BSc (Hons) Υγεία και Κοινωνική Φροντίδα με Έτος ίδρυσης

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Η σταδιοδρομία σας στη φροντίδα μας

Η Υγεία και η Κοινωνική Φροντίδα σχετίζονται με υπηρεσίες που προσφέρονται από επαγγελματίες υγείας και κοινωνικής φροντίδας που παρέχουν υποστήριξη υγείας σε μια σειρά ατόμων με θέματα που αντιμετωπίζουν ευάλωτα άτομα και ομάδες όπως παιδιά, ηλικιωμένοι, άτομα με ψυχικές ασθένειες και αναπηρίες.

Γιατί ένα πτυχίο υγείας και κοινωνικής μέριμνας;

Παράδοση σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Bolton, το BSc (Hons) στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα παραδίδεται σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις διδασκαλίας που παρέχουν ένα διεγερτικό περιβάλλον μάθησης που θα είναι τόσο εμπλακεί και αξέχαστη.

Αυτό το μάθημα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις αξίες, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο παγκόσμιο περιβάλλον υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Η πολύ έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα μας θα σας οδηγήσει σε μια εξερεύνηση των αρχών της φροντίδας, των επαγγελματικών αξιών, των στάσεων και της συμπεριφοράς, της ηθικής πρακτικής της φροντίδας, της προαγωγής της σωματικής και ψυχικής υγείας και της συναισθηματικής ευημερίας, και της διαφύλαξης και προαγωγής της διαφορετικότητας και της ένταξης.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να γίνετε επαγγελματίας φροντιστής, ευαισθητοποιημένος και ανθρωποκεντρικός.

Κάντε μια διαφορά στην καθημερινή ζωή των ευάλωτων ανθρώπων με τη μελέτη του BSc (Hons) στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα.

Γιατί το Regent College London ;

  • Εκπαιδευτικοί με πολύ γνώσεις που προσφέρουν υποστήριξη ομάδας και ένα προς ένα, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βοήθεια και τις συμβουλές που χρειάζεστε για να πετύχετε όταν τη χρειάζεστε.
  • Οι ομιλητές από τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις, να συμμετέχετε στη συζήτηση και να επωφεληθείτε από τις γνώσεις, τις συμβουλές και την καθοδήγηση τους.
  • Ευέλικτες επιλογές μελέτης που περιλαμβάνουν ημερήσια, βραδινά και σαββατοκύριακα δρομολόγια, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη μελέτη σας γύρω από τις προσωπικές ή / και επαγγελματικές δεσμεύσεις σας.
  • Μικρές τάξεις που εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να συμμετάσχετε πλήρως και να επωφεληθείτε από την πλήρη προσοχή της εξαιρετικής διδακτικής μας ομάδας.
  • Μια κεντρική τοποθεσία που προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης και πληροφορικής, Wi-Fi και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και μελέτης στην καρδιά του ζωντανού δυτικού άκρου του Λονδίνου.

Ευκαιρίες εξέλιξης

Ο πτυχίο στην υγεία και την κοινωνική φροντίδα εξετάζει την υγεία στο ευρύ περιβάλλον και διερευνά σύγχρονα θέματα υγείας. Υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής μέριμνας που δεν περιορίζονται από τα όρια και μπορούν να εργαστούν με ευελιξία για να αντιμετωπίσουν τις ολοένα και πιο πολύπλοκες ανάγκες υγείας και κοινωνικής φροντίδας ατόμων, οικογενειών και κοινοτήτων.

Αυτός ο βαθμός θα σας δώσει επίσης τη δυνατότητα να αναπτύξετε μια σειρά βασικών δεξιοτήτων μεταβιβάσιμης απασχολησιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων γραπτών και προφορικών επικοινωνιών, των δεξιοτήτων πληροφορικής και της ικανότητας να εργάζεστε ανεξάρτητα και σε ομάδες, δεξιοτήτων έρευνας και ανάλυσης δεδομένων, οδηγία.

Τι μπορώ να κάνω με αυτό το προσόν;

Αυτός ο βαθμός θα σας δώσει μια καλή βάση, επιτρέποντάς σας να εργάζεστε σε ένα ευρύ φάσμα νόμιμων, εθελοντικών και ανεξάρτητων ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων ομάδων τοπικής αυτοδιοίκησης, έργων προαγωγής υγείας, νοσοκομείων προσφύγων και ασύλου, προστατευμένων καταλυμάτων, ξενώνων και ημερήσιων κέντρων και κατοικιών μονάδες φροντίδας.

Επιπλέον, οι πτυχιούχοι με υγειονομική περίθαλψη και υπόβαθρο κοινωνικής φροντίδας είναι επίσης σε καλή θέση να εξεταστούν για επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της εκπαίδευσης για την υγεία και της προαγωγής της υγείας, της ευημερίας, της έρευνας για την υγεία, της κοινής ψυχικής υγείας και της παροχής υπηρεσιών διαχείρισης και φροντίδας.

Οι απόφοιτοι μπορούν να αναζητήσουν ρόλους ως διαχειριστές υπηρεσιών και συντονιστές, στην υπεράσπιση, στην εκπαίδευση και στην κατάρτιση ή ως τεχνικοί και βοηθοί βοηθώντας παιδιά και οικογένειες, ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρίες, χρήστες ναρκωτικών και οινοπνευματωδών και άτομα με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Προυποθέσεις εισόδου

  • UCAS σημεία: 48
  • Επίπεδο 3: Τα θέματα είναι αποδεκτά
  • GCSEs: Πέντε σε βαθμό C ή παραπάνω / βαθμούς 4 έως 9
  • IELTS: 5,0 με όχι λιγότερο από 4,5 σε οποιαδήποτε μπάντα (Μη-μητρική ομιλητές)

Εάν δεν μελετήσατε τα GCSE / A-Levels και έχετε μη παραδοσιακά προσόντα εισόδου ή σχετική εργασιακή εμπειρία, θα χαρούμε να εξετάσουμε την αίτησή σας. Θα χρειαστεί να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας εισαγωγής.

Πώς θα παραδοθεί το μάθημα;

Regent College London στοχεύει να παρέχει τρέχουσες πληροφορίες για το ενημερωτικό δελτίο και τον ιστότοπό μας ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, μπορεί περιστασιακά να μην είναι σε θέση να τρέξει ένα διαφημιστικό μάθημα για λόγους επιχειρησιακής βιωσιμότητας και εμπειρίας των μαθητών. Σε περίπτωση που ένα μάθημα δεν είναι σε θέση να τρέξει, ή είναι διαθέσιμο μόνο σε διαφορετική πανεπιστημιούπολη, θα συμβουλεύουμε τους αιτούντες και τους εγγεγραμμένους φοιτητές το συντομότερο δυνατό γραπτώς. Οι υποψήφιοι και οι φοιτητές θα προσφέρονται, όπου είναι εφικτό, ένα εναλλακτικό μάθημα ή πανεπιστημιούπολη σπουδών.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... περαιτέρω

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Διαβάστε Λιγότερα
Wembley , Λονδίνο , Λονδίνο , Σβάρνα , Λονδίνο + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη