της τεχνολογίας υγείας Bachelor (BA)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Στον κλάδο της υγείας είναι όλο και περισσότερο ισχυρές συσκευές και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται? με την πρωτοποριακή τεχνολογία των πληροφοριών για τη βελτιστοποίηση της επικοινωνίας και της δικτύωσης των διαφόρων περιοχών. Αυτή η εξέλιξη δεν σταματά μπροστά από το σπίτι φροντίδα. Αλλά ο τομέας της ιατρικής τεχνολογίας μαζί με συνολικό κύκλο εργασιών περίπου 22 δισεκατομμύρια ευρώ και σχεδόν 113.000 εργαζόμενους (Πηγή: SPECTARIS επετηρίδα: Η Γερμανική Ιατρική Τεχνολογία Βιομηχανία το 2011) αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της γερμανικής οικονομίας. Οι να προγραμματίσουν τη χρήση ακριβών συστημάτων εξοπλισμού πληροφορικής και αποτελεσματικά και να συνοδεύει τους ειδικούς που χρειάζονται οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι τόσο με την τεχνική και τις οικονομικές διεργασίες στη βιομηχανία.

Το πρόγραμμα διαχείρισης της τεχνολογίας υγείας (B. Α) Αποτελεί ακριβώς σε αυτό το διεπιστημονικό ειδικό. Ως διαχειριστές της τεχνολογίας υγείας Είναι ιδανικά προσόντα για να αναπτύξουν στρατηγικές έννοιες της χρήσης για την προληπτική, εξωτερικά ιατρεία και ενδονοσοκομειακή περίθαλψη δομές, όχι μόνο στη μείωση του κόστους, αλλά και να φέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Βασικά προσόντα

Η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας για την υγεία βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του μοναδικού στη Γερμανία πρόγραμμα σπουδών. Η Διοίκηση Τεχνολογίας Bachelor Υγείας (B. Α) Είναι επικεντρώθηκε στις ανάγκες της τεχνολογίας στον κλάδο της υγείας. Στη μελέτη υγείας οικονομικό περιεχόμενο με τα βασικά της πληροφορικής και επεξεργάζεται ιατρικής συνδυάζονται με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται από μια γηράσκουσα κοινωνία και μια όλο και πιο εξελιγμένα νομοσχέδιο ιατρική περίθαλψη υψηλής ποιότητας.

Περιεχόμενο της μελέτης

Η Διοίκηση Τεχνολογίας Bachelor Υγείας (B. Α) που σχηματίζουν οι ειδικοί με ένα μάτι για συνεργατικές διαδικασίες. Σύμφωνα με το ακριβώς που αναπτύχθηκε για τις ανάγκες της αγοράς πωλούνται στο πρόγραμμα σπουδών ΑΠΟΛΛΩΝ Πανεπιστήμιο τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία για την υγεία βέλτιστα στη φροντίδα των ασθενών. Εδώ μπορείτε να θαυμάσετε όλη την Ιατρικών Συσκευών Τεχνολογίας πηγαίνει πέρα ​​και επίσης περιλαμβάνει πληροφορικής τεχνολογίας των πολυμέσων και της βιομηχανίας που σχετίζονται με τις διαδικασίες logistics με ένα. Όλα τα περιεχόμενα που περιγράφονται ειδικά και δοκιμαστεί με βάση την εφαρμογή και μελέτες περιπτώσεων από την πρακτική.

Επικεντρώνεται σχετικά με τα θέματα που πρέπει να έχετε κατά την άποψή ως διευθυντής της τεχνολογίας υγείας πάντα:

  • Οικονομικά της υγείας
  • Χρήση και εφαρμογή στους τομείς των συστημάτων IKMT
  • Συνθήκες, τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της ιατρικής τεχνολογίας
  • E-Health Διαχείρισης
  • Υποστηρικτικής τεχνολογίας υγείας (AAL)

Αυτές οι τέσσερις τομείς εμπειρογνωμοσύνης συμπιέζεται μελετώντας ένα μοναδικό διατομή της γνώσης που σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσει τις τεχνολογίες της υγείας για το κόστος, από ασθενείς και από το σημείο της εφοδιαστικής άποψη βέλτιστα.

προϋποθέσεις εισαγωγής

Οι απαιτήσεις για την εισαγωγή σε προπτυχιακές σπουδές ρυθμίζονται από τον νόμο περί Ανώτατης Εκπαίδευσης Bremische (BremHG). Στη συνέχεια, μπορείτε να μελετήσει κάτω από ορισμένες συνθήκες, χωρίς προσόντα γυμνάσιο.

βασική

κάθε χρόνο

Αποφοίτηση

Στο τέλος του μαθήματος, θα αποκτήσουν το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Bachelor of Arts (Β Α) στο Τμήμα Τεχνολογίας και Logistics. Αυτός ο βαθμός σας κάνει ένα manager interface πρώτης κατηγορίας με τη βιομηχανία-ειδικά των επιχειρήσεων και την τεχνογνωσία της τεχνολογίας.

Διάρκεια της μελέτης

Έλεγχο της μελέτης των 36 μηνών ή 48 μηνών (180 μονάδες).

μελέτη της δοκιμής

Με την εγγραφή σας στο ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule Μπορείτε να ελέγξετε για 4 εβδομάδες μελετώντας δωρεάν. Εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσει. τότε δεν απαιτούνται έξοδα προκύψουν για εσάς.

διαπίστευσης

Το πρόγραμμα Bachelor στην Τεχνολογία Υγεία (ΒΑ) είναι πιστοποιημένη από τον Διεθνή Οργανισμό για τη διασφάλιση της ποιότητας και διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών και των ιδρυμάτων (FIBAA).

δωρεάν επέκταση

Έως 50% της επιλεγμένης παραλλαγής μελέτη (18 ή 24 μήνες).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... περαιτέρω

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη