Πτυχίο Δημόσιας Υγείας - Ασφάλειας των Τροφίμων

Σύντομες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα

Τύπος σπουδών: Πτυχίο σπουδών
Διάρκεια: 4 έτη
Βαθμός: Πτυχίο Δημόσιας Υγείας, το πρόγραμμα Ασφάλειας των Τροφίμων
Πιστωτικές μονάδες ECTS: 240
Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα σπουδών για την Ασφάλεια των Τροφίμων έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους επαγγελματίες που διατίθενται για την εφαρμογή των δεξιοτήτων τους και τις γνώσεις για την προστασία και τη βελτίωση της δημόσιας υγείας μέσω της διασφάλισης και την ενίσχυση της ασφάλειας των τροφίμων κατά μήκος της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων και με τη μείωση της έκθεσης του ανθρώπου σε χημικούς και βιολογικούς κινδύνους που προκύπτουν από η κατανάλωση τροφής.Μέθοδοι Διδασκαλίας

Μαθήματα είναι οργανωμένη σε εξάμηνα: οι σπουδαστές έχουν 5-7 άτομα κάθε εξάμηνο. Λίγα υποχρεωτικές τοποθετήσεις πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε τρόφιμα που σχετίζονται με τα εργαστήρια, βιομηχανία τροφίμων, οι κτηνιατρικές υπηρεσίες ή φορείς που είναι αρμόδιοι για την ασφάλεια στην τροφική αλυσίδα.Αξιολόγηση της απόδοσης

Οι εξετάσεις που λαμβάνονται μετά την ολοκλήρωση του κάθε θέματος. Οι μελέτες που ολοκληρώθηκαν από διατριβής πανεπιστημίου.Αρμοδιότητες κερδίζετε

Οι απόφοιτοι της ασφάλειας των τροφίμων θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • να αναλύσει και να αξιολογήσει τις πτυχές της ασφάλειας των πρώτων υλών και των προϊόντων διατροφής σε σχέση με την υγεία του ανθρώπου, που καλύπτει ολόκληρη την τροφική αλυσίδα?
  • εφαρμογή και τη διαχείριση των συστημάτων ελέγχου της ασφάλειας των τροφίμων και των μέτρων στις τεχνολογικές διαδικασίες?
  • διεξάγουν έρευνα σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων?
  • λειτουργούν αποτελεσματικά σε επιχειρήσεις τροφίμων και τα ερευνητικά εργαστήρια εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης ποιότητας?
  • διαβουλεύσεις σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα των θεμάτων που αφορούν τη δημόσια υγεία?
  • την εφαρμογή του ελέγχου της αλυσίδας παραγωγής τροφίμων από πρώτες ύλες μέχρι τον καταναλωτή εξασφάλιση της δημόσιας υγείας.
Μετά την αποφοίτησή

Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν σε κρατικούς και διεθνείς οργανισμούς, εργαστήρια, εγκαταστάσεις τροφίμων, σούπερ μάρκετ, εταιρείες catering, εκπαιδευτικά ιδρύματα, δημόσια κέντρα υγείας, φαρμακευτικές επιχειρήσεις καθώς και το κράτος Food and Veterinary Service και δευτερευόντως τα θεσμικά της όργανα.


Οι απόφοιτοι μπορούν να εισέλθουν τα προγράμματα μάστερ και, στη συνέχεια, μπορεί επίσης να εξετάσει την ανάληψη περαιτέρω μελέτη για διδακτορικό.Κτηνιατρική Σχολή

Η Κτηνιατρική Σχολή είναι το μόνο ίδρυμα στην Λιθουανία να πτυχίων και των τίτλων βραβείο μεταπτυχιακό στην κτηνιατρική χειρουργική επέμβαση και την επαγγελματική ασφάλεια των τροφίμων. Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν σε ιδιωτικά και κρατικά ιδρύματα. Κτηνιατρική γιατροί μπορούν να διαγνώσουν ασθένειες των ζώων, μεταχειριζόμαστε τα ζώα, εφαρμόζονται μέτρα προφύλαξης, την παρακολούθηση της μεταφοράς των ασθενειών των ζώων και της ασφάλειας της αλυσίδας τροφίμων, τη διεξαγωγή της έρευνας και να παρουσιάσουν τις γνώσεις τους, την επίλυση σύνθετων κτηνιατρικά προβλήματα που σχετίζονται, καθώς και ισχύουν αποκτήσει ικανότητες και γνώσεις σε διάφορες δραστηριότητες και περαιτέρω αυτο-εκπαίδευσης. Οι διαχειριστές της ασφάλειας των τροφίμων μπορεί να αναλύσει και να αξιολογήσει τις πτυχές της ασφάλειας των τροφίμων και των πρώτων υλών σε σχέση με την υγεία του ανθρώπου, που καλύπτει ολόκληρη την τροφική αλυσίδα. Σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται τα συστήματα ελέγχου της ασφάλειας των τροφίμων κατά τη διαδικασία παραγωγής και είναι εξοικειωμένοι με γενικά συστήματα διαχείρισης του ελέγχου της ποιότητας και.


Η Κτηνιατρική Σχολή έχει 75 χρόνια βαθιά ριζωμένες παραδόσεις στη διδασκαλία επαγγελματίες κτηνιάτρους. Οι μαθητές προσφέρεται πολύ βολικές εγκαταστάσεις: οι αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια και κλινικές που βρίσκονται σε μια περιοχή, και οι κοιτώνες είναι επίσης κοντά. Η Σχολή διαθέτει πολυάριθμες συμφωνίες με τη βιομηχανία τροφίμων, κλινικές ζώων, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι εγκαταστάσεις, όπου οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες.


Η Σχολή αποτελείται από 4 διαμερίσματα, 2 κλινικές ζώων καθώς και του Κέντρου Παθολογίας και σήμερα έχει περισσότερους από 1.300 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων 10 διεθνείς φοιτητές. Προπτυχιακά μαθήματα της Κτηνιατρικής και Κτηνιατρικών Θεμάτων Ασφάλειας των Τροφίμων είναι διαθέσιμα για τους ξένους φοιτητές στην αγγλική γλώσσα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποLithuanian University of Health Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,300 EUR
Ετήσια
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη