φαρμακείο

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Φαρμακείο

Διαδικασίες πρόληψης, προαγωγής, της προστασίας και αποκατάστασης της υγείας, μέσω της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με κλινικές και τοξικολογικές αναλύσεις, τα τρόφιμα και τα φάρμακα.

Παίζοντας πεδίο

Βιομηχανία φάρμακα, τρόφιμα, καλλυντικά, απολυμαντικά, domissaneantes και προμήθειες για τη διάγνωση? νοσοκομεία? φαρμακεία της αλλοπαθητική και ομοιοπαθητικά φάρμακα? κοινότητα φαρμακεία? διανομής φαρμάκων? διανομείς? εργαστήρια για κλινικές και τοξικολογικές αναλύσεις? διδασκαλία και την έρευνα? φαρμακευτικών και τεχνική βοήθεια? φαρμακευτική περίθαλψη? την υγεία και εποπτικών οργάνων, καθώς και τα κέντρα θεραπείας του αίματος και της ογκολογίας.

Τι κάνει το επαγγελματικό

Η έρευνα, την παραγωγή και τον έλεγχο της ποιότητας των φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντα περιποίησης. Παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τη χρήση και την ορθή διατήρηση των φαρμάκων. Στη βιομηχανία τροφίμων, που ασχολούνται με την παραγωγή και τον ποιοτικό έλεγχο των τροφίμων. Είναι υπεύθυνη για την εξέταση βιολογικών υλικών, μπορούν να βοηθήσουν στην διάγνωση πολλών ασθενειών. Λειτουργεί σε ρυθμιστικών φορέων και των επαγγελματικών επιθεώρησης και έγκρισης, καταχώρισης και ελέγχου των φαρμάκων. Λειτουργεί στην τοξικολογική αξιολόγηση των φαρμάκων, τροφίμων, καλλυντικών, απολυμαντικών και domissaneantes. Είναι υπεύθυνη για τεχνικά φαρμακευτικές εγκαταστάσεις, τις κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, πέρα ​​από την τοξικολογία.

Τελευταία ενημέρωση Ιούλ. 2015

Σχετικά με τη Σχολή

Universidade de Caxias do Sul - UCS is a Brazilian higher education institution characterized for being an institution that belongs to the community. Its activities cover directly the Northeastern reg ... περαιτέρω

Universidade de Caxias do Sul - UCS is a Brazilian higher education institution characterized for being an institution that belongs to the community. Its activities cover directly the Northeastern region of the state of Rio Grande do Sul, which is located in the southernmost part of the country. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη