BA (Hons) Υγεία και κοινωνική μέριμνα

Ο συναρπαστικός μας τίτλος για την Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια ευρεία κατανόηση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας που περιλαμβάνει μια σειρά θεμάτων σχετικά με τη ζωή στις κοινότητες και την κοινωνία. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την εκμάθησή σας με εξειδίκευση σε βασικούς τομείς της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας και να ενισχύσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με τη διδασκαλία της εργασίας.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Οι μαθητές μας προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα, με ένα ευρύ φάσμα εμπειριών και επαγγελματικών προσόντων. Αυτό που έχουν κοινό είναι η επιθυμία να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε την εκμάθησή σας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας με μια ευρεία επιλογή προαιρετικών ενοτήτων και μπορείτε επίσης να ειδικεύεστε στην Ποινική Δικαιοσύνη, τον Καθοδήγηση και τη Συμβουλευτική, την Υγεία και την Ευημερία, την Πολιτική και την Ηγεσία.
 • Θα είστε σε θέση να ενσωματώσει τη μάθηση με βάση την εργασία και ο εθελοντισμός στις σπουδές σας για να πάρετε μια πραγματική αίσθηση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας στην πράξη.
 • Θα πρέπει να διδάσκονται από έναν εμπειρογνώμονα ομάδα από ενθουσιώδεις προσωπικό που είναι ευρέως δημοσιεύονται στο πεδίο τους.
 • Έχουμε άριστες σχέσεις εργασίας με μια σειρά από οργανισμούς, όπως οι τοπικές αρχές, το πλαίσιο Housing Association και δεξιότητες για Φροντίδας, οι οποίες εξασφαλίζουν το μάθημα είναι up-to-ημερομηνία και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργοδοτών.
 • Ως μέρος του τελευταίου έτους των σπουδών σας, θα μπορούσατε να συμμετάσχουν σε μια εκστρατεία για την προώθηση της υγείας που πραγματοποιήθηκε γύρω από το Πανεπιστήμιο, ο στόχος του οποίου είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με διάφορα θέματα που αφορούν την υγεία, μεταξύ του φοιτητικού πληθυσμού.

Τι θα μελετήσει

Υγεία και κοινωνική μέριμνα ανησυχεί κεντρικά με την ευημερία ή την κατάσταση του να είναι ή να κάνει καλά στη ζωή, με το να είναι ευτυχισμένη και υγιής, και με την ηθική και φυσική ευημερία του ενός ατόμου, μιας οικογένειας, μιας γειτονιάς ή της κοινότητας.

Εξαιρετικές ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας

Κατά τη διάρκεια you'lll έχουν την ευκαιρία να ενσωματώσουν εργασιακή εμπειρία σε ακαδημαϊκές σπουδές σας μέσα από την εμπειρία στην επαγγελματική πρακτική και Εργασίας Επαγγελματική ενότητες πρακτικής. Αυτή η εμπειρία θα σας επιτρέψει να θέσει τη θεωρία στην πράξη, να ενισχύσει την κατανόηση σας για τις σχετικές οργανώσεις και την ανάπτυξη δικτύων.

Ο εθελοντισμός σε μια ρύθμιση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας ενθαρρύνεται επίσης, τόσο ως μέσο για την ενίσχυση ακαδημαϊκών σπουδών σας και της οικοδόμησης σχετική εμπειρία.

Ως μέρος του τελευταίου έτους των σπουδών σας, θα μπορούσατε να συμμετάσχουν σε μια εκστρατεία για την προώθηση της υγείας που πραγματοποιήθηκε γύρω από το Πανεπιστήμιο, ο στόχος του οποίου είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με διάφορα θέματα που αφορούν την υγεία, μεταξύ του φοιτητικού πληθυσμού.

Πώς είστε διδάσκονται

Για να σας παρέχουμε μια εμπειρία εκμάθησης πρώτης κατηγορίας και να εγγυηθεί έχετε την ευκαιρία να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στο πανεπιστήμιο, θα λάβετε χρόνος επαφής μέσα από ένα ευρύ φάσμα των μεθόδων παράδοσης.

Δομημένη διδασκαλία θα πρέπει να παραδοθεί μέσω ενός συνδυασμού των παραδοσιακών διαλέξεων, σεμιναρίων και εργαστηρίων. Τα μικρότερα σεμινάρια ομάδας και εργαστήρια παρέχουν ευκαιρίες να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλήματος, ομάδα εργασίας, την ανάλυση, τη συζήτηση δεξιότητες, δεξιότητες παρουσίασης και συζήτηση για ένα ευρύ φάσμα απόψεων.

Θα μάθετε επίσης από την πραγματική ζωή παρατήρησης ασκήσεις και κουίζ αυτοαξιολόγησης.

Σεμινάρια με το προσωπικό

Καθώς η σχέση μεταξύ των σπουδαστών και των δασκάλων είναι σημαντική, μπορείτε να περιμένετε να έχουν τα μέρη της άμεσης επαφής και υποστήριξη μέσω σεμιναρίων και ένας-προς-έναν σεμινάρια. Σε αυτές τις συνεδρίες θα έχετε την ευκαιρία να:

 • συζητήσουν και να κερδίσει σχόλια σχετικά με την εργασία σας
 • κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τα έργα που εργάζεστε
 • αυξήσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε σχετικά με την εργασία σας, τις προσωπικές περιστάσεις ή πανεπιστημιακή εμπειρία σας.

μέντορες φοιτητής

μέντορες φοιτητής από το δεύτερο και τρίτο έτος παρέχει πρωτοετείς φοιτητές με μία ανεπίσημη, φιλική προς το αυτί και είναι εκεί για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας επισημάνω σε κατάλληλες πηγές υποστήριξης.

εργαστήρια μετάβαση

εργαστήρια μετάβασης, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του πρώτου και του δεύτερου έτους σας υποστηρίζει την κίνησή σας στο επόμενο επίπεδο σπουδών. Παρέχουν την ευκαιρία για να προβληματιστούν σχετικά με την εκμάθηση σας, να διερευνήσει το τι θα πρέπει να αναμένεται από εσάς στο επόμενο στάδιο και να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές στη διάθεσή σας και να κάνουν συνδέσεις μεταξύ των επιλογών επιλογή και το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας.

Ανεξάρτητη μελέτη

Ανεξάρτητη μελέτη είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού του μαθήματος. Κατά τη διάρκεια των τριών ετών από την πορεία σας τις προγραμματισμένες ώρες επαφής που θα λάβετε θα μειωθεί σταδιακά, καθώς θα αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να αναλάβει μια ανεξάρτητη μελέτη ή διατριβή στο τελευταίο έτος σας. Θα εξακολουθούν να έχουν τακτική επαφή με τους δασκάλους σας και εάν είναι απαραίτητο ad hoc σεμινάρια μπορεί να γίνει.

Εικονικό περιβάλλον μάθησης

Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε εικονικό περιβάλλον μάθησης μας, τώρα που είναι μια ευέλικτη web-based σύστημα που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση 24 ώρες την ενότητα εκπαιδευτικό υλικό και την ανάγνωση λίστες. Σας επιτρέπει να συζητήσουν για το έργο με τους δασκάλους και άλλους μαθητές, και να υποβάλουν μαθημάτων ηλεκτρονικά από οπουδήποτε στον κόσμο.

Πώς θα αξιολογηθεί;

Η πλειοψηφία της εργασίας σας θα αξιολογηθεί μέσα από:

 • δοκίμια μαθημάτων με βάση
 • Αναφορές
 • Εξετάσεις
 • ατομικές και ομαδικές παρουσιάσεις
 • χαρτοφυλάκιο Εργασιακή εμπειρία
 • Ένα τελευταίο έτος βασίζεται στην έρευνα διατριβή.

Θα υπάρξουν επίσης πρακτικές εκτιμήσεις, το οποίο θα περιλαμβάνει:

 • Ομαδικές και ατομικές παρουσιάσεις
 • ασκήσεις βίντεο
 • Παρουσιάσεις αφίσας
 • IT ασκήσεις βάση.

Σε απάντηση στα σχόλια των φοιτητών του Πανεπιστημίου έχουν εισαγάγει μια πολιτική που θα εξασφαλίζει σημαντική δουλειά σας επιστρέφεται ηλεκτρονικά εντός τριών εβδομάδων από την υποβολή.

Μαθαίνοντας από τους ειδικούς

Θα πρέπει να διδάσκονται από ενθουσιώδεις, που ασχολούνται και έμπειρο προσωπικό. Το μάθημα βασίζεται στην εμπειρία τους, τα ερευνητικά ενδιαφέροντα και την εμπειρία και πολλοί έχουν επίσης δημοσιευθεί σχολικά βιβλία σε ειδικό τομέα που τους ενδιαφέρει.

Εκτός από την παραδοσιακή διαλέξεις, σεμινάρια και ανεξάρτητη μελέτη θα ακούσετε επίσης και να μάθουν από την περίφημη εμπειρογνώμονες και επαγγελματίες σε συναφείς τομείς οι οποίοι καλούνται τακτικά να έρθει και να μιλήσει στους μαθητές μας παρέχοντας σας με μια εικόνα για τις ειδικές γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Στο παρελθόν, οι μαθητές της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας έχουν ακούσει από:

 • Στέγαση πλαίσιο
 • Nottingham ναρκωτικά / αλκοόλ Συμβουλευτική Υπηρεσία
 • Nottinghamshire Healthcare NHS Trust
 • Ομάδα Nottingham Πόλη PCT Προαγωγή της Υγείας
 • έργο Nottingham Δημοτικό Συμβούλιο Αστέγων.

Μάθετε μια νέα γλώσσα

Παράλληλα με τις σπουδές σας έχετε επίσης την ευκαιρία να μάθουν μια νέα γλώσσα. Το πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Γλώσσας (ULP) είναι διαθέσιμη σε όλους τους φοιτητές και σας δίνει τη δυνατότητα της εκμάθησης μιας εντελώς νέας γλώσσας ή τη βελτίωση των δεξιοτήτων που ήδη έχετε.

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί:

 • την ενίσχυση των δεξιοτήτων επικοινωνίας σας
 • εμπλουτίζουν την εμπειρία σας όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό
 • ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Έχουμε άριστες σχέσεις εργασίας με μια σειρά από οργανισμούς, όπως οι τοπικές αρχές, το πλαίσιο Housing Association και δεξιότητες για Φροντίδας, οι οποίες εξασφαλίζουν το μάθημα είναι up-to-ημερομηνία και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργοδοτών.

Καριέρα και της απασχολησιμότητας

υπηρεσίες Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας

Στην επαγγελματική άποψη, οι οργανώσεις των υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας υποστεί σημαντικές αλλαγές, με νέες συνεργασίες, νέους τρόπους εργασίας και την ανάπτυξη νέων ρόλων επαγγελματία προσφέροντας προκλήσεις και ευκαιρίες για τους παρόχους υπηρεσιών και τους εργαζομένους και αυτό το σύγχρονο γήπεδο είναι σχεδιασμένο για να σας εξοπλίσει με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις αξίες για να ανταποκριθεί σε αυτές τις μελλοντικές επαγγελματικές προκλήσεις.

Εξαιρετικές ευκαιρίες εργασιακής εμπειρίας

Θα υπάρξει μια ευκαιρία να ενσωματώσουν εργασιακή εμπειρία σε ακαδημαϊκές σπουδές σας μέσα από την εμπειρία στην επαγγελματική πρακτική και Εργασίας Επαγγελματική ενότητες πρακτικής. Αυτή η εμπειρία θα σας επιτρέψει να θέσει τη θεωρία στην πράξη, να ενισχύσει την κατανόηση σας για τις σχετικές οργανώσεις και την ανάπτυξη δικτύων. Θα μπορούσατε να περάσετε το χρόνο εργασίας σε:

 • Πρωτοβάθμια Φροντίδα Trusts
 • Νεολαίας Παραβατικότητας ομάδες
 • φυτώρια
 • Κατοικίες
 • Εργοθεραπεία Τμήματα
 • Κοινοτικά Κέντρα
 • Ή μια σειρά από οργανώσεις εθελοντικού τομέα.

Ο εθελοντισμός σε μια ρύθμιση της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας ενθαρρύνεται επίσης, τόσο ως μέσο για την ενίσχυση ακαδημαϊκών σπουδών σας και της οικοδόμησης σχετική εμπειρία.

Σε όλη αυτή την πορεία θα είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων για την απασχολησιμότητα. Θα αναπτύξουν διαπροσωπική, την επικοινωνία και την παροχή συμβουλών δεξιότητες μέσα από συνεντεύξεις πρακτικής και παίζει ρόλο. Θα αναλάβει, επίσης ανεξάρτητη έρευνα σε τοπικές οργανώσεις που προσφέρουν συμβουλευτική για το βασικό προσωπικό.

Την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας

Θα απόφοιτος με την εμπιστοσύνη, την εμπειρία και την ικανότητα να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Μπορεί να ενδιαφέρονται για την επιδίωξη μιας σταδιοδρομίας σε:

 • θηλασμός
 • προαγωγή της υγείας
 • στέγαση
 • κοινωνική εργασία
 • υπηρεσίες καθοδήγησης παρέχει
 • η αστυνομία
 • υπηρεσία δοκιμασίας
 • Διδασκαλία.

Μερικοί παρελθόν φοιτητές έχουν επίσης πάει για να οδηγήσει τα σχέδια που αποσκοπούν στη μείωση μειονεκτική θέση εντός των κοινοτήτων.

Ορισμένα επαγγέλματα στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας απαιτούν επαγγελματικά προσόντα, καθώς και ένα βαθμό, και πολλοί από τους μαθητές μας πηγαίνουν για να σπουδάσουν για περαιτέρω προσόντα ή υψηλότερους βαθμούς.

Οι παρακάτω τίτλοι των θέσεων εργασίας Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας δώσει μια ένδειξη των σταδιοδρομιών οι πρόσφατες αποφοίτους μας παρακάτω: *

 • Φροντίδα Υγείας και Υποστήριξης Εργαζομένων
 • Υγειονομική περίθαλψη Βοηθός
 • Ψυχική υγεία των εργαζομένων Υποστήριξη
 • Μάθησης Assistant Υποστήριξη
 • Early Years Εργαζόμενος
 • Παιδί θεραπευτικής φροντίδας των εργαζομένων
 • Αποκατάσταση των εργαζομένων Υποστήριξη
 • Re-ablement Σύμβουλος Υποστήριξης
 • Υπεύθυνος Μονάδας σε Ιδιωτικό Γηροκομείο
 • Παιδιά και Οικογένειες Practitioner
 • Φυλακή Παίξτε Εργαζόμενος
 • Τελευταία DLHE προπτυχιακών αποτελέσματα της έρευνας 2011-12 - 2014-15.

Απασχολησιμότητα Η ομάδα μας

Έχουμε μια ειδική ομάδα Απασχολησιμότητα βρίσκεται στην περιοχή της πόλης. Η ομάδα είναι σε θέση να σας δώσει εξειδικευμένες οδηγίες και πρακτική βοήθεια που θα κάνουν πραγματικά τη διαφορά στις προοπτικές σας τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν.

93% του BA (Hons) Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας φοιτητές πηγαίνουν για να εργαστούν ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών (Τελευταία προπτυχιακών έρευνα DLHE οδηγεί 2014-15).

Εγκαταστάσεις

Ως φοιτητής Κοινωνικών Επιστημών θα έχετε εύκολη πρόσβαση στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στα κτίρια Chaucer και Taylor, συμπεριλαμβανομένων:

 • αμφιθέατρα και αίθουσες διδασκαλίας
 • Ανοικτή υπολογιστές πρόσβαση και ασφαλή ασύρματα σημεία
 • περιοχές μελέτης και κοινωνικούς χώρους?
 • Chaucer καφέ που σερβίρει ποτά και ελαφριά σνακ
 • ολοκαίνουργιο σχολείο μας Κοινωνικών Επιστημών υποδοχής, παρέχοντάς σας εύκολη πρόσβαση σε χρήσιμες και φιλικό προσωπικό υποστήριξης μας.

Προυποθέσεις εισόδου

Ηνωμένο Βασίλειο

Για Σεπτέμβρη 2017 καταχώρηση που θα χρειαστείτε:

 • A-επίπεδα - BCC? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DMM? ή
 • 104 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και Μαθηματικά ή Επιστήμη βαθμού γ.

Θεωρούμε επίσης ισοδύναμα προσόντα και συνδυασμούς.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται σε κάθε περίπτωση χωριστά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δέχεται αιτήσεις από ώριμοι φοιτητές, μαθητές με προσόντα πρόσβασης και πολλά άλλα είδη τυποποιημένων και μη τυποποιημένων προσόντα για τα οποία μπορούμε να υπολογίσουμε τα σημεία UCAS. Μη τυποποιημένων οι αιτούντες μπορούν να κληθούν σε συνέντευξη.

Το UCAS δασμολογίου

Το UCAS δασμολογίου έχει αλλάξει για το 2017 είσοδο. Στο νέο τιμολόγιο, οι αριθμοί που χορηγούνται στους προσόντων είναι πολύ διαφορετικά. Έτσι, ενώ προηγουμένως Β σε Α-επίπεδο άξιζε 100 μονάδες, στο νέο τιμολόγιο είναι τώρα 40 βαθμούς.

Να πάρει σε επαφή

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια, παρακαλούμε στείλτε email Admissions Team μας ή καλέστε στο +44 (0) 115 848 4200.

Διεθνής

Για Σεπτέμβρη 2017 καταχώρηση που θα χρειαστείτε:

 • A-επίπεδα - BCC? ή
 • BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα - DMM? ή
 • 104 μονάδες UCAS δασμολογίου από τα τρία Α-επίπεδα ή ισοδύναμα προσόντα? και
 • GCSEs - Αγγλικά και Μαθηματικά ή Επιστήμη βαθμού γ.

Θεωρούμε επίσης ισοδύναμα προσόντα και συνδυασμούς.

Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται σε κάθε περίπτωση χωριστά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δέχεται αιτήσεις από ώριμοι φοιτητές, μαθητές με προσόντα πρόσβασης και πολλά άλλα είδη τυποποιημένων και μη τυποποιημένων προσόντα για τα οποία μπορούμε να υπολογίσουμε τα σημεία UCAS. Μη τυποποιημένων οι αιτούντες μπορούν να κληθούν σε συνέντευξη.

Δεχόμαστε προσόντα από τα σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την είσοδο στην προπτυχιακές τους σπουδές μας. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς διεθνή προσόντα σας ταιριάζει απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τη διεθνή προσόντα.

Εκπαιδευτικά μαθήματα

Αν χρειαστεί να κάνετε μια σειρά μαθημάτων ίδρυμα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις πορεία μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε Nottingham Trent International College (NTIC). Αν είστε ήδη σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα σχολείο ή το κολέγιο και θα ήθελα να ξέρω αν μπορούμε να δεχτούμε τα προσόντα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μαθήματα μας.

Απαιτήσεις εισόδου αγγλική γλώσσα

Αν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα σας θα πρέπει να μας δείξει ότι οι γλωσσικές δεξιότητες σας είναι αρκετά ισχυρή για εντατική ακαδημαϊκή μελέτη. Εμείς συνήθως ζητούν μια δοκιμή IELTS και αποδεχόμαστε κάποιες εναλλακτικές εξετάσεις αγγλικής γλώσσας.

Για μια λίστα με τις απαιτήσεις μας γλώσσα, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα αγγλική γλώσσα μας.

Αν χρειαστεί να κάνετε μια προ-συνόδων αγγλική γλώσσα φυσικά να πληρούν τις απαιτήσεις αγγλική γλώσσα παρακαλώ επισκεφθείτε προ-συνόδων σελίδα μας στο μάθημα Αγγλικά.

Βοήθεια και υποστήριξη

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προσόντα σας ή περίπου κάνει μια αίτηση στο Πανεπιστήμιο παρακαλούμε επικοινωνήστε με διεθνή ομάδα μας για συμβουλές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη