πτυχίο στην κτηνιατρική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ διαφορετικό;

1. Η εμπειρία

Το Τμήμα Κτηνιατρικής έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας και είναι ο Κοσμήτορας Σχολής της Αυτόνομης Κοινότητας της Βαλένθια και μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Επιχειρήσεων για την κτηνιατρική εκπαίδευση (EAEVE) και της Διεθνούς Κτηνιατρικής Σύλλογος Φοιτητών (IVSA)

2. Η διεθνής αποστολή

Στις τάξεις μας συνυπάρξουν και να ζήσουν οι μαθητές από διάφορες χώρες και εθνικότητες. Είναι το μοναδικό Τμήμα Κτηνιατρικής στην Ισπανία (και λίγοι ανάμεσα στην Ευρώπη) με τρεις διεθνείς γραμμές του βαθμού: ισπανικά, γαλλικά και αγγλικά.

3. Οι εγκαταστάσεις

Επειδή από την πρώτη κιόλας ημέρα θα έχετε πρόσβαση στην Κλινική Κτηνιατρικής Νοσοκομείο και με τις εγκαταστάσεις του, θα είναι σε θέση να προωθήσει τις γνώσεις σας, μελετήστε τις εισερχόμενες υποθέσεις, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στην 24-ωρη καθήκον φρουράς του νοσοκομείου Υπηρεσίες. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση στο Διδακτικό και Ερευνητικό Farm, όπου θα συμμετάσχει σε πρακτικές κλινικές με μεγαλύτερα ζώα, όπως τα άλογα και αγελάδες, καθώς και πρακτικές εργασίες που σχετίζονται με τη διαχείριση των ζώων και την εθνολογία και η αναπαραγωγή σε κατσίκες, πρόβατα , κουνέλια, πουλιά, σκύλους και γάτες. Θα πρέπει να συμμετέχουν σε ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ενσωματώνει την ακαδημαϊκή μάθηση με την απόκτηση των επαγγελματικών κτηνιατρικών δεξιοτήτων.

Η Κλινική Κτηνιατρικής Νοσοκομείο

Η Κλινική Κτηνιατρικής Νοσοκομείο στο Πανεπιστήμιο CEU Cardenal Herrera είναι ανοικτή για το κοινό και προσφέρει υπηρεσίες από την προληπτική ιατρική για διαβουλεύσεις σχετικά με όλες τις κλινικές ειδικότητες. Επιπλέον, υπηρεσία έκτακτης ανάγκης και είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, και λειτουργεί από προσωπικό εκπαιδευμένο σε επείγουσα κτηνιατρική. Οι φοιτητές της Κτηνιατρικής Επιστημών αποκτήσουν πρακτική κλινική εκπαίδευση τους, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις υπηρεσίες, παράλληλα με εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι οι ίδιοι καθηγητές του Πανεπιστημίου. Με τον εξοπλισμό και ο βαθμός εξειδίκευσης των Κτηνιατρικών επαγγελματίες μας, η Κλινική Κτηνιατρικής Νοσοκομείο CEU είναι μια πρωτοποριακή εγκατάσταση στην Ισπανία. Βασιζόμαστε σε ειδικούς μας.

Το Διδακτικό και Ερευνητικό Farm

Μέσα από τις εγκαταστάσεις της, διάφορα είδη ζώων μπορεί να επανενωθεί και οι μαθητές των Κτηνιατρικών Επιστημών μπορούν να συμμετέχουν σε πρακτικά μαθήματα χειρισμό και την εξέταση των αλόγων και το ζωικό κεφάλαιο. Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται από το πρώτο έτος και σταδιακά να γίνει πιο προχωρημένο για την πορεία του. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ερευνητικούς σκοπούς, την ανάπτυξη σχεδίων παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες.

4. Οι πρακτικές

Περισσότερα από 1.000 τοποθετήσεις για τις εξωτερικές εργασίες εμπειρία με περισσότερα από 400 επαγγελματίες να παρέχουν κηδεμονία. Μεταξύ των τοποθετήσεων εργασιακής εμπειρίας που έχουμε υπογράψει συμφωνίες με Bioparc και L'Oceanografic για την εξατομικευμένη κλινική και μη κλινική εκπαίδευση των μικρών ομάδων.

Τι είμαι έτοιμος να μάθουν;

Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται αφενός στην εκμάθηση των βασικών κλάδων, αλλά στη συνέχεια γίνεται πιο προηγμένες κυρίως τους τρόπους για τη διασφάλιση της υγείας των ζώων και των ανθρώπων με βάση τις μελέτες των εμπειρογνωμόνων. Για το σκοπό αυτό, καθώς και με θεωρητική και πρακτικά μαθήματα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου - εργαστήρια, η Διδασκαλία Farm, η Κλινική Κτηνιατρικής Νοσοκομείο - μπορείτε επίσης θα αναλάβει τις εξωτερικές τοποθετήσεις σε κτηνιατρικές κλινικές, εταιρείες τροφίμων, σφαγεία, αγροκτήματα παραγωγής, κέντρα αποκατάστασης της άγριας πανίδας και σε ζωολογικούς κήπους , ως εκ τούτου, παρέχοντας σας με διάφορες επαφές στο κτηνιατρικό επάγγελμα.

Http://www.uchceu.com/en/studies/degree/veterinary

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2017

Σχετικά με τη Σχολή

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, ... περαιτέρω

Our University belongs to the University Foundation San Pablo-CEU, the most important private education organization in Spain, having more than 26,000 students and 24 centres in every educative level, among those three Universities in Madrid, Barcelona and Valencia. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη