Οι θεραπευτικοί ραδιογράφοι είναι επαγγελματίες φροντίδας υψηλής ειδίκευσης που έχουν ουσιαστικό ρόλο στη θεραπεία ασθενών με καρκίνο. Παρέχουν θεραπεία ακτινοθεραπείας χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Οι ραδιογράφοι ραδιοθεραπείας εργάζονται ως μέλη της ομάδας υγείας και συμμετέχουν στις αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των ασθενών με ακτινοθεραπεία. Παρέχουν φροντίδα και υποστήριξη στους ασθενείς και τις οικογένειές τους καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού κατά του καρκίνου.

Η GCU είναι ο μεγαλύτερος πάροχος θεραπευτικής ακτινογραφίας στην Σκωτία. Η διδακτική ομάδα συνεργάζεται στενά με τους συναδέλφους της πρακτικής στο NHS και με το επαγγελματικό τους σώμα για να εξασφαλίσει ότι το πρόγραμμα είναι σχετικό και ενημερωμένο.

Θα έχετε χρησιμοποιήσει ειδικό εργαστήριο σχεδιασμού θεραπείας ακτινοθεραπείας και εξοπλισμό ψηφιακής προβολής εικόνων. Οι πρακτικές τοποθετήσεις θα σας προσφέρουν εμπειρία τόσο σε μεγάλα όσο και σε μικρότερα κέντρα καρκίνου.

Η καριέρα σου

Η ολοκλήρωση ενός πτυχίου Honors στην Ακτινοθεραπεία και την Ογκολογία οδηγεί στην επιλεξιμότητα για υποβολή αίτησης εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και στην ιδιότητα μέλους της Εταιρείας Ακτινολόγων.

Ο βαθμός μας είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και προσφέρει μια σειρά ευκαιριών σταδιοδρομίας σε νοσοκομεία και άλλα κλινικά περιβάλλοντα. Μπορείτε επίσης να προχωρήσετε στην κατεύθυνση κλινικής εξειδίκευσης, διαχείρισης, διδασκαλίας και έρευνας.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Εφαρμοσμένη Κλινική Ανατομία, Ακτινοθεραπεία και Ογκολογία, Θεμελιώδη Στοιχεία της Ανθρώπινης Φυσιολογίας, Ιδρύματα για την Διεπαγγελματική Πρακτική, Προετοιμασία για Ακτινοθεραπευτική Πρακτική.

Έτος 2

Φυσική για Ακτινοθεραπευτική και Ογκολογική Πρακτική, Εκπαίδευση Πρακτικής, Ακτινοθεραπεία και Ογκολογία 2, Εργασία σε διεπαγγελματικές ομάδες.

Έτος 3

Εκπαίδευση Πρακτικής, Σχεδιασμός Θεραπείας Ακτινοθεραπείας και Βραχυθεραπεία, Ακτινοθεραπεία και Ογκολογία 3, Ομάδες Διεπαγγελματικής Πρακτικής, Μέθοδοι Έρευνας για Αποτελεσματική Πρακτική.

Έτος 4

Πρακτική εκπαίδευση, ηγεσία σε διεπαγγελματικές ομάδες, έργο τιμημάτων, υποστηρικτική φροντίδα στην ογκολογία.

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

SQA Higher

BBBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και δύο επιστημών, από τη Βιολογία, τη Χημεία, τα Μαθηματικά και τη Φυσική, καθώς και τα Nat 5 Μαθηματικά στο Β

Ενα επίπεδο

BCC, με εξαίρεση τις Γενικές Σπουδές, αλλά περιλαμβάνει δύο επιστήμες με μία στη Β, συν GCSE Αγγλικά και Μαθηματικά στο C / 4

ILC Higher

H2 H2H3 H3, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και 2 επιστημών στο ανώτερο και τακτικό επίπεδο Μαθηματικά και Φυσική στις 02

IB Δίπλωμα

24 βαθμοί πρέπει να περιλαμβάνουν Βιολογία, Φυσική και Αγγλικά

BTEC Extended Diploma

στην Επιστήμη / Εφαρμοσμένη Επιστήμη DMM συν GCSE Αγγλικά, Μαθηματικά και Φυσική ή Διπλή Επιστήμη στο C / 4

Κολλέγιο

Πρόσβαση στην ακτινογραφία. Επιστημονικό HNC με Β στη βαθμολογημένη μονάδα. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να κατέχουν τη φυσική, την παιδεία και την αριθμητική ισοδύναμη με το εθνικό επίπεδο 5, με τα αγγλικά να προτιμώνται σε υψηλότερο επίπεδο. Οι Επικοινωνίες 4 και η Λογοτεχνία 1 γίνονται αποδεκτές αντί της Ανώτερης Αγγλικής.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Πρόσθετες απαιτήσεις

Πριν από την εφαρμογή του, συνιστάται να επισκεφθείτε ένα τμήμα ακτινοθεραπείας.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018. Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Επαγγελματική διαπίστευση

Η ολοκλήρωση ενός πτυχίου Honors στην Ακτινοθεραπεία και την Ογκολογία οδηγεί στην επιλεξιμότητα να υποβάλει αίτηση εγγραφής στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC).

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη