πτυχίο στη νοσηλευτική

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Το Μάθημα

Το Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη Νοσηλευτική Unimar λειτουργεί από το 1989 και είναι αναγνωρισμένη από τη γνωμοδότηση του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Παιδείας Νο 27/93, και το διάταγμα αριθ 472, 15 Μαρτίου, 1993. 80 φοιτητές ανά έτος προσφέρονται το βράδυ. Οι θέσεις που καταλαμβάνουν οι μαθητές σε μεγάλους αριθμούς από άλλες πόλεις, γνώστες της παράδοσής τους. Η διδασκαλία του μαθήματος Νοσηλευτικής έργο κατασκευάστηκε με βάση στην αποστολή, το όραμα και τις αξίες του Πανεπιστημίου της Μαρίλια. Από αυτές τις εγκαταστάσεις το Παιδαγωγικό Πρόγραμμα του μαθήματος καθορίζει την αποστολή του που επιδιώκουν την ενότητα μεταξύ της διδασκαλίας, της έρευνας και επέκτασης. Η ολοκλήρωση μεταξύ της διδασκαλίας και των υπηρεσιών, το δικαίωμα στην υγεία και τον αγώνα για να οικοδομήσουμε ένα νέο μοντέλο φροντίδας, καθοδηγείται από τις αρχές της SUS, που σχετίζονται με την ισότητα και ολοκληρωμένη φροντίδα για την υγεία των ανθρώπων και την κοινότητα. Η πορεία Νοσηλευτικής Unimar παράγει και διδάσκει ολοκληρωμένη επιστήμη στην κοινωνία, με τον άξονα της υγειονομικής περίθαλψης.

Η Καριέρα

Η μεγάλη επιστημονική και τεχνολογική πρόοδος της εποχής μας, ραγδαίες αλλαγές εμφανίζονται σε όλους τους τομείς της κοινωνίας. Με νοσηλευτική δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Επί του παρόντος, η νοσοκόμα γνωρίζει έναν αγώνα προς νέους ορίζοντες για νέες επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα: επιστημονικό, πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό. Νοσηλευτική σήμερα είναι μια περιοχή της υγείας που ασχολείται με τη διάγνωση των αναγκών υγείας, συνταγή, εφαρμογή, αξιολόγηση και προσαρμογή της νοσηλευτικής φροντίδας, ενεργώντας πάντα για τον άνθρωπο (οικογένεια και την κοινότητα) και στο οικοσύστημα, προκειμένου για την προώθηση, τη διατήρηση και την αποκατάσταση της υγείας. Νοσηλευτές θα πρέπει να είναι καλά εκπαιδευμένοι γενικού περιεχομένου, κριτική και στοχαστική ικανότητα να γνωρίζουν και να ενεργούν για τα προβλήματα / περιπτώσεις πιο διαδεδομένη ασθένεια της υγείας, στην εθνική επιδημιολογικά χαρακτηριστικά, με έμφαση στην περιοχή λειτουργίας τους, τον εντοπισμό των βιο-ψυχο-κοινωνικές διαστάσεις της καθοριστικούς παράγοντες της.

Ταξίδια υποδομής:

Πιστεύουμε ότι οι υποδομές είναι ζωτικής σημασίας για κάθε σημείο της διαδρομής. Οι μαθητές μας από την έναρξη των μαθημάτων αναπτύσσει δραστηριότητες σε διάφορες ρυθμίσεις: Πρακτικές εργαστηρίου, όπου ξεκίνησε - την κατάρτιση των νοσοκόμων πρακτικών σε αυτό το σενάριο έχουμε: 1 χειρουργείο, 1 Ward, 1 ER, 1ambulatorio, 1 ΕΚΤ, 1 Οικιακά, 1 βιβλιοθήκη και αυτο-μελέτη ασφαλείας, με μηχανογραφικό μανεκέν που αντιπροσωπεύουν τα ανθρώπινα συστήματα του σώματος, το σύνολο της εγκατάστασης επιτρέπει την επαφή του μαθητή με το επάγγελμα σε ελεγχόμενες συνθήκες και προστατευόμενο σενάρια που θα εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια και επιδεξιότητα με το μέλλον των ασθενών. Έχουμε επίσης εργαστήρια: Εργαστήριο Ανατομίας, μικροσκοπία, η βιοχημεία, η επιστήμη των υπολογιστών, τη διατροφή, μεταξύ άλλων. Για να εκτελέσετε Εποπτευόμενοι Πρακτική έχουμε διάφορα σενάρια: Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ειδικότητα Κλινική και συμφωνίες με το Μαιευτήριο γάλα Drop, πνευματιστής Νοσοκομείο Μαρίλια, Ανθρώπινου Γάλακτος Τράπεζα της Μαρίλια, η UBS και η ΕΚΤ και οίκους ευγηρίας στην πόλη της Μαρίλια. Όσο για τη συλλογή βιβλίων και σήμερα έχει 56,713 τίτλους, βάση δεδομένων της EBSCO, Sciru, μεταξύ άλλων βάσεων. Ασύρματα δίκτυο σε όλη την πανεπιστημιούπολη.

Ειδικά χαρακτηριστικά υλικά (Εργαστήρια Ειδικές εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και υλικά)

Παροχές:

Το Πανεπιστήμιο της Μαρίλια - Unimar προσφέρει εκπαιδευτικές υπηρεσίες ως εξής:

  • αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, τουαλέτες και άλλους χώρους για διδακτικούς σκοπούς?
  • Βιβλιοθήκη?
  • Τομείς του αθλητισμού πρακτικής (γήπεδα και γήπεδα ποδοσφαίρου)?
  • Χώρος στάθμευσης: για τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και το προσωπικό?
  • Διαβίωση και χώρους αναψυχής.

Πληροφορίες

Autorizativo πράξη: Πρόγραμμα Αναγνωρισμένη από το 1993

Επαγγελματικά: Νοσοκόμα

Περίοδος: Κάθε βράδυ

Διάρκεια: 10 εξάμηνα

Χρέωση: 1005.75

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de des ... περαιτέρω

A Universidade de Marília tem como MISSÃO formar o profissional ético e competente, inserido na comunidade nacional, capaz de constituir o conhecimento, promover a cultura, o intercâmbio, a fim de desenvolver a consciência coletiva na busca contínua da valorização e solidariedade humanas. Διαβάστε Λιγότερα
Marília , Marília , Marília + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη