Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι Οδοντίατροι Υγιεινοί / Θεραπευτές είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες που δουλεύουν ως τμήμα της οδοντιατρικής ομάδας φροντίζοντας να βοηθήσουν τους ασθενείς να έχουν καλή οδοντική υγεία.

Διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην πρόληψη ασθενειών από το στόμα, όπως ασθένεια των ούλων, φθορά των δοντιών και καρκίνους του στόματος. Οι δεξιότητές τους περιλαμβάνουν την παροχή προληπτικών, περιοδοντικών και αποκαταστατικών θεραπειών σε δόντια ενηλίκων και παιδιών μέσω κλινικής θεραπείας και εκπαίδευσης.

Αυτό το συναρπαστικό και προκλητικό πρόγραμμα διδάσκεται στο Οδοντιατρικό Νοσοκομείο της Γλασκώβης, στο Πανεπιστήμιο Caledonian της Γλασκώβης και σε αρκετά κέντρα εξωστρέφειας. Τα εργαστήρια κλινικών δεξιοτήτων της Οδοντιατρικής Σχολής διαθέτουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και προηγμένες τεχνολογίες διδασκαλίας.

Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των ασθενών και των γονέων ή των φροντιστών. Οι σπουδαστές αναμένεται να τηρήσουν τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας που περιγράφεται από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο και αναμένεται να διατηρηθεί υψηλό επίπεδο ωριμότητας, εμπιστευτικότητας και επαγγελματισμού καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Η καριέρα σου

Οι απόφοιτοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας στη γενική οδοντιατρική πρακτική στο NHS, στην ιδιωτική πρακτική ή στην κοινοτική οδοντιατρική υπηρεσία, η οποία μπορεί επίσης να περιλαμβάνει υπηρεσίες φροντίδας κατ 'οίκον και νοσοκομειακές υπηρεσίες. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να συμμετέχουν στην έρευνα και στην προαγωγή της στοματικής υγείας.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Βιοϊατρικές επιστήμες, θεμέλια πρακτικής, ανθρώπινη ασθένεια, ασθένειες σχετιζόμενες με την πλάκα.

Έτος 2

Οδοντιατρικά βιοϋλικά, έλεγχος πόνου και άγχους, παιδιατρική οδοντιατρική, οδοντιατρική ακτινογραφία.

Έτος 3

Ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών, Οδοντιατρική έρευνα, Στοματική ασθένεια, επιλεκτικό σχέδιο.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Οι σπουδαστές θα συμμετάσχουν σε δια-επαγγελματικές ενότητες σε όλα τα τρία χρόνια του προγράμματος με φοιτητές από άλλα επαγγέλματα της Allied Health.

Προυποθέσεις εισόδου

Έτος 1

SQA Higher

BBBB συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας συν Nat 5 Αγγλικά και μια δεύτερη επιστήμη στο C

Ενα επίπεδο

BCC συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας, συν GCSE Αγγλικά και μια δεύτερη επιστήμη (Φυσική, Χημεία ή Μαθηματικά) στο C / 4

ILC Higher

H2 H2H3 H3 για να συμπεριλάβει τη Βιολογία σε Ανώτατο και Κανονικό επίπεδο Μαθηματικά και Αγγλικά στην Ο2

IB Δίπλωμα

24 βαθμοί πρέπει να περιλαμβάνουν τη Βιολογία Υψηλού Επιπέδου και μια δεύτερη επιστήμη

BTEC Extended Diploma

συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας στην MMP συν GCSE Αγγλικά στο C / 4

Κολλέγιο

HND / SVQ / NVQ Οδοντιατρική νοσηλευτική. Μπορούν να θεωρηθούν και άλλα επιστημονικά προσόντα με βάση τον ΕΦΣ, υπό τον όρο ότι ο υποψήφιος έχει ελάχιστο SQA Higher BB συμπεριλαμβανομένης της Βιολογίας / Ανθρώπινης Βιολογίας.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι καλές δεξιότητες επικοινωνίας είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση των ασθενών και των γονέων ή των φροντιστών. Οι σπουδαστές αναμένεται να τηρήσουν τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας που περιγράφεται από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο και αναμένεται να διατηρηθεί υψηλό επίπεδο ωριμότητας, εμπιστευτικότητας και επαγγελματισμού καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Οι επιλεγμένοι υποψήφιοι θα κληθούν να παρακολουθήσουν συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας αποδοχής.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Επαγγελματική διαπίστευση

Οι απόφοιτοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση εγγραφής στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Προγραμματισμένη μάθηση και διδασκαλία

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 31, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη