Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι επαγγελματίες θεραπευτές συνεργάζονται με μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων για να τους βοηθήσουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους και να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη ανεξαρτησία.

Για τα άτομα με περιορισμούς σωματικής ή ψυχικής υγείας, τα καθημερινά καθήκοντα μπορεί να είναι δύσκολα. Ωστόσο, μέσω της δραστηριότητας, η επαγγελματική θεραπεία επιτρέπει στους ανθρώπους να ζουν πιο παραγωγικές και ευχάριστες ζωές.

Για να ανταποκριθεί στα πρότυπα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εργοθεραπευτών, απαιτούνται τουλάχιστον 1000 ώρες πρακτικής άσκησης. Ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ειδικευμένων επαγγελματικών θεραπευτών στη Σκωτία, η GCU είναι καινοτόμος στην πρακτική εξάσκηση στην τοποθέτηση, με αποτέλεσμα τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε νέους τομείς πρακτικής.

Οι Εργοθεραπευτές εργάζονται ως μέλη μιας ομάδας και το ένα τρίτο αυτού του προγράμματος είναι αφιερωμένο στη διεπαγγελματική μελέτη, όπου μαθαίνουν από κοινού οι φοιτητές από μια σειρά επαγγελμάτων υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Καθώς οι τοποθετήσεις πρακτικής άσκησης προσφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων στη Σκωτία, θα υπάρξει προσδοκία να ταξιδέψουν και / ή να μεταφερθούν στο πλαίσιο του προγράμματος.

Η καριέρα σου

Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Κολλέγιο Επαγγελματικών Θεραπειών και να εγγραφούν στην Υγεία

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Ιδρύματα για τη διεπαγγελματική πρακτική, επαγγελματική απόδοση, θεμελιώδη στοιχεία της ανθρώπινης φυσιολογίας, άρθρο

Έτος 2

Πρακτική Εκπαίδευση 2, Κατανόηση της Επαγγελματικής Θεραπείας στην Πρακτική, Θεωρίες Εργασιακής Θεραπείας

Έτος 3

Πρακτική Εκπαίδευση 3, Εφαρμογή της Εργοθεραπευτικής Διαδικασίας στην Πρακτική, Αιτιολογία, Λήψη Αποφάσεων

Έτος 4

Σχέδιο τιμής, πρακτική άσκηση 5, ανάπτυξη της ετοιμότητας για πρακτική, ηγεσία σε ομάδες, προαιρετική ενότητα.

Προυποθέσεις εισόδου

Έτος 1

SQA Higher

Το BBBC περιλαμβάνει τα Αγγλικά και τα Nat 5 Μαθηματικά στο C

Ενα επίπεδο

BCC plus GCSE Αγγλικά και Μαθηματικά στο C / 4

ILC Higher

H2 H2H3 H3 για να συμπεριλάβει τα Αγγλικά σε Ανώτατο ή ισοδύναμο και Συνήθη Μαθηματικά στην Τακτική Ο3

IB Δίπλωμα

24 βαθμοί

BTEC

DMM σε ένα θέμα σχετικό με την υγεία, συν GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά σε C / 4

Έτος 2

Υποστήριξη Επαγγελματικής Θεραπείας HNC. Οι υποψήφιοι θα κληθούν να παρακολουθήσουν μια συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας εισαγωγής.

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Πριν από την είσοδο, όλοι οι σπουδαστές πρέπει να πραγματοποιήσουν έλεγχο Προστασίας Ευάλωτων Ομάδων (PVG) και έλεγχος επαγγελματικής υγείας.

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να δικαιούστε να εισέλθετε σε αυτό το μάθημα μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Επαγγελματική συμμετοχή στο σώμα

Η επαγγελματική συμμετοχή των φοιτητών ως φοιτητών απαιτείται υποχρεωτικά από το Επίπεδο 1 (αυτό είναι απαραίτητο για την προετοιμασία για την πρακτική άσκηση σε αναδυόμενους ρόλους, καθώς απαιτούνται για κάλυψη επαγγελματικής αποζημίωσης). Το τρέχον κόστος της συμμετοχής των φοιτητών το 2017 είναι £ 5,00 το μήνα.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα των ερωτηθέντων των φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Επαγγελματική διαπίστευση

Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Κολλέγιο Επαγγελματικών Θεραπειών και να εγγραφούν στην Υγεία

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη