Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο σύγχρονος παραϊατρικός θεραπεύει και φροντίζει τους ανθρώπους σε τοπικό επίπεδο ή στο σπίτι τους για να βοηθήσει στη μείωση των εισοδημάτων που μπορούν να αποφευχθούν στο νοσοκομείο, καθώς και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Σε όλο αυτό το δύσκολο και συναρπαστικό πρόγραμμα θα μάθετε παράλληλα με άλλους επαγγελματίες υγείας που αντικατοπτρίζουν το συνεργατικό χαρακτήρα της εργασίας σε ένα σύγχρονο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Το BSc Paramedic Science είναι το πρώτο πτυχίο πλήρους φοίτησης στο είδος του στη Σκωτία. Το εργαστήριο προσομοίωσης της τέχνης μας, συμπεριλαμβανομένων των μανεκέν υψηλής πιστότητας και της τεχνολογίας, θα σας δώσει μια αυθεντική εμπειρία μάθησης που παρέχεται από εξαιρετικούς διδάσκοντες από διάφορες κλινικές καταστάσεις.

Η εκπαίδευση βασισμένη στην πρακτική στο πλαίσιο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Σκωτίας εκτός από μια σειρά τοποθετήσεων στο πλαίσιο της υγειονομικής και κοινωνικής φροντίδας θα σας επιτρέψει να συνδέσετε και να ενισχύσετε τη θεωρία και τις πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν στο χρόνο διδασκαλίας.

Η πρόοδός σας θα αξιολογηθεί με πρακτικές αξιολογήσεις, αντικειμενικές Δομημένες Κλινικές Εξετάσεις, αναθέσεις μαθημάτων, παρουσιάσεις, εξετάσεις και έγγραφο πρακτικής αξιολόγησης. Η πρόοδός σας θα αξιολογηθεί με πρακτικές αξιολογήσεις, αναθέσεις μαθημάτων, παρουσιάσεις, εξετάσεις και ημερολόγια ικανότητας κλινικής τοποθέτησης.

Η καριέρα σου

Αυτό το πρόγραμμα θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) για εγγραφή ως παραϊατρικό. Ενώ η πλειοψηφία των παραϊατρικών ειδικευμένων ατόμων βρίσκει απασχόληση στο πλαίσιο μιας υπηρεσίας ασθενοφόρων, υπάρχουν αυξανόμενες ευκαιρίες για τους αποφοίτους να εργάζονται σε μια σειρά από ρυθμίσεις υγείας και κοινωνικής μέριμνας.

Τι θα μελετήσετε

Σε ανάπτυξη

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα και οι ενότητες βρίσκονται σε εξέλιξη κατά τη στιγμή της δημοσίευσης

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

SQA Higher

BBBC συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και κατά προτίμηση της βιολογίας, καθώς και των Nat 5 Maths

Ενα επίπεδο

BCC και κατά προτίμηση Βιολογία, συν GCSE Αγγλικά και Μαθηματικά στο C / 4

ILC Higher

H2H3H3H3 συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής και κατά προτίμηση της βιολογίας σε ανώτερη συν τακτικές επίπεδο Μαθηματικά στο O2.

HNC

HNC σε σχετικό θέμα σχετικό με την Υγεία.

ΑΝΤΑΛΑΓΗ

Περιοχή σχετική με την υγεία ή την επιστήμη στους βαθμούς BBB.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι θα κληθούν να παρακολουθήσουν συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας εισαγωγής. Η αποδοχή αυτού του προγράμματος υπόκειται σε ικανοποιητικό έλεγχο της επαγγελματικής υγείας και εκκαθάριση PVG.

Πρέπει να είστε σωματικά κατάλληλοι και να έχετε τη δύναμη να σηκώνετε και να μεταφέρετε ασθενείς και εξοπλισμό.

αγγλική γλώσσα

Οι φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι Αγγλικά θα πρέπει να κατέχουν το ισοδύναμο ενός αποτελέσματος δοκιμής IELTS συνολικά 7,0 με όχι λιγότερο από 6,5 σε κάθε συνιστώσα.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να δικαιούστε να εισέλθετε σε αυτό το μάθημα μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Επαγγελματική διαπίστευση

Αυτό το πρόγραμμα θα σας δώσει τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) για εγγραφή ως παραϊατρικό (υποκείμενο σε έγκριση).

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 31, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη