πτυχίο της βιοϊατρικής επιστήμης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

La Trobe της πτυχίο της βιοϊατρικής επιστήμης διερευνά την ανθρώπινη υγεία και την ασθένεια, μαζί με την υποκείμενη μοριακή βάση των ασθενειών, όπως της νόσου του Alzheimer, της ελονοσίας και του καρκίνου.

Πρώτο έτος θεμελιακά θέματα της επιστήμης επικεντρωθεί στην βιολογία και τη χημεία. Έτος θέματα Δεύτερον - βιοεπιστήμες, η ιατρική επιστήμη, βιοχημεία, γενετική, ανατομίας, φυσιολογίας και μικροβιολογία - θα σας οδηγήσει προς τρίτη ειδίκευση χρόνο σας και μεταπτυχιακές σπουδές.

Θα μάθετε για το ανθρώπινο σώμα στην υγεία και την ασθένεια, και να αποκτήσουν γνώση της ιατρικής βιοχημείας, μικροβιολογίας, φαρμακολογίας, κυτταρική και μοριακή βιολογία, ανατομία, φυσιολογία, τις μολυσματικές ασθένειες και τις νευροεπιστήμες.

Θα ανακαλύψετε τα συμπτώματα της νόσου, να μάθουν πώς να αναλύσει τα επιστημονικά και ιατρικά δεδομένα, και να κάνει πρακτική εργασία εργαστήριο. Τρίτο έτος προχωρήσει βιοχημείας και της ιατρικής επιστήμης άσκησης και εργαστηριακά μαθήματα να σας δώσουμε περισσότερες hands-on εμπειρία. Θα δείξει επίσης πώς να διαβάσετε, έρευνα και ερμηνεία των επιστημονικών δημοσιεύσεων και να σας διδάξει να μεταφέρει ουσιαστικά επιστημονικές και βιοϊατρικές πληροφορίες επιστήμη γραπτώς.

Μέσα από αυτό το βαθμό, θα έχετε πρόσβαση στο La Trobe Ινστιτούτο Μοριακής Επιστήμης - μας $ 100 εκατομμύρια διδασκαλία και την ερευνητική εγκατάσταση. Με το πρόγραμμα βιομηχανία Μαθητειών μας, μπορείτε επίσης να αποκτήσουν εμπειρία στο χώρο εργασίας, αξιοποιώντας τις ικανότητές σας και τις συνδέσεις της βιομηχανίας.

Πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να είναι επιλέξιμοι για υποτροφία του κοσμήτορα για ακαδημαϊκής αριστείας ή άλλων προπτυχιακών υποτροφιών. Προσφέρουμε επίσης ευκαιρίες σπουδών στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των κλινικών τοποθετήσεις και τον εθελοντισμό.

Μπορείτε να εφαρμόσετε για να μελετήσει αυτή την πορεία μέσα από Hallmark μας Υποτρόφων Προγράμματος. Δείτε την λίστα για Hallmark γκολφ Ομάδα C για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις

IELTS βαθμολογία (Academic) 6.0 με καμία μεμονωμένη ζώνη σκορ κάτω από 6,0? TOEFL Βίβλος-με βάση Τεστ - ελάχιστη συνολική βαθμολογία του 550 με σκορ 5 ή περισσότερο στο τεστ των γραπτών Αγγλικά? TOEFL που βασίζονται στο Internet Test - ελάχιστη συνολική βαθμολογία των 60, με ελάχιστο για SLR 18? W 22? Η ικανοποιητική ολοκλήρωση της Αγγλικής για περαιτέρω σπουδές σε προχωρημένο στάδιο 5Β (EFS5 UG ελάχιστο 60 τοις εκατό), η οποία είναι διαθέσιμη από το La Trobe της Μελβούρνης? Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της La Trobe της Μελβούρνης.

La Trobe της Μελβούρνης Ίδρυμα Μελετών: 60 τοις εκατό τελικό αποτέλεσμα σε ένα μάθημα? Τα αγγλικά ως γλώσσα διδασκαλίας στην τριτοβάθμια μελέτες μπορούν να γίνουν δεκτές. Παρακαλώ σημειώστε: τα αγγλικά ως γλώσσα διδασκαλίας σε προηγούμενη μελέτη δεν θα γίνονται δεκτές ως βάση εισαγωγής (Αγγλικά) για τα μαθήματα, όπου η εγκεκριμένη απαίτηση φιλοξενούμενων δοκιμή είναι πάνω από ένα IELTS 6.5 με καμία μπάντα βαθμολογία χαμηλότερη από 6,0. Pearson Test of English (Academic) (PTE): ελάχιστη βαθμολογία των 57 χωρίς επικοινωνιακή δεξιότητα σκοράρει λιγότερο από 50.

Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): α βαθμού Β ή ανώτερης.

Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): ένας βαθμός πέρασμα του C ή υψηλότερο? Ή εγκεκριμένων διεθνών ισοδύναμο.

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις εισόδου

 • LTM Ίδρυμα Μελετών - 80
 • Aust. Yr 12 (ATAR) το 2015 (ενδεικτικά μόνο) - 80.05
 • International Baccalaureate - 26
 • Επίπεδα GCE A - 8
 • HKDSE - 2 x Επίπεδο 5
 • Σρι Λάνκα Επίπεδα A - BBC
 • STPM - 8.67
 • Νορβηγία Άνω απολυτήριο - 4
 • Σουηδία Slutbetyg - G / VG
 • Όλες οι ινδικές Sen SC (5 καλύτερα Θέματα) - 75
 • Βιετνάμ (Έτος 12) - 8
 • Ινδονησία (SMA) - 8
 • GAC Cert. IV - GPA 2.6
 • GAOKAO - βλέπε: τον δικτυακό τόπο.

Αν δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις εισόδου μπορεί να σας ενδιαφέρει στο Ίδρυμα Μελετών La Trobe και Δίπλωμα Προγράμματα, τα οποία παρέχουν μια εναλλακτική οδό για προπτυχιακό πρόγραμμα La Trobe της. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα La Trobe της Μελβούρνης.

Θέμα προϋπόθεση

Μονάδες 3 και 4: μια μελέτη βαθμολογία τουλάχιστον 30 στα Αγγλικά (EAL) ή 25 στα αγγλικά, εκτός από EAL? και ένα σκορ μελέτη τουλάχιστον 25 στη Χημεία.

Πρόσθετες δαπάνες

Ανάλογα με τα θέματα που θα επιλεγεί, επιπλέον κόστος μπορεί να περιλαμβάνει ένα εργαστήριο παλτό - περίπου $ 30 - και ένα κιτ ανατομίας - για A $ 40. Οι μαθητές μπορούν να αγοράσουν αυτά τα στοιχεία από οποιονδήποτε προμηθευτή? Παραμένουν προσωπική περιουσία των μαθητών.

Επαγγελματικές ευκαιρίες

Οι απόφοιτοι βρίσκουν εργασία σε ιατρικές ερευνητικά ιδρύματα ή κυβερνήσεων και του ιδιωτικού τομέα εργαστήρια σε νοσοκομεία, πανεπιστήμια και φαρμακευτικές εταιρείες. Άλλες περιοχές που θα μπορούσατε να επιλέξετε να περιλαμβάνουν τη σταδιοδρομία στη διοίκηση ή εκπαίδευσης που απαιτούν βιοϊατρικής γνώσης της επιστήμης. Εναλλακτικά, βιοϊατρικής επιστήμης βαθμός αποτελεί προϋπόθεση για μεταπτυχιακές ιατρικής και οδοντιατρικής, και μπορεί να σας σκαλοπάτι για αυτά τα μαθήματα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... περαιτέρω

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Διαβάστε Λιγότερα
Μελβούρνη , Bendigo , Albury , Μελβούρνη , Mildura , Shepparton , Σίδνεϊ + 6 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη