Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με έως και 8 πιστώσεις των επικαλυπτόμενων μαθημάτων μεταξύ των προγραμμάτων (ανάλογα με το MSN μεγάλες), την πορεία σας προς το διδακτορικό μπορεί να μειωθεί όπως θα επιτύχει τον στόχο του μεταπτυχιακό σας σε μια ειδικότητα της επιλογής σας.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής PhD

απαιτήσεις της εφαρμογής είναι:

  1. Ο αιτών πρέπει να είναι μια νοσοκόμα (ή διεθνές ισοδύναμο) και έχουν πτυχίο στη νοσηλευτική (ή ισοδύναμο) ή ένα μεταπτυχιακό στον τομέα της νοσηλείας.
  2. Τρεις προτάσεις που περιγράφουν αρμοδιότητα επαγγελματική νοσηλευτική, η επιτυχία στο διδακτορικό πρόγραμμα, καθώς και τις δυνατότητες να συμβάλουν σημαντικά στην νοσηλευτική. Δύο από αυτές τις συστάσεις θα πρέπει να είναι από άτομα PhD προετοιμασμένη, κατά προτίμηση στον τομέα της νοσηλείας.
  3. Δύο έως τρεις σελίδες για τους στόχους της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας και για το πώς το ερευνητικό ενδιαφέρον του αιτούντος είναι συνεπές με την ερευνητική εμπειρία της σχολής.
  4. Γραπτές απαντήσεις σε ερωτήσεις που περιέχονται στο πακέτο εφαρμογής.
  5. Συνέντευξη με δύο μέλη ΔΕΠ. Αυτό μπορεί να γίνει τηλεφωνικά.

Επίσημη βαθμολογία TOEFL

Όλοι οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν βαθμολογία TOEFL ή βαθμολογία IELTS (Σύστημα Διεθνούς Αγγλικής Γλώσσας). Για τη δοκιμή βάσει χαρτιού απαιτείται βαθμολογία TOEFL 577 ή παραπάνω. απαιτείται βαθμολογία 90 ή παραπάνω για τη δοκιμή μέσω διαδικτύου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποCase Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Μάρτ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μάρτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μάρτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη