Αυτό αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο, QCF αναφέρονται προσόντα έχει σχεδιαστεί για να αυξήσουν την επαγγελματική ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη των ατόμων που είναι είτε νέο να εργάζεται μέσα σε ένα περιβάλλον φροντίδας ή είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν τις γνώσεις και την κατανόηση που απαιτούνται για να τους βοηθήσει να αναζητήσουν εργασία στον τομέα σε επιτηρούμενο ρόλο .

Το μάθημα 2 Δίπλωμα TQUK Επίπεδο καλύπτει πολλά θέματα, όπως μια μεγάλη ανατίμηση του τι να περιμένουμε στο πλαίσιο του τομέα, καθώς και εστιάζοντας σε σημαντικούς τομείς, όπως η προσωποκεντρική φροντίδα, ασφαλείς πρακτικές εργασίας, καθήκον της φροντίδας και της διαφύλαξης.

 • Αξιολόγηση: Επίπεδο 2 Δίπλωμα Υγείας & Κοινωνικής Φροντίδας
 • Διαπιστευμένο: Ναι
 • QCF Αναγνωρισμένων: Ναι στο επίπεδο 2
 • Φορέας: TQUK
 • Ημερομηνία Έναρξης: Anytime - Θα εγγραφεί 365 ημέρες το χρόνο
 • Διάρκεια: Flexible - Περίπου 360 Ώρες - 12 Μήνες Υποστήριξη Max
 • Πιστωτική Αξία: 46

Προοπτικές

Μετά την ολοκλήρωση σπουδαστές μπορούν να προχωρήσουν σε διάφορους ρόλους. Δείτε τα παρακάτω παραδείγματα:

 • Φροντίδα βοηθός εργαζομένων
 • οι εργαζόμενοι υποστήριξης της υγειονομικής περίθαλψης
 • βοηθοί υγειονομικής περίθαλψης
 • Φροντίδα των εργαζομένων υποστήριξη

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

διάρκεια του μαθήματος θα διαφέρουν ανάλογα με τη δέσμευση των φοιτητών, την προσπάθεια και την ικανότητα. Συνολικά Προτεινόμενος χρόνος εκπαίδευσης είναι περίπου 360. Αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ως κατευθυντήριες γραμμές και οι χρόνοι ολοκλήρωσης θα διαφέρει σημαντικά.

Θα ενθαρρύνει τους μαθητές να εξετάσουν serioulsy πώς σχεδιάζουν να ολοκληρώσουν επιλέξει την πορεία τους πριν από την εγγραφή. Οι μαθητές θα πρέπει να σκεφτείτε για το πώς πρόκειται να σπουδάσουν, όπου πρόκειται να μελετήσει και πόσο συχνά. Να είσαι ρεαλιστικός!

Μιλήστε με μέλη της οικογένειας και να τους βοηθήσει να καταλάβουν τι προσπαθείτε να επιτύχετε, να εξηγήσει μπορεί να απαιτήσει την ειρήνη και χώρο για να μελετήσει σε συγκεκριμένες ώρες. Τα περισσότερα μπορείτε να τους εμπλέξει περισσότερο τον προβλεπόμενο είστε να τους πάρει με το μέρος σας.

Οι μαθητές Υπενθυμίζεται ότι ο χρόνος που ολοκληρώνουν είναι καθαρά κάτω για να τους ως άτομο. Η ολοκλήρωση μπορεί να είναι τόσο γρήγορα ή τόσο αργά όσο θέλετε, εντός της προθεσμίας των διδάκτρων 12 μήνες. Εάν χρειάζεστε επιπλέον χρόνο μια επέκταση μπορεί να είναι διαθέσιμες. Οι επεκτάσεις κανονιστεί με επιπλέον κόστος, όπως και όταν απαιτείται.

Μορφή

Το μάθημα αυτό παρέχεται σε έντυπη μορφή και θα παραδοθεί άμεσα να επιλέξει τη διεύθυνσή σας. Οι μαθητές είναι σε θέση να ολοκληρώσει τις εργασίες πορεία τους χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και το email τους απευθείας στον δάσκαλο. Μόλις λάβει καθηγητές θα σας απαντήσουμε απευθείας. Δεν δεχόμαστε τις αναθέσεις φυσικά μέσω ταχυδρομείου.

Οι μαθητές μπορεί κανονικά να αναμένει να λάβει την παράδοση των υλικών πορεία τους μέσω courier εντός 3 εργάσιμων ημερών από την εγγραφή που έλαβε. Ωστόσο, θα σας ζητήσουμε να επιτρέψει σε 7 εργάσιμες ημέρες

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUK Open College »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
360 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
- Ξεκινώντας από £ 299.00
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη