Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι οπτικοί διανομής είναι επαγγελματίες φροντίδας οφθαλμών που ταιριάζουν και τροφοδοτούν γυαλιά και διαχειρίζονται οπτικές πρακτικές. Οι οπτικοί διανομής μπορούν να επεκταθούν στην τοποθέτηση φακών επαφής και στην προμήθεια εξειδικευμένων οπτικών συσκευών.

Η GCU είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο στη Σκωτία για να προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα διαχείρισης οφθαλμολογικής διανομής στο αναγνωρισμένο κέντρο Vision GCU που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη. Μια σύγχρονη κλινική διανομής προοριζόμενη για το σκοπό αυτό, το Vision Center παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για εκπαίδευση στην εμπορική πρακτική.

Προσφέροντας μια άριστη, ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση, το BSc στη διαχείριση οφθαλμικών διανομών από την GCU ανοίγει πόρτες σε επαγγελματικές τοποθετήσεις, παρέχοντας συνδέσεις με μελλοντικούς εργοδότες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ορισμένα προγράμματα συνεργασίας υπάρχουν επίσης με διεθνείς εταίρους. Η Διαχείριση Οφθαλμικής Διανομής BSc είναι διαπιστευμένη από το Γενικό Οπτικό Συμβούλιο.

Η καριέρα σου

Η Διαχείριση Οφθαλμικής Διανομής προσφέρει μια ενδιαφέρουσα και ικανοποιητική σταδιοδρομία με άριστες προοπτικές απασχόλησης σε ιδιωτικές πρακτικές οπτομετρίας ή σε μεγάλες εταιρείες οπτομετρίας. Εναλλακτικά, οι πτυχιούχοι μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους πρακτική οφθαλμολογικής διανομής ή να εργαστούν στο πλαίσιο της οπτικής βιομηχανίας.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Θεμέλια οπτικών, οφθαλμικών υλικών, οπτικών συσκευών, οφθαλμικής ανατομίας και φυσιολογίας, διάθλασης και διόφθαλμου όρασης.

Έτος 2

Κλινική πρακτική διανομής και επικοινωνίας, διαγνωστικές τεχνικές (DO), διάθλαση και διόφθαλμο όραμα, οφθαλμική παθολογία και φαρμακολογία, φωτισμός, έγχρωμη και οπτική συσκευή, οφθαλμικές επαγγελματικές σπουδές, δίκαιο

Έτος 3

Πρακτική διαδρομή τοποθέτησης: Πρακτική διανομής 1

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

SQA Higher

BBC συμπεριλαμβανομένης μιας επιστήμης, από τη Φυσική, τη Χημεία, τη Βιολογία και την Ανθρώπινη Βιολογία, καθώς και τα Nat 5 Μαθηματικά, Αγγλικά και Φυσική στο C

Ενα επίπεδο

CC για να συμπεριλάβει μία επιστήμη, από τη Φυσική, τη Χημεία, τη Βιολογία και την Ανθρώπινη Βιολογία, συν τα GCSE Μαθηματικά και τη Φυσική στο C / 4 και στην Αγγλική B / 6

ILC Higher

H3 H3 H3 για να συμπεριλάβει μία επιστήμη συν τακτικού επιπέδου Μαθηματικά, Αγγλικά και Φυσική στις 02

IB Δίπλωμα

24 πόντους συμπεριλαμβανομένης της Φυσικής

BTEC Extended Diploma

Στην Επιστήμη / Εφαρμοσμένη Επιστήμη MMP plus GCSE Αγγλικά στα Β, Μαθηματικά και Φυσική ή Διπλή Επιστήμη στο C / 4

Κολλέγιο

SWAP Πρόσβαση στην Επιστήμη και την Τεχνολογία / Οφθαλμία με BBB στην πρώτη προσπάθεια και συμπεριλαμβανομένου 65% στην ενότητα Φυσική. Επιστημονικά HNCs συμπεριλαμβανομένης της Φυσικής και των Μαθημάτων με Β στις βαθμιδωτές μονάδες. Μπορούν να ληφθούν υπόψη και άλλα επιστημονικά προσόντα (συμπεριλαμβανομένης της Φυσικής).

Έτος 3

HND σε σχετικό θέμα με ΑΒ στις βαθμιδωτές μονάδες.

Η προσωπική σας δήλωση

Οι προσωπικές δηλώσεις πρέπει να δηλώνουν την πρόθεση του σπουδαστή να μελετήσει την οφθαλμική διανομή. Κάποια εργασιακή εμπειρία είναι πάντα χρήσιμη.

Απαιτήσεις γνωστοποίησης

Όλοι οι μαθητές υποχρεούνται από το Γενικό Οπτικό Συμβούλιο να έχουν εκκαθαριστεί από την Disclosure Scotland σε προχωρημένο επίπεδο για να εργαστούν σε μια κλινική κατάσταση. Γνωστοποίηση αναζητείται για την κλινική εδώ στο Πανεπιστήμιο Caledonian της Γλασκώβης και οι αιτήσεις θα γίνουν κατά τη διάρκεια της εγγραφής στην πρώτη εβδομάδα του πρώτου έτους του μαθήματος.

Αυτό το πιστοποιητικό γνωστοποίησης που θα αποκτηθεί μία φορά θα διαρκέσει μόνο για τη διάρκεια του μαθήματος για τις εγκαταστάσεις της κλινικής GCU.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Επαγγελματική διαπίστευση

Η Οφθαλμική Διανομή BSc είναι διαπιστευμένη από το Γενικό Οπτικό Συμβούλιο.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 EUR
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη