συνεργάτης της επιστήμης στην τεχνολογία βιοϊατρικής μηχανικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η Τεχνολογία Βιοϊατρικής Τεχνολογίας απευθύνεται σε μαθητές που επιθυμούν να είναι τεχνικοί και ταυτόχρονα αφιερώνουν τη σταδιοδρομία τους στη διάσωση ζωών βοηθώντας τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και τους ασθενείς. Οι απόφοιτοι γίνονται βιοϊατρικοί τεχνικοί που συντηρούν, επισκευάζουν και βαθμολογούν ηλεκτρονικά ιατρικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία και άλλες εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης. Για να προχωρήσουν σε αυτές τις σταδιοδρομίες, οι σπουδαστές αναπτύσσουν διαπροσωπικές δεξιότητες, διαχείριση, επικοινωνία και ηγετικές ικανότητες.

Αυτό το πρόγραμμα θα σας διδάξει δεξιότητες αντιμετώπισης προβλημάτων σε αναλογικά κυκλώματα, ψηφιακά κυκλώματα και επεξεργαστές. Επιπλέον, οι μαθητές πρέπει να μάθουν τη φυσιολογία, την ιατρική ορολογία και τη λειτουργία ιατρικών οργάνων όπως τα όργανα EKG, απινιδωτές και φυτώρια.

Οι απόφοιτοι συνήθως απασχολούνται από νοσοκομεία ή νοσοκομειακούς υπεργολάβους. Ορισμένοι απόφοιτοι απασχολούνται από κατασκευαστές ιατρικών οργάνων ή ιατρικών συσκευών ή ως τεχνικοί υποστήριξης πεδίου, αφού έχουν αποκτήσει εμπειρία στον τομέα. Παρόλο που ο πρωταρχικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι να εισέλθουν οι εργαζόμενοι στο εργατικό δυναμικό μετά από δύο χρόνια, ορισμένοι απόφοιτοι επιλέγουν είτε να συνεχίσουν την τριτοβάθμια εκπαίδευση είτε να επιτύχουν πτυχίο στις επιχειρήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

 • Συνεργάτης της Επιστήμης (AS) στην Τεχνολογία της Βιοϊατρικής Μηχανικής

Η τεχνολογία της βιοϊατρικής μηχανικής απευθύνεται σε φοιτητές που αναζητούν σταδιοδρομία για να βοηθήσουν τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους ασθενείς μέσω της τεχνολογίας. Οι απόφοιτοι γίνονται βιοϊατρικοί τεχνικοί που συντηρούν, επισκευάζουν και βαθμονομούν ηλεκτρονικά ιατρικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην υγειονομική περίθαλψη. Για να προχωρήσουν σε αυτές τις σταδιοδρομίες, οι μαθητές αναπτύσσουν διαπροσωπικές δεξιότητες, διαχείριση έργων και ηγετικές ικανότητες.

Αυτό το πρόγραμμα θα σας διδάξει για την αντιμετώπιση αναλογικών κυκλωμάτων, ψηφιακών κυκλωμάτων και επεξεργαστών. Επιπλέον, οι μαθητές πρέπει να μάθουν τη φυσιολογία, την ιατρική ορολογία και τη λειτουργία ιατρικών οργάνων όπως τα όργανα EKG, απινιδωτές και φυτώρια

Μετά την απόκτηση εμπειρίας στον τομέα, οι απόφοιτοι συνήθως απασχολούνται από νοσοκομεία ή νοσοκομειακούς υπεργολάβους. Μερικοί απόφοιτοι απασχολούνται από ιατρικό όργανο ή κατασκευαστές ιατροτεχνολογικών προϊόντων ή ως τεχνικοί υποστήριξης πεδίου. Αν και ο πρωταρχικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους πτυχιούχους να εισέλθουν στο εργατικό δυναμικό μετά από δύο χρόνια, ορισμένοι απόφοιτοι επιλέγουν είτε να συνεχίσουν την κολέζικη εκπαίδευσή τους είτε να επιτύχουν πτυχίο στις επιχειρήσεις.

Τι θα μάθετε;

 • Αναλογικά & Ψηφιακά Κυκλώματα
 • δικτύωση των υπολογιστών
 • επεξεργαστές
 • Φυσιολογία
 • Ιατρική Ορολογία
 • Ιατρικά εργαλεία

Outlook Εργασίας

Οι περισσότεροι απόφοιτοι συνήθως απασχολούνται από νοσοκομεία ή νοσοκομειακούς υπεργολάβους. Άλλες βαθμίδες προσλαμβάνονται από κατασκευαστές ιατρικών οργάνων ή ιατρικών συσκευών.

 • Ο μέσος αρχικός μισθός για τους βιοϊατρικούς τεχνικούς στη Βοστόνη είναι 46.000 δολάρια
 • Η μέση αρχική ωριαία τιμή για τους βιοϊατρικούς τεχνικούς στη Βοστόνη είναι $ 23
 • Οι θέσεις στον τομέα αυτό αναμένεται να αυξηθούν κατά 6% έως το 2024
 • Το ποσοστό απασχόλησης και συνεχούς μόρφωσης της BFIT είναι 83%

Career Path

 • Βιοϊατρικό τεχνικό

Η δική σας πορεία προς την επιτυχία

Ιδρύθηκε το 1908 στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης και το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Benjamin Franklin (BFIT) είναι ένα από τα παλαιότερα κολέγια τεχνολογίας της Νέας Αγγλίας. Ξεκινώντας με ένα κληροδότημα από τον Benjamin Franklin και ένα δώρο που ταιριάζει από τον Andrew Carnegie, το ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό κολέγιο προσφέρει μια προσιτή εκπαίδευση για όσους αναζητούν τεχνική σταδιοδρομία.

Top 5 λόγοι για να επιλέξετε το BFIT

 • Τα υψηλότερα έσοδα

Οι φοιτητές μας κερδίζουν το υψηλότερο μισθό μετά τη φοίτησή τους σε σύγκριση με τους φοιτητές από όλα τα διετείς ιδιωτικά κολέγια του κράτους (εξαιρουμένης της νοσηλευτικής). * Πηγή: Αμερικανική Σχολή Σχολής Ακαδημίας Εκπαίδευσης

 • Προσιτό δίδακτρα

Το BFIT είναι ένα από τα πιο προσιτά ιδιωτικά, μη κερδοσκοπικά κολέγια στη Μασαχουσέτη και πιο προσιτό από όλα τα μη κερδοσκοπικά τεχνικά σχολεία της πολιτείας. Τα δίδακτρά μας κοστίζουν λιγότερο από το ήμισυ του μέσου όρου διδασκαλίας στα 4χρονα μη κερδοσκοπικά κολέγια στη Μασαχουσέτη.

 • μικρότερες τάξεις

Με ένα μέσο μέγεθος τάξης μόλις 13 φοιτητών, οι μαθητές λαμβάνουν εξατομικευμένη προσοχή και ευδοκιμούν στην σφιχτή κοινότητα μας. Το ποσοστό αποφοίτησής μας είναι διπλάσιο του εθνικού μέσου όρου για τα κολέγια διάρκειας δύο ετών και σχεδόν τριπλάσιο του μέσου όρου

 • Ετοιμότητα για εργασία

Ένα πτυχίο κολέγιο και πρακτικό set BFITgrads διαχωρίζονται στην αγορά εργασίας. Τα περισσότερα από τα γραφεία μας προσφέρουν θέσεις εργασίας στον τομέα τους ή συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους, ενώ ορισμένα προγράμματα έχουν ποσοστά τοποθέτησης εργασίας 80% -90%.

 • Συνδέσεις Βιομηχανία

Συνεργαζόμαστε με τους ηγέτες της βιομηχανίας για να διασφαλίσουμε ότι τα προγράμματά μας προετοιμάζουν τους μαθητές με τις κατάλληλες δεξιότητες για τις σημερινές θέσεις εργασίας Οι στενές σχέσεις εργοδότη οδηγούν σε πρακτική εξάσκηση, σκίαση εργασίας και σταδιοδρομία για τους αποφοίτους μας. Πάνω από 60 εταιρείες παρευρίσκονται στην ετήσια έκθεση μας σταδιοδρομίας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1908 in Boston, Massachusetts, Benjamin Franklin Institute of Technology (BFIT) is one of New England’s oldest colleges of technology. Started with a bequest from Benjamin Franklin, and a m ... περαιτέρω

Founded in 1908 in Boston, Massachusetts, Benjamin Franklin Institute of Technology (BFIT) is one of New England’s oldest colleges of technology. Started with a bequest from Benjamin Franklin, and a matching gift from Andrew Carnegie, the private non-profit college offers an affordable education for people seeking technical careers. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη