πτυχίο της μαιευτικής (bmid)

Γενικά

12 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Μαιευτικής (BMID)

Τοποθεσίες:

  • Casuarina Campus
  • Εξωτερικές μελέτες

Το Bachelor of Μαιευτικής είναι κατά κύριο λόγο για τους σπουδαστές που βασίζεται στη Βόρεια Επικράτεια, λόγω της απαίτησης για την εξασφάλιση της συνέχειας της μαιευτική φροντίδα. Οι αυτόχθονες γυναίκες ενθαρρύνονται να εφαρμόσουν. Διακρατικά οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να επιτευχθεί κλινική τοποθέτηση σε περιοχές δικαιοδοσίας εκτός από το ΝΤ.

Υποστηρίζεται από ένα πλαίσιο γυναίκας με επίκεντρο τη φροντίδα, και διέπεται από τις αρχές της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, η Bachelor Μαιευτικής είναι 3 χρόνια με πλήρη απασχόληση βαθμό που προετοιμάζει τους μαθητές να εργαστούν ως επαγγελματίες και σύγχρονο μαίες μέσα σε διάφορα πλαίσια φροντίδας.

Το πρόγραμμα σπουδών αντανακλά τη φιλοσοφία ότι η μαιευτική είναι ένα επάγγελμα από μόνη της και παρέχει ευκαιρίες μάθησης, προκειμένου να προετοιμάσει κάθε απόφοιτος να λειτουργήσει ως ασφαλής και αρμόδια μαία.

Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος θα είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή από τη Νοσηλευτική και Μαιευτική Διοικητικό Συμβούλιο της Αυστραλίας (ΝΜΒΑ) να εργάζεται ως μαία σε κάθε πολιτεία ή επικράτεια της Αυστραλίας.

Ποινική Ιστορικό έλεγχος: Οι μαθητές θα πρέπει να υποβάλλουν ετήσια Ελέγξτε εθνικό ποινικό μητρώο πριν από την έναρξη της τοποθέτησης.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Ο Νότιας Αυστραλίας Τριτοβάθμια Κέντρο Εγγραφών (SATAC) λαμβάνει και επεξεργάζεται τις αιτήσεις για εισδοχή στο Πανεπιστήμιο Charles Darwin Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων φοιτητών.

Πρόσθετες Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Εγγεγραμμένοι νοσηλευτές και το νοσοκομείο εκπαιδευμένο εγγεγραμμένοι νοσηλευτές γενικών πρέπει να διασφαλίσει ότι θα απαντήσουν σωστά στην ερώτηση σχετικά με το θηλασμό τρέχον πιστοποιητικό άσκησης του επαγγέλματος κατά την εφαρμογή σε UniWeb SATAC του. SATAC θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσετε την εγγραφή τους στην ηλεκτρονική μητρώο του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου Νοσηλευτών αλλά αν SATAC δεν είναι σε θέση να το πράξουν, οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν επικυρωμένο αντίγραφο του πτυχίου τους.

Οι υποψήφιοι που κατέχουν πτυχίο Bachelor of Nursing, αλλά οι οποίοι έχουν αφήσει νοσηλευτική παρέλευση εγγραφή τους και οι οποίοι δεν έχουν μέρος της νοσηλευτικής εργατικού δυναμικού κατά τα τελευταία πέντε χρόνια θα πρέπει να παράσχει γραπτές αποδείξεις της προηγούμενης καταχώρισης από τις αρμόδιες Νοσηλευτές Διοικητικό Συμβούλιο

Αγγλική Γλώσσα Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επαγγελματική Αναγνώριση

Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος θα είναι επιλέξιμοι να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή από τη Νοσηλευτική και Μαιευτική Διοικητικό Συμβούλιο της Αυστραλίας (ΝΜΒΑ) να ασκεί το επάγγελμα της μαίας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely ac ... περαιτέρω

More than 120 years ago, Banjo Paterson described the Northern Territory as a “vast wild land, full of huge possibilities”.And he was right.So how did a relatively small population, spread sparsely across an area, one–fifth the land mass of Australia, with little educational resources to speak of, turn those possibilities into a reality?By creating a study environment where the freedom exists for people to evolve their lives.Today this environment is captured at Charles Darwin University (CDU). Διαβάστε Λιγότερα
Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Ντάργουιν , Σίδνεϊ , Μελβούρνη + 11 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη