Πτυχιούχος προφίλ

  • Να αξιολογηθεί η διατροφική κατάσταση των ατόμων και των κοινωνικών ομάδων.
  • Σχεδιασμός και αξιολόγηση αποτελεσματικές διατροφικές στρατηγικές ανάλογα με τα προβλήματα των ατόμων και των κοινωνικών ομάδων.
  • Διεξοδικά τη διαχείριση υπηρεσιών τροφίμων των διαφορετικών τύπων.
  • Δημιουργία και διαχείριση επιχειρηματικών συμβούλων και συμβούλων στους τομείς της διατροφής.
  • Χρησιμοποιήστε επιστημονικές αρχές και ηθική λήψη αποφάσεων για το fi.
  • Αποτελεσματική ενσωμάτωση διεπιστημονικές ομάδες.
  • Να προωθηθεί μια θετική και αποτελεσματική αλλαγές στον τρόπο ζωής των ανθρώπων.

τομέα εργασίας

  • Νοσοκομεία, κλινικές και κέντρα υγείας.
  • Γυμναστήρια, τα σχολεία και οι εταιρείες που απαιτούν οι επαγγελματίες της διατροφής υποστήριξη.
  • ιδιωτικό ιατρείο.
  • οργανισμούς και κυβερνητικά όργανα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.
  • εξατομικευμένη προσοχή σε ασθενείς με συνεχιζόμενη απαιτήσεις φροντίδας της διατροφικής κατάστασης τους.
  • Η δική μου εταιρεία.

διδακτέα ύλη

1

  • Η αποτελεσματική επικοινωνία (8 μονάδες)
  • Βασικά Διατροφή (8 μονάδες)
  • Βιοστατιστική (8 μονάδες)
  • Marketing (8 μονάδες)
  • Το μεταβολικό Βιοχημεία (8 μονάδες)
  • Εισαγωγή στη Διατροφή (8 μονάδες)

2ο

  • Διοίκηση και ηγεσία στυλ (8 μονάδες)
  • Σχέδιο Υγείας (4 μονάδες)
  • Μοριακή βιολογία και τη γενετική (8 μονάδες)
  • υγειονομικού ελέγχου και της ασφάλειας των τροφίμων (8 μονάδες)
  • Μικροβιολογία (8 μονάδες)
  • Βασικές αρχές της morphophysiology (8 μονάδες)
  • Ο μεταβολισμός των μακροθρεπτικών συστατικών (8 μονάδες)

3ο

  • Θετική Ψυχολογία (8 μονάδες)
  • Θεωρία και τεχνική της συνέντευξης (8 μονάδες)
  • διατροφικής αξιολόγησης (8 μονάδες)
  • μεταβολισμός μικροθρεπτικά συστατικά (8 μονάδες)
  • Επιδημιολογία και τη διατροφή (8 μονάδες)
  • Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (8 μονάδες)

4ο

  • Τεχνολογία Τροφίμων (8 μονάδες)
  • Nutriogenómica (8 μονάδες)
  • στάδια Διατροφή της ανάπτυξης (8 μονάδες)
  • Βασικά στοιχεία της θεραπεία με δίαιτα (8 μονάδες)
  • Διαιτητικά αξιολόγησης και υπολογισμού (8 μονάδες)
  • Ψυχολογία και διατροφή (8 μονάδες)

5 °

  • Αποτελεσματική Εργαστήριο παρουσιάσεις (4 μονάδες)
  • σχεδιασμός Εργαστήρι και τη λήψη αποφάσεων (4 μονάδες)
  • Διατροφή στην ενήλικη ζωή και γήρανση (8 μονάδες)
  • αθλητική διατροφή (8 μονάδες)
  • Προαιρετικά πειθαρχία Ι-ΙΙΙ (24 credits)

6 °

  • Ανοσολογία και τη διατροφή (8 μονάδες)
  • Προαιρετικά πειθαρχία IV-VIII (40 credits)

7ο

  • Προαιρετική πρακτική (32 credits)
  • Προαιρετικά πειθαρχία IX-X (16 credits)

8 °

  • επαγγελματικής δεοντολογίας και της ιθαγένειας (8 μονάδες)
  • Προαιρετικά πειθαρχία XI - XIV (32 credits)
  • Επιλογής Επαγγελματικά Αγγλικά (8 μονάδες)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη