Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Ανθρώπινη Διατροφή και η Διαιτολογία είναι η εφαρμογή της επιστήμης της διατροφής για την πρόληψη και τη θεραπεία των ασθενειών και την προώθηση της υγείας.

Η GCU διαθέτει το μεγαλύτερο πρόγραμμα διατροφής στη Σκωτία. Παρέχει μια εις βάθος κατανόηση της διατροφής και του μεταβολισμού, που αποκτήθηκε από τη μελέτη της φυσιολογίας, της βιοχημείας, της φαρμακολογίας και της επιστήμης των τροφίμων, με αναγνώριση των επηρεαστικών πτυχών της ψυχολογίας και της κοινωνιολογίας.

Η ισχυρή πρακτική εστίαση του προγράμματος επικεντρώνεται στην εκμάθηση βασισμένη σε προβλήματα στην τάξη, στο εργαστήριο διατροφής και στο εργαστήριο κλινικής προσομοίωσης, καθώς και στην τοποθέτηση.

Το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από την British Dietetic Association και το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). Αυτό οδηγεί στην επιλεξιμότητα για υποβολή αίτησης για εγγραφή HCPC (οι σπουδαστές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν 1000 ώρες κλινικής τοποθέτησης για να είναι επιλέξιμοι) και ακολουθεί το βασικό πρόγραμμα σπουδών που καθορίζεται από την British Dietetics Association.

Η καριέρα σου

Οι περισσότεροι απόφοιτοι αναζητούν απασχόληση στο NHS, που ειδικεύεται σε τομείς όπως η παιδιατρική, η διατροφική υποστήριξη, η αθλητική διατροφή, η ογκολογία, η νεφρική, η κρίσιμη φροντίδα και η κοινοτική δίαιτα. Άλλοι πηγαίνουν στην έρευνα, εργάζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις εκδόσεις, στην ιδιωτική πρακτική και στη βιομηχανία τροφίμων.

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Βασικές αρχές της ανθρώπινης φυσιολογίας, θεμέλια της πρακτικής στην υγειονομική περίθαλψη, βασικά στοιχεία της επιστήμης των θρεπτικών συστατικών, εισαγωγή στην ψυχολογία, κύτταρα και βιομόρια, εισαγωγή στη διατροφή

Έτος 2

Εισαγωγή στη Μικροβιολογία, Διατροφή μέσω του Κύκλου Ζωής, Δαπάνες Ενέργειας και Σύνθεση Σώματος, Ερευνητικές Μέθοδοι στην Ψυχολογία, Επιστήμη Τροφίμων, Μηχανισμοί Κυτταρικής Ρύθμισης, Τοποθέτηση.

Έτος 3

Εφαρμοσμένες Κλινικές Μελέτες, Δεξιότητες Συμβουλευτικής, Βασική Φαρμακολογία, Θεραπευτική Διαιτολογία, Διατροφή και Δημόσια Υγεία.

Έτος 4

Τοποθετήσεις και Τιμές Έργου.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Προυποθέσεις εισόδου

Έτος 1

SQA Higher

BBBB συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, της χημείας και μιας άλλης επιστήμης, καθώς και των Nat 5 Maths και των αγγλικών στο B

Ενα επίπεδο

BCC συμπεριλαμβανομένης της Χημείας συν GCSE Αγγλικά και Μαθηματικά Β / 6 και Χημείας στο C / 4

ILC Higher

H2 H2H3 H3 συμπεριλαμβανομένης της Χημείας, της Αγγλικής και μιας άλλης Επιστήμης σε Ανώτατο και Κανονικό επίπεδο Μαθηματικά στην Τακτική 01 ή 02

IB Δίπλωμα

24 σημεία συμπεριλαμβανομένης της Χημείας και μιας άλλης επιστήμης.

Επίπεδο 3 Διευρυμένο Δίπλωμα

DMM σε σχετικό θέμα συμπεριλαμβανομένης της Χημείας και μιας άλλης επιστήμης.

Κολλέγιο

Πρόσβαση SWAP στη Διαιτολογία / Επιστήμη στο Kelvin College. HNC Επιστημονική Επιμόρφωση πρέπει να περιλαμβάνει επαρκή κάλυψη της χημείας.

αγγλική γλώσσα

Οι φοιτητές των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το ισοδύναμο ενός ακαδημαϊκού τεστ IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο.

Επιπλέον πληροφορίες

Πρόσθετες απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδείξουν στην εφαρμογή τους το ενδιαφέρον τους για τη Διαιτολογία και τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αποκτήθηκαν από τη ζωή και την εργασιακή εμπειρία, οι οποίες θα ήταν επωφελείς για μια μελλοντική καριέρα στη διαιτολογία.

Δεν περιμένουμε από όλους τους αιτούντες να επισκεφτούν ένα τμήμα διατροφής, αλλά εάν είστε αρκετά τυχεροί που έχετε εμπειρία να μιλήσετε με έναν διαιτολόγο ή να επισκεφθείτε μια ομάδα διαιτητών, τότε είναι σκόπιμο να το συμπεριλάβετε στην προσωπική σας δήλωση.

Απαίτηση γνωστοποίησης

Οι σπουδαστές καλούνται να υποβληθούν σε διαδικασία ενισχυμένης αποκάλυψης πληροφοριών με την αποκάλυψη της Σκωτίας πριν από την τοποθέτηση.

Επαγγελματική διαπίστευση

Το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από την British Dietetic Association και το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC).

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη