τουρισμού υγείας Bachelor (BA)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Δημογραφικές μεταβολές, η αύξηση της συνείδησης για την υγεία, την ενεργό δραστηριότητες αναψυχής - τρεις λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν γιατί ο τουρισμός υγείας σε άνοδο. Αυτό το νέο προσανατολισμό του τουρισμού προς την κατεύθυνση της πρόληψης και της υγειονομικής περίθαλψης, απαιτεί εξειδικευμένο και διαχειριστές οι οποίοι αναπτύσσουν καινοτόμες προσφορές, την εφαρμογή και, επομένως, νέες τάσεις. Προκειμένου να λειτουργήσει επαγγελματικά ως τουρισμό υγείας, χρειάζεται προσανατολισμένη στην αγορά, οργανωτικές και επικοινωνιακές προσωπικό.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση Bachelor τουρισμού υγείας (B. Α) Θα προσόντα για τη διεπαφή μεταξύ της διοίκησης, της υγείας, ευεξίας, την πρόληψη και τον τουρισμό. Για τη μελέτη ειδικών γνώσεων και δράση δεξιότητες που διδάσκονται: Τουριστικές-βιωματική περιεχομένου σε συνδυασμό με βασική ιατρική τεχνογνωσία. Εκτός από την επαγγελματική πριν από τις γνώσεις σας προσφέρει την υγεία του τουρισμού Bachelor (Β Α) ένα συγκεκριμένο φάσμα δεξιοτήτων που θα ανοίξει το δρόμο για μια πολλά υποσχόμενη βιομηχανία. Επειδή στη γήρανση μας, τουριστικές υπηρεσίες υγείας της κοινωνίας ευεξίας προσανατολισμένη είναι όλο και περισσότερο στη ζήτηση.

Βασικά προσόντα

Όλο και περισσότερες τουριστικές προσφορές για τις ομάδες-στόχους για την υγεία-συνειδητή βγει στην αγορά. Αυτά βασίζονται αφενός στους ηλικιωμένους, που γίνονται όλο και πιο σημαντική, καθώς οι πελάτες, και να προχωρήσουμε σε άλλα θέματα, όπως η χαλάρωση, την υγιεινή διατροφή, fitness και προϊόντα ομορφιάς σε πρώτο πλάνο. Ακριβώς για αυτό πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις της υγείας του τουρισμού Bachelor (Β Α). Με τη μελέτη, θα μάθετε να αναπτύξουν τις δικές τους ελκυστικές προσφορές και να ανταποκριθεί επαρκώς στην αύξηση της ζήτησης.

Το πρόγραμμα σας δίνει ρητή γνώση διεπαφή για την αγορά τουρισμού υγείας στους τομείς των:

  • Οικονομικά και Τουρισμού Διαχείριση
  • Δεξιότητες διαχείρισης συμπεριλαμβανομένων της διαχείρισης. Προσωπικού
  • ταξιδιωτικής ιατρικής βασικά
  • Ευεξίας και Πρόληψης
  • πείρα στη διαχείριση
  • Συμβουλευτικές

Pia Kramps μελέτησε τον τουρισμό υγείας, χρησιμοποιείται και λειτουργεί αθλήματα δύναμης. Σε μια συνέντευξη με τον Markus Jung των Fernstudium-Infos.de μιλά για το πώς παίρνει όλα κάτω από μία στέγη.

Περιεχόμενο της μελέτης

Χρησιμοποιώντας το πολύ πρακτικό πρόγραμμα σπουδών να αποκτήσουν τις απαραίτητες εγκάρσιες δεξιότητες για να αναπτύξουν επιτυχή και βιώσιμη έννοιες για την υγεία του τουρισμού για την αξιολόγηση, την εφαρμογή ή εποπτεύουν. Τεχνικά είναι πολύ πρακτικό περιεχόμενο στο κέντρο:

  • Φάρμακο για τον τουρισμό υγείας, προκειμένου να περιγράψουν τα αποτελέσματα ορισμένων μειονεκτημάτων για την υγεία του τουρισμού προσφορές. Αυτή η ενότητα σας βοηθά να πάρετε ένα πολύ συγκεκριμένο πλεονέκτημα της γνώσης πέρα ​​από τον ανταγωνισμό
  • Συμβουλευτικές σε συμβουλές ειδικών στην υγεία του τουρισμού πλαίσια μπορούν
  • Πρόληψης και αποκατάστασης, προκειμένου να αποφασίσει για συγκεκριμένες ομάδες-στόχους και αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις μπορούν
  • Gesundheitstourismus-, ευεξίας και σπα διαχείριση

Προσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες μπορείτε να πάρετε εκτός από την επαγγελματική περιεχόμενο στο δρόμο. Συμπληρώνεται από όλα τα ειδικές γνώσεις διαχείρισης για εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

προϋποθέσεις εισαγωγής

Οι απαιτήσεις για την εισαγωγή σε προπτυχιακές σπουδές ρυθμίζονται από τον νόμο περί Ανώτατης Εκπαίδευσης Bremische (BremHG). Στη συνέχεια, μπορείτε να μελετήσει κάτω από ορισμένες συνθήκες, χωρίς προσόντα γυμνάσιο.

βασική

κάθε χρόνο

Αποφοίτηση

Με την απονομή του πτυχίο Τουρισμός Υγείας (Bachelor of Arts) λαμβάνει την ανάπτυξη σας, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που στηρίζει την εθνική και διεθνή αγορά χρειάζεται στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών.

Διάρκεια της μελέτης

Έλεγχο της μελέτης των 36 μηνών ή 48 μηνών (180 μονάδες).

μελέτη της δοκιμής

Με την εγγραφή σας στο ΑΠΟΛΛΩΝ Hochschule Μπορείτε να ελέγξετε για 4 εβδομάδες μελετώντας δωρεάν. Εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσει. τότε δεν απαιτούνται έξοδα προκύψουν για εσάς.

διαπίστευσης

Το πρόγραμμα Bachelor στον Τουρισμό Υγείας (BA) από τον Διεθνή Οργανισμό για τη διασφάλιση της ποιότητας και διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών και των ιδρυμάτων (FIBAA) πιστοποιηθεί.

δωρεάν επέκταση

Έως 50% της επιλεγμένης παραλλαγής μελέτη (18 ή 24 μήνες). http://www.apollon-hochschule.de/redirect.php?id=1243

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... περαιτέρω

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη