Χάρη στις συμβουλές των εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών και διακεκριμένους ανθρώπους της χειροπρακτικής επάγγελμα, το BCC έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών έχει ως στόχο να συνδυάσει την πειθαρχία της χειροπρακτικής με προηγμένες στρατηγικές διδασκαλίας, μάθησης και αξιολόγησης .

Επιστήμη, τέχνη και φιλοσοφία

Χειροπρακτική έχει στηρίζονται παραδοσιακά σε τρεις πυλώνες: φιλοσοφία, την επιστήμη και την τέχνη. Ως εκ τούτου, κατά την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών, η προτεραιότητα της ακαδημαϊκής ομάδας μας ήταν να επιτευχθεί μια ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών πυλώνων. Δεδομένου ότι το πρόγραμμα σπουδών είναι σύμφωνη με τις αρχές χειροπρακτική, συνδυάζει τη μελέτη των βασικών και κλινικών επιστημών με ένα βαθύ στοχασμό σχετικά με την έμφυτη ικανότητα του σώματός μας να βελτιστοποιήσουν την υγεία τους.

Δίγλωσσο σχολείο

Το BCC είναι ένα διεθνές σχολείο με δύο επίσημες γλώσσες: ισπανικά και στα αγγλικά. Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, αίθουσες διδασκαλίας θα μεταφράζονται ταυτόχρονα και επίσης μαθήματα γλώσσας υποστήριξης που προσφέρεται στους μαθητές να ακολουθήσουν μαθήματα ταυτόχρονα βελτιώνουν τις γνώσεις τους. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ όλες οι διαλέξεις θα πρέπει να διδάσκονται στα αγγλικά, θα είναι στα ισπανικά πρακτικές.

Ατομικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και στοχαστική πρακτική

Οι ενότητες αυτές έχουν σχεδιαστεί για την τόνωση της ικανότητας των μαθητών να κατανοήσουν αυτά που μαθαίνουν και πώς κάνουν και να τους βοηθήσει κριτική, σχέδιο και να αναλάβουν την ευθύνη για ανεξάρτητη μάθηση, καθώς ανακαλύπτουν τις δικές τους δεξιότητες ηγεσίας και ομαδικό πνεύμα.

έρευνα

Πρόγραμμα σπουδών μας επιτρέπει από την αρχή, οι μαθητές αρχίζουν να κατανοήσουν και να αναπτύξουν την επιστημονική έρευνα, την τεκμηριωμένη πρακτική και κριτική-αναλυτική σκέψη. Έτσι, τα τελευταία χρόνια το πρόγραμμα σπουδών, οι μαθητές θα έχουν την απαραίτητη προετοιμασία για να κάνουν ένα τελικό σχέδιο έρευνας.

Κλινική εμπειρία

Ο τρόπος με κομοδίνο είναι απαραίτητη από την αρχή, έτσι ώστε η BCC δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να παρατηρήσουν και να συνεργαστεί με χειροπράκτες με εμπειρία, ενώ η φροντίδα για τους ασθενείς στο BCC Χειροπρακτική Κέντρο. Κατά τη διάρκεια του τέταρτου και του πέμπτου έτους, οι μαθητές θα παρέχει χειροπρακτική φροντίδα στους ασθενείς υπό την επίβλεψη των ειδικευμένων επαγγελματιών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποBarcelona College of Chiropractic - BCC »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Duration
5 - 5 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη