πτυχίο φυσιοθεραπείας

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Φυσιοθεραπεία είναι η εκπαίδευση για σας που θα βοηθήσει τους ανθρώπους στην καλύτερη υγεία με τεχνογνωσία και ολιστική άποψη της ανθρωπότητας. Η φυσικοθεραπεία είναι μια καθιερωμένη επάγγελμα υγειονομικής περίθαλψης με βαριά επιστημονικά στοιχεία και πολλές εξειδικευμένους τομείς.

λεπτομερή γνώση

Φυσιοθεραπευτές γνώση και την εμπειρία μυοσκελετικών skjelettsysetemet και ευκαιρίες για τη μετακίνηση, είναι βασικά στοιχεία για το έργο μας. Η βασική κατανόηση βασίζεται στη γνώση της ανθρώπινης ανατομίας, των φυσιολογικών λειτουργιών και την ανάπτυξη κινήματος.

4 ετών εκπαιδευτικών

Χρειάζονται τέσσερα χρόνια για να γίνει πιστοποιηθεί ως φυσιοθεραπευτής? τρία χρόνια στην εκπαίδευση φυσιοθεραπεία και πέρυσι αποτελεί υποχρεωτική turnustjeneste.Praksis είναι από την αρχή ένα σημαντικό μέρος της εκπαίδευσης.

εισδοχή

Γενική είσοδος και τουλάχιστον 3,8 στο μέσο όρο βαθμολογίας χωρίς καμία επιπλέον πόντους. Τουλάχιστον 4 στα αγγλικά από το ανώτερο δευτεροβάθμιο σχολείο ή εγκριθεί IELTS ή TOEFL τεστ στα αγγλικά. Συνιστάται, αλλά δεν απαιτείται, με τη βιολογία. Τονίζουμε ιδιαίτερα το κίνητρο και μαρτυρίες από τους εργοδότες ή / και δάσκαλος. Bjørknes College έχει μια ατομική αξιολόγηση κάθε αιτούντα.

διορία

Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στην Bjørknes College πριν τις 15 Απριλίου. Έχουμε τροχαίο εισαγωγές για τις κενές θέσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας μέχρι το εξάμηνο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τιμή και τη χρηματοδότηση

Το δίδακτρα για το 2009/10 είναι £ 60.000 και μπορεί να καλυφθεί από το Ταμείο Δανείων με έως και £ 52.160 σε δάνεια. Επιπλέον, οι μαθητές θα λάβουν £ 87.600 στη βάση στήριξης. Αν ζείτε μακριά από το σπίτι και να περάσει όλα τα μαθήματα μετατραπεί το 40% της υποτροφίας.

Δωρεάν παροχή συμβουλών

Να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε μια ελεύθερη διαβούλευση στο γραφείο μας ή μέσω τηλεφώνου. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ 23:23 38 20 για να κλείσετε το χρόνο που βολεύει.

10 καλοί λόγοι για να επιλέξετε αυτό το πρόγραμμα

  1. θέλετε να εργαστείτε σε μια συναρπαστική και ανταποδοτική επάγγελμα
  2. θα αποκτήσουν εμπειρία από τη νορβηγική υγειονομικής περίθαλψης
  3. μπορείτε να πάρετε ένα έτος σε Όσλο
  4. που θέλουν να σπουδάσουν στην Ολλανδία, γνωστή για τη φυσική αγωγή θεραπεία του
  5. Μπορείτε να μάθετε και πρακτική ταυτόχρονα από την πρώτη ημέρα
  6. μπορείτε να πάρετε ειδικευμένους εκπαιδευτικούς οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια κλινικής εμπειρίας στο επάγγελμα
  7. μπορείτε να βυθιστείτε σε τομείς που σας ενδιαφέρουν
  8. Μπορείτε να ειδικεύονται σε μια σειρά από ειδικές περιοχές μετά την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης
  9. Για να εργαστείτε με τους ανθρώπους και τα κίνητρα και καθορίζεται
  10. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σώμα, τις δυνατότητες και τα όριά της
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Πανεπιστημιακές σπουδές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό Bjørknes τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως πάροχος της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στη Νορβηγία. Το 2006, Bjørknes Κολέγιο άρχισ ... περαιτέρω

Πανεπιστημιακές σπουδές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό Bjørknes τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως πάροχος της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στη Νορβηγία. Το 2006, Bjørknes Κολέγιο άρχισε να προσφέρει σε ορισμένα πανεπιστημιακά μαθήματα στο Όσλο με πιστωτικές μονάδες ECTS. Έχουν εγκριθεί από τις νορβηγικές αρχές διασφάλισης της ποιότητας και σπουδαστές παρακολουθούν τα προγράμματα που έχουν δικαίωμα χρηματοδότησης μέσω του μέλους Εκπαιδευτικού ταμείο δανειοδότησης στη Νορβηγία. Τα μαθήματα αυτά έχουν ως εξής: Πρακτική Φιλοσοφία (30 πιστωτικές μονάδες ECTS) Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνιών (60 πιστωτικές μονάδες ECTS) Ιατρικές Έτος Ίδρυσης (60 πιστωτικές μονάδες ECTS) Ειρήνη και Conflict Studies (60 ΣΕΚ credits) &nbsp Εκτός από τα παραπάνω προγράμματα, Bjørknes College έχει από το 1999, προσφέρει επίσης μια σουίτα σε επίπεδο δύο εκπαιδευτικά προγράμματα σε cooperati σχετικά με τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Αυτά τα μοναδικά προγράμματα, τόσο σε επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, προσφέρουν στους σπουδαστές τη δυνατότητα να κάνουν το πρώτο έτος (για φοιτητές bachelor) ή το πρώτο εξάμηνο (για μεταπτυχιακούς φοιτητές) των πανεπιστημιακών σπουδών τους στο Bjørknes στο Όσλο πριν από την μεταφορά στο πανεπιστήμιο τους στο εξωτερικό, για το υπόλοιπο των σπουδών τους. Τα προγράμματα που έχουν επιτευχθεί με σημαντική επιτυχία, και οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από ένα φάσμα επιλογών σε επίπεδο Bachelor (Φυσικοθεραπείας, Νοσηλευτικής και Επικοινωνιών), καθώς και την ειρήνη και τη σύγκρουση Σπουδών και Διεθνών Σπουδών σε προπτυχιακό επίπεδο. Σε αυτά τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, Bjørknes College έχει επιλέξει να συμμετάσχει το International Peace Research Institute, του Όσλο (PRIO), για την ανάπτυξη των ενοτήτων εξαμήνου του Όσλο και της διδασκαλίας αυτών. Με αυτόν τον τρόπο, αυτές οι καινοτόμοι και συναρπαστικά προγράμματα που συγκεντρώνουν ακαδημαϊκοί στην πρωτοπορία των διεθνών σχέσεων, διεθνείς μελέτες και την ειρήνη και την έρευνα των συγκρούσεων από τις δύο πλευρές του πλανήτη. Επειδή όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά, τα εν λόγω σημαντικά τα προγράμματα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον από τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο, και οι αιτούντες ισχύουν από την Αυστραλία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία, τη Γερμανία, το Μεξικό, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Πράγματι, κατά τη διάρκεια της πρώην νορβηγική επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Kjell Magne Bondevik στην Αυστραλία το 2005, πήρε το χρόνο να ανταποκριθεί Bjørknes σπουδαστές να ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους στην Καμπέρα. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη