BDS στην οδοντιατρική χειρουργική επέμβαση

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Οδοντιατρική είναι μια προκλητική και ανταμείβοντας επάγγελμα. Στο πλαίσιο της γήρανσης του πληθυσμού που διατηρούν τα δόντια σε μεγάλη ηλικία, η σημασία της κατανόησης των αλληλεπιδράσεων μεταξύ γενικής και στοματικής υγείας είναι υψίστης σημασίας. Οι άριστες δεξιότητες επικοινωνίας που είναι αναγκαία για να μπορέσουν οι οδοντίατροι για τη θεραπεία ασθενών ως άτομα και μια καλή κατανόηση της βιολογικής βάσης των ασθενειών του στόματος και προληπτική προσέγγιση στην υγειονομική είναι απαραίτητα θεμέλια του οδοντιατρείου.

Οι πρόοδοι στην τεχνολογία και οδοντιατρικά υλικά έχουν αυξήσει το πεδίο εφαρμογής της πρακτικής και την επέκταση του αριθμού των Επαγγελματίες Dental Care (Σχέδια Κοινών Θέσεων) έχει οδηγήσει σε μια έμφαση στο ρόλο του οδοντιάτρου ως επικεφαλής ιατρό και η ομάδα μαζί με τον οδοντίατρο εστιάζοντας στην ανάληψη συγκρότημα, παρά ρουτίνα, οδοντιατρικές θεραπείες.

Το μάθημα στο Μπέρμιγχαμ ρυθμίζεται από το Οδοντιατρικό Συμβούλιο Γενικών (GDC) και θα σας δώσει ένα γερό θεμέλιο της μάθησης στην οποία θα βασιστεί η κλινική εμπειρία σας και τη φροντίδα του ασθενούς. Η συνεχιζόμενη σκέλος του πλήρους φροντίδας των ασθενών στην κλινική πρακτική σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσουν τη διδασκαλία ειδικότητας και να εκτελέσει την πιο κατάλληλη θεραπεία για τους ασθενείς σας.

Θα πρέπει να διδάσκονται στα νέα μας Οδοντιατρικό Νοσοκομείο και Σχολείο, επί του παρόντος υπό ανάπτυξη μόλις ένα μίλι από την κύρια πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου στο Edgbaston. Όπως το πρώτο ολοκληρωμένο, stand-alone οδοντιατρική νοσοκομείο και οδοντιατρική σχολή που θα κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για σχεδόν 40 χρόνια, το νέο νοσοκομείο £ 50 εκατομμύρια θα παρέχει ερευνητικές εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης και ένα σύγχρονο περιβάλλον μάθησης για πάνω από 600 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι εκπαιδευόμενοι.

Το Πανεπιστήμιο του Birmingham κατατάσσεται στην 8η θέση στο για Οδοντιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την πλήρης οδηγός Πανεπιστήμιο και στην αξιολόγηση του 2014 Πλαίσιο για την Έρευνα Αριστείας (REF), Οδοντιατρική κατέλαβε την πρώτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την έρευνα αναγνωρίζεται ως διεθνώς εξαιρετική.

Το 2016, τα αποτελέσματα της Εθνική Έρευνα Φοιτητών (NSS) έδειξε ότι το 96% των μαθητών μας ήταν ικανοποιημένοι με τη διδασκαλία σε αυτήν την πορεία.

Πρώτος χρόνος

Το πρώτο μέρος του προγράμματος θέτει τα θεμέλια για την κλινική πρακτική. Μια σειρά βιολογικών μονάδων επιστήμης παρέχουν μια προσέγγιση των συστημάτων που βασίζονται στην κατανόηση του ανθρώπινου σώματος και να ενσωματώσει μια σειρά από διαφορετικά θέματα. Αυτά παραδίδονται από την Ιατρική Σχολή και παρέχουν ένα σημαντικό θεμέλιο για τα Ανθρώπινα Ασθένειες ενότητες αργότερα στο πρόγραμμα. Παράλληλα με αυτές τις ενότητες, θα έχετε πρώιμη επαφή με τους ασθενείς, την παρατήρηση και τον προβληματισμό σχετικά με συνεδρίες θεραπείας στην οδοντιατρική νοσοκομείο. Θα αρχίσει επίσης να αναπτύξει μια κατανόηση του να είναι μια επαγγελματική και των προοπτικών των ασθενών μέσω μιας μεγάλης μονάδας που διδάσκονται στη Σχολή Οδοντιατρικής.

Ένα ευρύ φάσμα των μεθόδων διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται, αλλά η έμφαση είναι στην έρευνα-based learning. Μπορείτε, επίσης, αναμένεται να γίνει ένας ανεξάρτητος μαθητής και θα υποστηρίζεται σε αυτό με την in-house μας εικονικό περιβάλλον μάθησης, το e-μάθημα.

Δεύτερη χρονιά

Το δεύτερο έτος του προγράμματος βασίζεται στην πρώτη, με μια αυξημένη ποσότητα του χρόνου που δαπανάται στο Οδοντιατρική Σχολή. Βιολογικές μονάδες επιστήμη επικεντρώνονται στο κεφάλι και της στοματικής κοιλότητας και άλλων μονάδων σας δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν το ευρύτερο πλαίσιο της οδοντιατρικής και τις επιρροές της συμπεριφοράς του ασθενούς για τη στοματική τους υγεία. Θα προβεί σε περαιτέρω συναντήσεις με ανώτερους τους μαθητές, βοηθώντας τους κατά τη διάρκεια της φροντίδας ασθενών τους. Οι ενότητες αυτές αξιολογούνται στο τέλος του χρόνου την άνοιξη.

Το καλοκαίρι διάρκεια του δεύτερου έτους είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη μια σειρά από πρακτικές δεξιότητες και κατανόηση σχετικά με τις πρακτικές πτυχές της φροντίδας του ασθενούς. Θα λειτουργήσει στο εργαστήριο κλινικών δεξιοτήτων σε φάντασμα κεφάλια προετοιμασία και την αποκατάσταση των δοντιών. Θα εργαστεί επίσης με τους συμμαθητές σας, λαμβάνοντας ιατρικά ιστορικά, διεξαγωγή οδοντιατρικές εξετάσεις και, επίσης, να μάθουμε πώς να διαχειριστεί τα τοπικά αναισθητικά. Θα αποκτήσουν, επίσης, την κατανόηση ενός ερευνητικού έργου στον τομέα της διδασκαλίας Περιοδοντολογίας και άλλες ακαδημαϊκές εργασίες θα επικεντρωθούν στην οδοντιατρική παθολογία, ακτινογραφία και επανορθωτική οδοντιατρική.

Τρίτος χρόνος

Κατά την έναρξη του τρίτου έτους θα ξεκινήσει την επεξεργασία των δικών τους ασθενείς σας υπό την επίβλεψη μέσα στο οδοντιατρικό νοσοκομείο και να αρχίσουν να θέσει σε εφαρμογή τις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχουν αναπτυχθεί κατά τα πρώτα χρόνια. Αυτός ο πυρήνας της κλινικής πρακτικής, όπου έχετε τη δική σας μικρή λίστα των ασθενών, συνεχίζει μέσα μέχρι την τελική χρόνο και σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσουν τη σημασία της συνεχούς φροντίδας και ολοκληρωμένη κλινική πρακτική και την εργασία με μια οδοντιατρική ομάδα.

Στην αρχή του χρόνου την άνοιξη, που θα εισαχθούν σε άλλες περιοχές της διδασκαλίας κλινική ειδικότητα η οποία παρέχει μια βάση για την κατανόηση διαφορετικές πτυχές της θεραπείας του ασθενούς και θα συμβάλει στην όλη την φροντίδα των ασθενών στην κλινική πράξη.

