάδες.

Το μάθημα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για νοσοκομειακή εκπαιδευμένους νοσηλευτές με ρεύμα πιστοποιητικό άσκησης του επαγγέλματος και εκείνων που κατέχουν πτυχίο Bachelor of Nursing, αλλά οι οποίοι έχουν αφήσει νοσηλευτική παρέλευση εγγραφή τους και οι οποίοι δεν έχουν μέρος της νοσηλευτικής εργατικού δυναμικού κατά τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι υποψήφιοι στις δύο αυτές κατηγορίες, θα λάβουν επίσης πίστωση για ορισμένες μονάδες.

Το μάθημα θα έχει μια σειρά από ευέλικτες επιλογές παράδοσης πολλαπλών μεταφορικών μέσων, που θα περιλαμβάνουν εργαστήρια, Learnline, πρόσωπο-με-πρόσωπο παράδοση και την εξωτερική.

Ποινική Ιστορικό έλεγχος: οι φοιτητές θα πρέπει να υποβάλλουν ετήσια Ελέγξτε εθνικό ποινικό μητρώο πριν από την έναρξη της τοποθέτησης.

Οι μαθητές πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν εκπληρώσει όλες Πανεπιστήμιο και κρατικών / προ-κλινικές απαιτήσεις του εδάφους για να μπορέσουν να αναλάβουν τις μονάδες που περιλαμβάνουν κλινικές τοποθετήσεις. Οι απαιτήσεις αυτές περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, υποχρέωση εμβολιασμού, τα προσόντα Ανώτερος Πρώτες Βοήθειες, ετήσιους ελέγχους ποινικού μητρώου και / ή εργάζονται με παιδιά αποστάσεις ή / και καταλληλότητας για την πρακτική απαιτήσεις.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ο Νότιας Αυστραλίας Τριτοβάθμια Κέντρο Εγγραφών (SATAC) λαμβάνει και επεξεργάζεται τις αιτήσεις για εισδοχή στο Πανεπιστήμιο Charles Darwin Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων φοιτητών.

Εγγεγραμμένοι νοσηλευτές και το νοσοκομείο εκπαιδευμένο εγγεγραμμένοι νοσηλευτές γενικών πρέπει να διασφαλίσει ότι θα απαντήσουν σωστά στην ερώτηση σχετικά με το θηλασμό τρέχον πιστοποιητικό άσκησης του επαγγέλματος κατά την εφαρμογή σε UniWeb SATAC του. SATAC θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσετε την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική μητρώο του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου Νοσηλευτών, αλλά αν SATAC δεν είναι σε θέση να το πράξουν, οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους.

Οι υποψήφιοι που κατέχουν πτυχίο Bachelor of Nursing, αλλά οι οποίοι έχουν αφήσει νοσηλευτική παρέλευση εγγραφή τους και οι οποίοι δεν έχουν μέρος της νοσηλευτικής εργατικού δυναμικού κατά τα τελευταία πέντε χρόνια θα πρέπει να παράσχει γραπτές αποδείξεις της προηγούμενης καταχώρισης από τις αρμόδιες Νοσηλευτές Διοικητικού Συμβουλίου.

Αγγλική Γλώσσα Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επαγγελματική Αναγνώριση

Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή με Νοσηλευτικής και Μαιευτικής Διοικητικό Συμβούλιο της Αυστραλίας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... περαιτέρω

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Διαβάστε Λιγότερα
Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Σίδνεϊ , Μελβούρνη + 11 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη