68 Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) Προγράμματα σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024

Δίπλωμα Επιστημών (Associate of Science) Προγράμματα σε Ηνωμένες Πολιτείες for 2024Filter
    • Philadelphia, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα Επιστήμης για Επαγγέλματα Υγείας έχει σχεδιαστεί για μαθητές που σκοπεύουν να μεταφέρουν και να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε συμμαχικό τομέα υγείας ή προ-ιατρικής σε άλλο ίδρυμα.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα ακτινολογικής τεχνολογίας, το οποίο είναι διαπιστευμένο από την Κοινή Επιτροπή Αναθεώρησης για την Εκπαίδευση στην Ακτινολογική Τεχνολογία (JRCERT), έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές να λειτουργήσουν ως πιστοποιημένοι τεχνολόγοι ακτινολογίας. Οι μαθητές θα αποκτήσουν γνώση και κατανόηση των διαγνωστικών χρήσεων των ακτίνων Χ, καθώς και τις τεχνικές δεξιότητες για τη χρήση εξοπλισμού ακτίνων Χ τόσο σε εργαστηριακό όσο και σε κλινικό περιβάλλον. Τα μαθήματα αναπτύσσονται για να επιτρέπουν στους μαθητές να χειρίζονται εξοπλισμό ακτίνων Χ, να βοηθούν στη διάγνωση της νόσου και να τηρούν την κατάλληλη ιατρική δεοντολογία. Οι μαθητές θα μάθουν τη φύση της ακτινοβολίας, τις αρχές του ηλεκτρισμού, τη δομή των μηχανημάτων ακτίνων Χ και τη λειτουργία ενός κλινικού τμήματος ακτίνων Χ.

    • Daytona Beach, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    5 εξάμηνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Plymouth, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    4 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Lewiston, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πτυχίο Associate of Science in Radiographic Science είναι ένα τριετές πρόγραμμα σπουδών. Το πρώτο έτος των προ-επαγγελματικών μαθημάτων περιλαμβάνει μαθήματα Γενικής Εκπαίδευσης Core και υποστήριξης. Τα επαγγελματικά μαθήματα περιλαμβάνουν μελέτη και πρακτική στην κλινική εφαρμογή ακτινογραφικών διαδικασιών με σκοπό την απεικόνιση όλων των μερών του ανθρώπινου σώματος για ιατρική διάγνωση. Η εξάσκηση θα γίνει σε κοινοτικά νοσοκομεία και κλινικές. Οι απόφοιτοι του προγράμματος είναι επιλέξιμοι να ολοκληρώσουν την εξέταση πιστοποίησης που χορηγείται από το Αμερικανικό Μητρώο Ραδιολογικών Τεχνολόγων (ARRT).

    • Adrian, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι υποψήφιοι για το Προ-Κτηνιατρικό Πρόγραμμα μπορούν να σπουδάσουν σε οποιονδήποτε κλάδο σε προπτυχιακό επίπεδο. Δεδομένου ότι τα απαιτούμενα μαθήματα για εισαγωγή τείνουν να είναι βαριά στις επιστήμες, οι περισσότεροι φοιτητές στο Siena Heights φιλοδοξούν να σπουδάσουν για αυτά τα επαγγέλματα με ειδικότητα στη βιολογία.

    • Oakland, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα σπουδών Επαγγελματική Νοσηλευτική έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές να ασκήσουν έξυπνη φροντίδα στο κρεβάτι, να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ασθενών και στην πρόληψη ασθενειών και να προετοιμάσουν τους μαθητές για το ρόλο τους στην κοινότητα ως πολίτες που συνεισφέρουν, σύμφωνα με τις βασικές αρχές της υγείας και της νοσηλευτικής. Το πρόγραμμα σπουδών Επαγγελματικής Νοσηλευτικής είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Επαγγελματικών Νοσοκόμων και Εξεταστών Ψυχιατρικών Τεχνικών της Καλιφόρνια. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την πολιτειακή εξέταση της Καλιφόρνια για να γίνουν Αδειούχος Επαγγελματική Νοσοκόμα (LVN).

    • Riverside, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η Σχολή Νοσηλευτικής είναι ζωτικής σημασίας στοιχείο του Riverside City College ( RCC ) και ενστερνίζεται την αποστολή, τις αξίες και τις παραδόσεις τόσο της Περιφέρειας RCC όσο και του Κολλεγίου. Η Σχολή Νοσηλευτικής προετοιμάζει ποιοτικούς παρόχους νοσηλευτικής υγειονομικής περίθαλψης χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση με επίκεντρο τον σπουδαστή μέσω της διδασκαλίας της αριστείας σε ένα περιβάλλον που ευνοεί τη μάθηση. Το πρόγραμμα Επαγγελματικής Νοσηλευτικής (VN) προετοιμάζει τα άτομα να παρέχουν γενική νοσηλευτική φροντίδα υπό την καθοδήγηση εγγεγραμμένης νοσοκόμας, ιατρού ή οδοντιάτρου, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με άλλους επαγγελματίες και καταναλωτές στην παροχή ολιστικής υγειονομικής περίθαλψης.

    • Detroit, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    1 έτος

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Πρόγραμμα Φαρμακευτικής - Συνεργάτης της Επιστήμης προετοιμάζει τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται να γίνουν φαρμακοποιοί για μεταφορά σε ένα τετραετές ίδρυμα. Τα μαθήματα που περιγράφονται στο πρόγραμμα σπουδών έχουν επιλεγεί προσεκτικά χρησιμοποιώντας τις βασικές απαιτήσεις εισδοχής για μια σειρά φαρμακευτικών προγραμμάτων ως οδηγό.

    • Glendale, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Με την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα είναι σε θέση να εντοπίσουν ανατομικές δομές και να περιγράψουν τη λειτουργία σημαντικών συστημάτων στο ανθρώπινο σώμα και να είναι καλά προετοιμασμένοι για μαθήματα στα επαγγέλματα της επιστήμης της υγείας. ανθρώπινο σώμα και να είστε καλά προετοιμασμένοι για μαθήματα στα επαγγέλματα της επιστήμης της υγείας. Όλα τα μαθήματα που χρησιμοποιούνται για την ικανοποίηση των σπουδών για το πτυχίο Associate in Arts πρέπει να συμπληρωθούν με βαθμό "C" ή καλύτερη.

    • Madison, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το πρόγραμμα Community College EMS Βόρεια Φλόριντα προσφέρει τα μαθήματα και την κατάρτιση που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια κερδοφόρα καριέρα στον τομέα EMS. Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία προσομοίωσης state-of-the-art και in-the-πεδίο ευκαιριών κατάρτισης.

    • Champaign, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η Κινησιολογία στο Parkland College προσφέρει αρκετές εξειδικευμένες μεταφορές και Pathways πιστοποίησης. Η πορεία πύλης στο πρόγραμμα είναι Εισαγωγή στην Κινησιολογία (KIN 160), η οποία εξετάζει το πλήθος των θέσεων εργασίας που εμπίπτουν στην ομπρέλα Κινησιολογίας. χρησιμοποιήστε το για να κάνετε μια εκπαιδευμένη απόφαση σχετικά με τη δουλειά των ονείρων σας και να προγραμματίσετε τις σπουδές σας ώστε να είστε κατάλληλοι για να το αποκτήσετε.

    • Los Angeles, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Ο σκοπός του προγράμματος νοσηλευτικής είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές για το επίπεδο εισόδου καταχωρηθεί θέσεις νοσηλευτικής σε μια ποικιλία από πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα φροντίδας υγείας μέσα στην κοινότητα.

    • Pineville, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Η αποστολή του Προγράμματος Βοηθού Φυσικοθεραπευτή Louisiana Christian University είναι να παρέχει ένα περιβάλλον και μια ευκαιρία στην οποία οι τρεις άξονες του προγράμματος σπουδών PTA συνδυάζονται σε μια ταπισερί που αντιπροσωπεύει την καριέρα της PTA.

    • Salem, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Με το πτυχίο μας Associate of Science in Nursing, μπορούμε να σας προετοιμάσουμε για την καριέρα που σας ενδιαφέρει πραγματικά, μια καριέρα που κάνει καθημερινή διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Στόχος μας είναι να σας διδάξουμε πώς να γίνετε Εγγεγραμμένος Νοσηλευτής εστιάζοντας όχι μόνο στις νοσηλευτικές δεξιότητες, διαδικασίες και τεχνικές, αλλά και στην επίλυση προβλημάτων, στη λογική και στην επικοινωνία. Η σχολή νοσηλευτικής μας βρίσκεται στην όμορφη πανεπιστημιούπολη μας στο Σάλεμ της Δυτικής Βιρτζίνια και προσφέρει ένα πρόγραμμα 22 μηνών για όσους θέλουν να προετοιμαστούν γρήγορα και αποτελεσματικά για να μπουν στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.