Παράλληλα με την κλινική εργασία σε ασθενείς, που θα αναλάβει άλλα ακαδημαϊκά θέματα, συμπεριλαμβανομένου του Εισαγωγή στην ενότητα ανθρώπινη ασθένεια. Αυτό περιλαμβάνει μόλυνση, Παθολογίας και Φαρμακολογίας, και βασίζεται σε στέρεες βιολογική επιστήμη ίδρυμά σας. Αυτή η περιοχή της διδασκαλίας είναι ιδιαίτερα σημαντική στο να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις σχέσεις μεταξύ της γενικής και στοματικής υγείας και την επίδραση της ιατρικής θεραπείας στην περίθαλψη των ασθενών. Οδοντιατρική Δημόσιας Υγείας και Επιστημών Συμπεριφοράς είναι επίσης μια μονάδα σκέλος που ξεκινά σε αυτό το έτος και σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε κλινική οδοντιατρική σε ένα ευρύτερο πλαίσιο της υγείας του πληθυσμού και την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών.

τέταρτο έτος

Θα πρέπει να εισαχθούν σε δύο νέα ειδικότητα διδασκαλίας περιοχές του τρέχοντος έτους, παιδιατρική οδοντιατρική και από του στόματος φάρμακα. Στην παιδιατρική οδοντιατρική θα μάθετε πώς να προσαρμόσουν τα κλινικά και τον ασθενή δεξιότητες διαχείρισης που έχουν ήδη αποκτήσει τα παιδιά μέσα στο Νοσοκομείο Οδοντιατρική και αργότερα στο έτος, σε μια κλινική προβολής. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το περιβάλλον που τα παιδιά μεγαλώνουν και να σας δώσει την ευκαιρία να εργαστούν στη δική σας επέμβαση με ειδική οδοντιατρική νοσοκόμα, έτσι εκτιμώ ακόμη περισσότερο τη σημασία της ομαδικής εργασίας. Προφορική Ιατρικής σας δίνει την ευκαιρία να ακονίσετε τις διαγνωστικές δεξιότητες σας, περαιτέρω εκτιμήσουν τη σχέση μεταξύ της στοματικής νόσου και γενική ασθένεια και να οικοδομήσουν τη γνώση και την κατανόηση που έχετε αποκτήσει από την Εισαγωγή στην ασθένεια στον άνθρωπο και την Κλινική μονάδα ανθρώπινη ασθένεια.

τοποθετήσεις προβολής για ενήλικες πρωτοβάθμιας οδοντιατρικής περίθαλψης ξεκινήσει το καλοκαίρι όρο και να συνεχίσει μέσα από μέχρι το Πάσχα του τελευταίου έτους. Αυτά λαμβάνουν χώρα στην κοινότητά κλινικές και σας παρέχει την εμπειρία για να υποστηρίξει τη μετάβαση σας σε Οδοντιατρικό Ίδρυμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης μετά την αποφοίτησή τους.

Υπάρχει επίσης μια ευκαιρία για σας να αναλάβει μια εξατομικευμένη μονάδα, είτε μια εκλεκτική έργο σχετικά με ένα θέμα της επιλογής σας, την οδοντιατρική ή την μη-οδοντιατρική, στο σπίτι ή στο εξωτερικό. Αν προτιμάτε, μπορείτε να παραμείνει στην κλινική για να επεκτείνει το φάσμα της εμπειρίας σας ή την παγίωση μάθησης σας.

πέμπτο έτος

Σε αυτό το τελευταίο έτος του προγράμματος BDS σας, όλη την φροντίδα των ασθενών είναι το επίκεντρο της κλινικής εργασίας σας και ένα πρόγραμμα σεμινάρια και διαλέξεις σας προετοιμάζει για την άσκηση από τη στιγμή που έχουν προκριθεί. Θα συνεχίσετε με κάποια διδασκαλία ειδικότητα, για παράδειγμα στοματική χειρουργική, και θα αναλάβει, επίσης, ένα μπλοκ των οδοντιατρικών διδασκαλία καταστολή για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε εξαιρετικά ανήσυχοι ασθενείς.

Θα υπάρξει επίσης μια ευκαιρία να επιλέξουν μια ειδική ενότητα μελέτη, η οποία θα σας επιτρέψει να επεκτείνουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την εμπειρία σας σε μια κλινική περιοχή της επιλογής σας.

Γιατί να μελετήσει αυτό το μάθημα

Πανεπιστήμιο του Birmingham Οδοντιατρικό Νοσοκομείο και Σχολείο: Το νέο Πανεπιστήμιο του Birmingham Οδοντιατρικό Νοσοκομείο και Σχολείο θα είναι το πρώτο ολοκληρωμένο, stand-alone οδοντιατρική νοσοκομείο και οδοντιατρική σχολή που θα κατασκευαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για σχεδόν 40 χρόνια. Η νέα κατασκευή βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις ένα μίλι από το κέντρο της πανεπιστημιούπολης που σημαίνει ότι θα επωφεληθούν από το να έχουν εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένων συντεχνία των φοιτητών και τα κοντινά καταλύματα.

Υψηλή Λιγκ Πίνακας κατάταξη και την ικανοποίηση των φοιτητών Αξιολογήσεις: Το Πανεπιστήμιο του Birmingham κατατάσσεται 8η για Οδοντιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την πλήρης οδηγός Πανεπιστημίου. Το 2015, τα αποτελέσματα της Εθνική Έρευνα Φοιτητών (NSS) έδειξε ότι το 98% των μαθητών μας ήταν ικανοποιημένοι με τη συνολική ποιότητα του προγράμματός μας και το 97% ήταν ικανοποιημένοι με τη διδασκαλία σε αυτό το πρόγραμμα.

Διδάσκονται σε Νοσοκομείο Οδοντιατρική: Θα βασίζεται στην αποκλειστική οδοντιατρική νοσοκομείο και σχολείο στα Midlands, ένα από τα μόλις 10 στην Αγγλία, επιτρέποντάς σας να μάθουν από, το τρένο και το έργο παράλληλα με την εξάσκηση τους κλινικούς γιατρούς και άλλα μέλη της οδοντιατρικής ομάδας σε καθημερινή βάση.

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις: Θα επωφεληθούν από state-of-the-art περιβάλλοντα μάθησης που περιλαμβάνει μια πλήρως μηχανογραφημένη εργαστήριο »το κεφάλι-φάντασμα», όπου θα μπορείτε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε οδοντικής τερηδόνας και να αποκαταστήσει τα δόντια, μεταξύ άλλων πρακτικά καθήκοντα.

Καινοτόμες Μέθοδοι Διδασκαλίας: Θα έχετε πρόσβαση σε νέες web-based εφαρμογές για την υποστήριξη της μάθησης σας. Αναπτύχθηκε από το προσωπικό στην Οδοντιατρική Σχολή, οι custom-made συστήματα Σας ενθαρρύνουμε να αναλάβει την ευθύνη για τη μάθησή σας μέσα από μια διαδικασία αυτο-προβληματισμού και καθορισμό στόχων. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε μια οπτική καταγραφή της προόδου σας σε πρακτικά μαθήματα από το φόρτωμα εικόνων της εργασίας σας για να σας μητρώο. Επιπλέον, οι εφαρμογές λειτουργούν ως πρόσθετο μηχανισμό στήριξης, επιτρέποντας στο προσωπικό να εντοπίσει πολύ νωρίς στους μαθητές που χρειάζονται επιπλέον υποστήριξη και τις περιοχές στις οποίες το χρειάζονται περισσότερο.

Ενεργό Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ Οδοντιατρική Student Society (BUDSS): BUDSS είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη κοινωνία οδοντιατρική φοιτητή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε όλους τους φοιτητές της Οδοντιατρικής Σχολής του -Dentistry, Στοματική υγιεινή και θεραπεία, και οι μαθητές Βιοϊατρικής Επιστήμης Υλικών. Με μαθητές από κάθε ένα από τα μαθήματα που ενεργούν ως εκπρόσωποι στην επιτροπή.

Εξαιρετική Αποφοίτων: Πολλοί απόφοιτοι BDS Οδοντιατρικής έχουν πάει για να είναι ηγέτες στους αντίστοιχους τομείς τους. Είμαστε περήφανοι να πούμε ότι διακρίνονται και αξιοσημείωτη αποφοίτους μας περιλαμβάνουν:

 • Barry Cockcroft (BDS, 1975) Διευθύνων Σύμβουλος Οδοντιατρική, Υπουργείο Υγείας
 • Nigel Carter (BDS, 1975) Διευθύνων Σύμβουλος, Βρετανικό Ίδρυμα Οδοντικής Υγείας
 • Janet Clarke (BDS, 1981) Κλινική Διευθυντής, Μπέρμιγχαμ Κοινότητα Healthcare NHS Trust
 • Elizabeth Treasure (BDS, 1979? PhD 1983) Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος καγκελάριος του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ
 • Amrik Bhandal (BDS, 1983), Balbir Bhandal (BDS, 1985) και Baljit Bhandal (BDS, 1987) - ιδρυτές και ιδιοκτήτες της Bhandal οδοντιατρεία

Προυποθέσεις εισόδου

 • Αριθμό των επιπέδων Α που απαιτούνται: 3
 • Τυπικά προσφορά: AAA
 • Απαιτούμενα μαθήματα και των τάξεων: επίπεδα Α πρέπει να περιλαμβάνουν Χημεία και Βιολογία. Αυτά πρέπει να ληφθούν σε μία συνεδρίαση. Ανθρώπινη Βιολογία μπορεί να προσφέρονται, όχι όμως εκτός από την Βιολογία. GCSE Α * στη Βιολογία και Χημεία και Α στα Μαθηματικά και τα Αγγλικά. Θα πρέπει επίσης να καθίσετε το UKCAT.
 • Γενική Μελετών: Δεν γίνεται αποδεκτή.

Παρακαλώ σημειώστε, τόσο σε επίπεδο και GCSE, δεν θεωρούνται προκηρύξεις.

BTEC: BTEC Εκτεταμένη Δίπλωμα, Πτυχίο και Δίπλωμα Θυγατρική δεν γίνονται δεκτές Σκωτίας αιτούντες: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσφέρουν 3 προηγμένο Highers με τους βαθμούς ΑΑΑ για να συμπεριλάβει Χημείας και Βιολογίας καθώς και ένα τρίτο θέμα.

Οι απόφοιτοι: Πρέπει να έχουν επιτευχθεί (ή να προβλεφθεί για να επιτευχθεί) ένα πτυχίο First Class της ιατρικής επιστήμης ή συναφών με βαθμό Α επίπεδα ελάχιστο βαθμό Β, ώστε να συμπεριλάβει Χημεία και Βιολογία.

Επιπλέον πληροφορίες:

 1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν άριστη γραπτή και προφορική αγγλική γλώσσα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τυπικές απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας του πανεπιστημίου είναι ελάχιστα πρότυπα, τα οποία ίσως έθεσε μέσω του ανταγωνισμού. Κατ 'ελάχιστο, οι γλώσσας IELTS αγγλικά πρέπει να είναι 7,0 σε κάθε συστατικό.

 2. Τώρα ζητούν από τους αιτούντες να καθίσει το UKCAT. Οι βαθμολογίες που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα στοιχεία από τα έντυπα της αίτησης UCAS για την επιλογή υποψηφίων για συνέντευξη.

 3. Εργασιακή εμπειρία (τουλάχιστον 10 εργάσιμες ημέρες) σε μια γενική ΕΣΥ οδοντιατρική πράξη απαιτείται πριν από τη συμπλήρωση του εντύπου UCAS. Θα σας ζητηθεί να δηλώσει τη δέσμευση, τη συμμετοχή και την κατανόηση της ανάγκης σας να λειτουργεί προς όφελος των άλλων (π.χ. εργασία στην κοινωνία, φιλανθρωπικό έργο). Θα πρέπει επίσης να αποδείξει την κατανόηση της ενσυναίσθησης που απαιτείται όταν ασχολείται με διάφορα μέλη της κοινωνίας, κάτι που σας δίνει μια εικόνα για την εργασία με ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο για τη δική σας.

 4. Οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν μια επιτυχημένη Γνωστοποίηση και Φραγή Υπηρεσία (DBS) έλεγχο πριν από την ένταξη στο πρόγραμμα.

 5. Όλοι οι μαθητές θα κληθούν να υπογράψουν το αντικείμενο ειδικών Γυμναστήριο σε Εξασκηθείτε κώδικα δεοντολογίας σχετικά με την είσοδο, λεπτομέρειες του οποίου θα προωθούνται με μια προσφορά γράμμα.

 6. Η Οδοντιατρική Σχολή έχει επιτακτικό καθήκον της φροντίδας προς το κοινό με τους οποίους οι μαθητές έρχονται σε στενή επαφή. Σύμφωνα με τις τρέχουσες Τμήμα των κατευθυντήριων γραμμών για την Υγεία (Μάρτιος 2007) όλους τους αιτούντες που έχουν κάνει μια προσφορά ενός τόπου για την πορεία θα πρέπει να ολοκληρώσει μια διαδικασία διαλογής για το αίμα ιούς ως προϋπόθεση για την προσφορά τους.

 7. Η φύση των προπτυχιακών εκπαίδευση απαγορεύει την είσοδο των ατόμων που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο το αίμα του ιού (BBV) λοίμωξης σε ασθενείς. Ως εκ τούτου, όλες οι πιθανές προπτυχιακών φοιτητών πρέπει να υποβληθούν σε περαιτέρω κάθαρση της υγείας πριν από την αποδοχή στο πρόγραμμα. Είστε υποχρεωμένοι να ελέγχονται για ηπατίτιδα Β, ηπατίτιδα C και HIV, να συμπεριλάβει HBV, HCV και HIV μολυσματικότητα ως μέρος της προσφοράς.

 8. Όλοι οι επιτυχόντες υποψήφιοι πρέπει να παράγουν ικανοποιητικά αποδεικτικά στοιχεία του εμβολιασμού κατά της ηπατίτιδας B και ένδειξη μη μολυσματικότητα του HIV, της ηπατίτιδας Β και ο ιός της ηπατίτιδας C πριν από την επιβεβαίωση ενός τόπου και να γίνει καταχωρηθεί ως οδοντιατρική φοιτητή. (Το βρετανικό Υπουργείο κυβέρνηση της Υγείας απαιτεί πλέον όλες τις πιθανές προπτυχιακών φοιτητών να υποβληθούν επιπλέον κάθαρση της υγείας πριν από την αποδοχή στην πορεία? Πρόσθετη κάθαρση υγείας προβλέπει ότι τα άτομα πρέπει να είναι μη-μολυσματικές για τον HIV, της ηπατίτιδας Β και της ηπατίτιδας C. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά απαιτήσεις, παρακαλούμε δείτε: Ιατρική και Οδοντιατρική Φοιτητές: κάθαρση Υγείας για την Ηπατίτιδα Β, Ηπατίτιδα C, HIV και φυματίωση).

 9. Θα πρέπει να παρέχουν είτε αποδείξεις ότι έλαβαν δύο εμβολιασμούς κατά της ιλαράς, παρωτίτιδας και ερυθράς, ή να μεριμνήσει για εξετάσεις αίματος για να προσδιορίζεται η ανοσολογική κατάσταση σας σε αυτούς τους ιούς.

 10. Θα πρέπει επίσης να παρέχουν αποδεικτικά στοιχεία, είτε έχουν λάβει BCG εμβολιασμό κατά της φυματίωσης ή έναν βαθμό τεστ Heaf 2-3 / Mantoux test 6 - 14 χιλιοστά και τα στοιχεία της ασυλίας για ανεμευλογιάς (ανεμοβλογιά) είτε με θετικό ιστορικό που έχει τον ιό ή με εξέταση αίματος.

Οι αλλοδαποί φοιτητές:

International Baccalaureate Diploma: 6,6,6 σε Higher Level (για να συμπεριλάβει Χημεία και Βιολογία), με τουλάχιστον 32 πόντους συνολικά.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν άριστη γραπτή και προφορική αγγλική γλώσσα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τυπικές απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας του πανεπιστημίου είναι ελάχιστα πρότυπα, τα οποία ίσως έθεσε μέσω του ανταγωνισμού. Κατ 'ελάχιστο, οι γλώσσας IELTS αγγλικά πρέπει να είναι 7,0 σε κάθε συστατικό.

Επικοινωνήστε με την ομάδα εισαγωγών μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου για τους ξένους αιτούντες.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... περαιτέρω

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη