σχετικά με Αποφοίτηση

Το μάθημα Ιατρική Προπτυχιακό πραγματοποιείται μέσω της συμφωνίας με UM - Πανεπιστήμιο Morón, και για τους Βραζιλιάνους με το λύκειο ή πλήρη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να αποκτήσουν Γιατρός τίτλο.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για Βραζιλίας σπουδαστές που ονειρεύονται εκπαίδευσης στον τομέα της ιατρικής, αλλά είναι οικονομικές δυσκολίες και την προσβασιμότητα σε υφιστάμενα ιδρύματα στη χώρα μας, τα θεσμικά όργανα έχουν συμφωνίες αναπτύξει αυτό το μοναδικό πρόγραμμα.

Το έργο προσφέρεται από ISPED αναπτύχθηκε το 2009 σε συνεργασία με το UM - Πανεπιστήμιο Morón, και η πρώτη τάξη άρχισε το 2010, που αποτελούν το τέλος του 2015.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 5.000 Βραζιλίας φοιτητές που σπουδάζουν ιατρική στην Αργεντινή, κατανεμημένα σε διάφορα πανεπιστήμια, τα οποία θεωρούνται καλύτερες και τις αναφορές του κόσμου για διάφορα θέματα που σχετίζονται με την καριέρα.

Δεδομένης αυτής της κατάστασης, τα θεσμικά όργανα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αποφάσισε να δημιουργήσει διαφορές για Βραζιλίας προπτυχιακούς φοιτητές μέσα από τα μαθήματα με στόχο την καλύτερη προετοιμασία για την υπάρχουσα εξέταση επανεπικύρωση στη Βραζιλία τα οποία περιλαμβάνονται στην ιστορία του Πανεπιστημίου, και ιδιαίτερα στην εκπαίδευση των αρμόδιων γιατρούς να το επάγγελμα με την ποιότητα στη χώρα μας.

Το περιεχόμενο του προγράμματος είναι παρόμοια με της Βραζιλίας πανεπιστήμια, το οποίο διευκολύνει την αναγνώριση τίτλου αποκτηθέντος στην Αργεντινή, και να συνειδητοποιήσει το όνειρο της πρακτικής και οικονομικά βιώσιμο τρόπο για τις εκατοντάδες των ανθρώπων.

ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 • Η συνεχής παρακολούθηση κατά τη διάρκεια έξι έτη από αποκλειστικά δική της γραμματεία για να εξυπηρετήσει τους μαθητές της Βραζιλίας.
 • Εγκρίθηκε η διαδικασία επιλογής δεν χρειάζεται να ακολουθήσει την πορεία του εισιτηρίου σας (επίσης γνωστή ως CBC σε Πανεπιστήμια της Αργεντινής).
 • Περίπου 1.700 ώρες / τάξεις της Βραζιλίας θέματα εισαχθεί στην ιστορία του Πανεπιστημίου, σύμφωνα με τα τελευταία επανεπικύρωση εξετάσεις της Βραζιλίας (EXCLUSIVE).
 • Δίδακτρα με τιμές έως και 3 φορές χαμηλότερο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη Βραζιλία.
 • Εντατικά μαθήματα ισπανικών διάρκειας εξάμηνο για να μάθουν την τοπική γλώσσα.
 • Τακτοποίηση των απαραίτητων εγγράφων από τους αρμόδιους φορείς για σπουδές στην Αργεντινή.
 • Προετοιμασία των μαθητών μέσα από θεωρητική και πρακτική εκδηλώσεις για την ενημέρωση σχετικά θέματα της Βραζιλίας το φάρμακο κατά τη διάρκεια κάθε έτους του μαθήματος.
 • Προπαρασκευαστικό μάθημα για την εξέταση των revalidate και άλλα αποδεικτικά στοιχεία για επανεπικύρωση, διατίθενται κατά το τελευταίο έτος.
 • κατατοπιστική βοήθεια καθ 'όλη τη διάρκεια σε σχέση με τη στέγαση, την υγεία, τις μεταφορές, τα τρόφιμα, μεταξύ άλλων.
 • συνεχή επαφή με τα μέλη της οικογένειας στη Βραζιλία για να αποκτήσουν τις απαραίτητες πληροφορίες για το μαθητή στην Αργεντινή.
 • εικονικό περιβάλλον που διατίθενται για τους μαθητές, τους γονείς και / ή κηδεμόνες δείτε βαθμολογίες, τις επιδόσεις, και όλη την ακαδημαϊκή ζωή του μαθητή.
 • Πρακτικά μαθήματα σε μεγάλα νοσοκομεία και κλινικές στην Αργεντινή από το πρώτο έτος του μαθήματος.
 • Η διεθνής εμπειρία που πραγματοποιούνται με το να πάρει την ιατρική πράξη που εκδίδεται από το Πανεπιστήμιο ως ένα από τα καλύτερα, κερδίζοντας βραβεία του κόσμου σε όλη την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, με την κατεύθυνση του ανθρώπου που έφερε επανάσταση ιατρική σταδιοδρομία μέσα από την εφεύρεση της τεχνητής καρδιάς.
 • Υποστήριξη και επίβλεψη των ISPED, ήδη γνωστή στον τομέα της διεθνούς εκπαίδευσης με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους επαγγελματίες που συμμετέχουν Μάστερ και Διδακτορικό στις χώρες της Νότιας Αμερικής.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • ισπανικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Μάρτ. 2020
Duration
6 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Μάρτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Μάρτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη