συνεργάτης του προ-νοσηλευτικής

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ο Συνεργάτης στο βαθμό προ-Νοσηλευτική γενική επιδιώκονται από τους φοιτητές που σχεδιάζουν να μεταφέρει σε ένα κολέγιο τετραετές πανεπιστήμιο ή σε κατώτερο επίπεδο σε ένα Bachelor of Science στο πρόγραμμα Νοσηλευτική (BSN). Τετραετής σχολεία αποδοχή βαθμό Μεταφορά Προ-Νοσηλευτικής περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο του Seattle, Σιάτλ Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού, του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, Ουάσιγκτον State University, το Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού Λουθηρανική, Βορειοδυτικό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Γουάλα Γουάλα. Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διανομής σε πανεπιστήμια στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, πληρώντας τις γενικές απαιτήσεις που λαμβάνονται από πρωτοετών φοιτητών και δευτεροετείς φοιτητές.

Green River - Ένας ηγέτης στη μεταφορά πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμά μας μεταφορά 2 + 2 προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ξεκινήσει τετραετές πτυχίο πτυχίο τους. Το πρόγραμμα μεταφοράς παρέχει μαθήματα που ισοδυναμεί με τα δύο πρώτα χρόνια του πανεπιστημιακού πτυχίου. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν δύο χρόνια στο Green River College, στη συνέχεια μεταφορά στο πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσει το βαθμό τους τετραετής.

Οι φοιτητές μας είναι δεκτοί σε πολλά από τα 100 κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίου φήμης * όπως ταξινομούνται από το πανεπιστήμιο Shanghai Jiaotong, όπως: Brown University, Κρατικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, Πανεπιστήμιο Cornell, Πανεπιστήμιο της Χαβάης, Indiana University, Johns Hopkins, Ινστιτούτο Pratt, Πανεπιστήμιο Purdue, Πανεπιστήμιο του Σαν Χοσέ, Πανεπιστήμιο Σιάτλ, Πανεπιστήμιο Tufts, UC Berkeley, UC Santa Barbara, UCLA, UNC - Chapel Hill, Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, Καλιφόρνια, Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν, Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον

* Σημείωση: Η εισαγωγή σε επιλεγμένα πανεπιστήμια είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Οι Green River College διεθνείς φοιτητές έχουν εισαχθεί σε εκατοντάδες πανεπιστήμια σε όλη την αμερικανική. Οι μαθητές να αποκτήσουν τα προσόντα που απαιτούνται για την εισαγωγή σε Green River και μεταφέρετε σε κορυφαία πανεπιστήμια όπως juniors τρίτο έτος. Η είσοδος δεν είναι εγγυημένη, αλλά οι μαθητές μας έχουν μεγάλη επιτυχία στην απόκτηση εισαγωγή σε κορυφαία πανεπιστήμια.

Εκπαιδευτικών Αναγκών

Για να αποκτήσει το πτυχίο πανεπιστημίου στις ΗΠΑ, όλοι οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές απαιτήσεις για τα μεγάλα τους, καθώς και γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης που αποτελούν τα θεμέλια της μάθησης σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, γραφής, Επιστήμη, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Στους μαθητές δίνεται η ελευθερία να επιλέξει μαθήματα της επιλογής τους από γενικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, στην κατηγορία "Κοινωνικές Επιστήμες", οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα θέματα: κοινωνιολογία, ψυχολογία, οι πολιτικές επιστήμες, την ιστορία, τη γεωγραφία και άλλους. Η κατηγορία Ανθρωπιστικές περιλαμβάνει: την τέχνη, την ομιλία, τις επικοινωνίες, τις γλώσσες, τη μουσική, τη φιλοσοφία, και άλλοι. Επιστήμη περιλαμβάνει: τη χημεία, τη βιολογία, τη φυσική, την αστρονομία, και άλλοι.

Πώς δουλεύει?

Πάνω από 25 πανεπιστήμια έχουν προσφέρει την επιλογή Πανεπιστημιακής Μετακίνησης (UTP) σε οποιονδήποτε φοιτητή που έχει γίνει δεκτός στο Green River. Η εγγύηση δεν ισχύει για "κρούση" μεγάλοι.

Αυτό είναι το πώς λειτουργεί:

1. Εφαρμογή σε Green River

2. Επιλέξτε ένα πανεπιστήμιο - Επιλέξτε το πανεπιστήμιο από τη λίστα. Ελέγξτε το πανεπιστήμιο για την εφαρμογή. Επιλέξτε ένα μοναδικό πανεπιστήμιο. Βεβαιωθείτε ότι το πανεπιστήμιο θα επιλέξετε έχει μεγάλες σας. Θα λάβετε το πανεπιστήμιο όρους επιστολή αποδοχής ή δήλωση την ίδια στιγμή που θα λάβετε την εισδοχή επιστολή Green River.

Δείγμα Μαθημάτων για Δημοφιλέστερες Εκδόσεις: Τέχνη / Σχεδιασμός:

 • Ξεκινώντας Σχεδιασμός
 • Σχέδιο
 • Χρώμα και σχέδιο
 • 3 τρισδιάστατο σχεδιασμό
 • Η ψηφιακή φωτογραφία
 • Ζωγραφική και Ιστορία της Τέχνης

Green River ξέρει πόσο σημαντικό είναι να στέγαση στην επιτυχία του φοιτητή. Αυτός είναι ο λόγος που το προσωπικό στέγασης μας πάει το πρόσθετο μίλι για να δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρέχοντας μια φροντίδα, θετική, ασφαλή και υποστηρικτικό αμερικανική εμπειρία ζωής.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ CAMPUS CORNER

Ζήστε την παραδοσιακή ζωή στο κολέγιο της Αμερικής στο Campus Corner Apartments (CCA) Οι φοιτητές απολαμβάνουν μια βολική τοποθεσία στην πανεπιστημιούπολη. άνετες εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας. ένα εξαιρετικό περιβάλλον μελέτης. και μια ευκαιρία να εμπλακούν και να γίνουν φίλοι σε υποστηρικτική φοιτητική κοινότητα 340 Αμερικανών και διεθνών φοιτητών. Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 17 ετών κατά τη στιγμή της μετακόμισής-in.

Οφέλη από Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη:

 • Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη είναι βολικό!
 • Κοντινή απόσταση από την τάξη, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, γυμναστήριο και Παραστατικών Τεχνών Κέντρο
 • Κοινοτικό Κέντρο, όπου μπορείτε να συναντήσετε και να κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο
 • Πολλά από επί τόπου τις δραστηριότητες των φοιτητών
 • Ιδιωτικές και η ομάδα περιοχές μελέτης
 • Εύκολο να εμπλακούν σε δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Διαβάστε Λιγότερα
Πυρόξανθος , Πυρόξανθος + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη