συνεργάτης των τεχνών στην υγεία και την ιατρική επαγγέλματα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Σκέφτεστε μια καριέρα στην υγεία ή την ιατρική επάγγελμα; Στο Hesston College, θα λάβετε την προσωπική φροντίδα και την ακαδημαϊκή προετοιμασία που θα σας πάρει όπου θέλετε να πάτε.

Πώς θα με προετοιμάσει Hesston College για μελλοντικές μελέτες;

Hesston College προσφέρει ένα Associate of Science πτυχίο, ένα πρόγραμμα σπουδών που εξασφαλίζει ευκολία μεταφοράς στο κολέγιο ή πανεπιστήμιο πρόγραμμα για την υγεία που σχετίζονται με τετραετή της επιλογής σας. Ο Αναπληρωτής του βαθμού επιστήμης είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εκπληρώσει την πρωτογενή αλληλουχία των μαθημάτων που απαιτούνται για τη μετέπειτα υγεία που σχετίζονται με τα μαθήματα ανώτερο επίπεδο.

Επιπλέον, θα μπορείτε να ολοκληρώσετε μια σειρά μαθημάτων φιλελεύθερες τέχνες, την εργασία σειράς μαθημάτων που παρέχει μια ευρεία βάση εκπαιδευτικό ίδρυμα. Τα μαθήματα ελεύθερων τεχνών είναι παρόμοια με και να ανταποκριθεί πιο εισαγωγικά μαθήματα γενικής παιδείας σε τετραετή όργανα. Μετά από δύο χρόνια, θα έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 60 ώρες πιστωτικές κολέγιο για να κερδίσουν το Associate of Science.

Τα Προγράμματα Σπουδών σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για μια σειρά της σταδιοδρομίας μονοπάτια στην Υγεία και την Ιατρική επαγγέλματα όπως:

 • Φυσικοθεραπεία
 • Βοηθός Ιατρού
 • Ιατρική Τεχνικός
 • Στοματική υγιεινή
 • Κτηνιατρική Τεχνικός
 • Ιατρική Τεχνολογία
 • Ποια μαθήματα θα πάρω;

Με ειδίκευση στην Υγεία και την Ιατρική Επαγγέλματα, μπορείτε να επιλέξετε τα μαθήματα από τις ακόλουθες προσφορές: Κυτταρική Βιολογία, Περιβαλλοντική Βιολογία, Βοτανική, Ζωολογία, Ανατομία και Φυσιολογία, Μικροβιολογία και. Οι Ενδεικτικά προγράμματα σπουδών για το Associate of Science πτυχίο στα Hesston College αναφέρονται.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ως Hesston College Υγείας και Ιατρικών Επαγγελμάτων μεγάλες, θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμεύσουν ως εκπαιδευτές και νομαρχιακών βοηθούς, τα προνόμια που συνήθως προορίζονται για upperclassmen στα περισσότερα σχολεία.

Γιατί να επιλέξω Hesston College;

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην κεντρική-νότια του Κάνσας, 30 μίλια βόρεια από Wichita, Hesston College είναι ένα διετές φιλελεύθερο κολλέγιο τεχνών που ανήκει στην εκκλησία Mennonite. Hesston εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί περίπου 450 φοιτητές κάθε χρόνο. Οι φοιτητές προέρχονται από περίπου 30 κράτη και 15 χώρες. Οι περισσότεροι ζουν στην πανεπιστημιούπολη. Με μια αναλογία διδασκόντων-διδασκομένων 1:12, οι περισσότερες κατηγορίες είναι μικρές σε αριθμό, παρέχοντας ευκαιρίες για θετική αλληλεπίδραση μεταξύ φοιτητών και διδασκόντων.

Ενενήντα οκτώ τοις εκατό του πληθυσμού των σπουδαστών λαμβάνει κάποια μορφή οικονομικής βοήθειας. Hesston δίνει γενναιόδωρες υποτροφίες με βάση το γυμνάσιο ακαδημαϊκή επίδοση και ACT / SAT σκορ.

Αλλά θα κάνουμε περισσότερα από ό, τι μαθαίνουν στην τάξη. Hesston College νοιάζεται για σένα, το μαθητή, παρέχοντας ευκαιρίες που καλλιεργούν την πνευματική, πολιτιστική, και διαπροσωπικές ανάπτυξη σας, τις ευκαιρίες που σας προετοιμάσει για να ζήσουν στη σημερινή και την αυριανή κοινωνία.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

1) Αίτηση Συμμετοχής (δε χρειάζεται). Μπορείτε να εφαρμόσετε σε απευθείας σύνδεση ή να κατεβάσετε μια εφαρμογή χαρτί.

2) φωτογραφία (διαβατήριο-style φωτογραφία) 3) Ένα αντίγραφο των πρακτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (μαθήματα που λαμβάνονται και τους βαθμούς κέρδισε). Εάν ο αιτών έχει λάβει εθνικές εξετάσεις, ένα αντίγραφο των αποτελεσμάτων θα πρέπει να σταλεί. Εάν ο υποψήφιος έχει ολοκληρώσει καμία μελέτη πανεπιστημιακών, η μεταγραφή θα πρέπει να σταλεί.

4) Αποδεικτικά στοιχεία της αγγλικής γλώσσας που απαιτείται στις περισσότερες περιπτώσεις. Hesston College αποδέχεται αυτές τις ελάχιστες βαθμολογίες: - 440 για το Βιβλίο-based TOEFL (PBT) - 123 για την Computer-Based TOEFL (CBT) - 41 για το Internet-based TOEFL (iBT) - 4,0 για τη διεθνή έλεγχο της Αγγλικής Proficiency ( ΙΤΕΠ) - 4 για το International Testing System Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) - Βαθμός 2 στο ΒΗΜΑ δοκιμής EIKEN - 475 για το TOEIC 5) Αποδεικτικά στοιχεία των επαρκών οικονομικών πόρων (τραπεζική δήλωση ή επιστολή τράπεζας, κ.λπ.), η οποία δείχνει τη διαθεσιμότητα των κεφαλαίων για τουλάχιστον το πρώτο έτος των σπουδών στο Hesston College.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Hesston College δεν έχει προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, αλλά σας συνιστούμε να εφαρμόσει όσο το δυνατόν νωρίτερα, ειδικά αν είστε αναζητούν οικονομική βοήθεια.

2015-16 Δαπάνες

 • Tuition- $ 24.824
 • Δωμάτιο και το διοικητικό συμβούλιο-$ 8.144
 • Τεχνολογία τους αμοιβής $ 410
 • Σύνολο- $ 33.378
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Success starts with a solid foundation. For more than 100 years, Hesston College has been preparing students for successful lives and careers. Hesston College is

Success starts with a solid foundation. For more than 100 years, Hesston College has been preparing students for successful lives and careers. Hesston College is Διαβάστε Λιγότερα
Πόλη του Κάνσας

Ask a Question

Άλλη