Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια επαγγελματική επένδυση

Η κατοχή μας είναι ό, τι κάνουμε στην καθημερινότητά μας - γι 'αυτό και η επαγγελματική θεραπεία είναι ένα τόσο σημαντικό επάγγελμα για την υγεία και την κοινωνική φροντίδα. Είναι ανθρωποκεντρικός και ασχολείται με την προώθηση της υγείας και της ευημερίας μέσω της κατοχής.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Γιατί η Επαγγελματική Θεραπεία στο LSBU;

 • Συναρπαστικές προοπτικές απασχόλησης: το No.1 London Modern για προοπτικές μεταπτυχιακών στην Επαγγελματική Θεραπεία (Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίου, 2018).
 • Νο 1 στο Λονδίνο για ικανοποίηση από φοιτητές και προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών στην Επαγγελματική Θεραπεία (Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίου 2019).
 • Επαγγελματική διαπίστευση: είμαστε διαπιστευμένοι από το Royal College of Ocupational Therapists.
 • Ευτυχείς μαθητές: 1ος για τη συνολική βαθμολογία μεταξύ των σύγχρονων ανταγωνιστών του Λονδίνου για επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2019).
 • Επαγγελματικοί σύνδεσμοι: αυτό το μάθημα μπορεί να σας επιτρέψει να γίνετε εγγεγραμμένος επαγγελματίας θεραπευτής, ο οποίος έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας.
 • Θέσεις εργασίας σε ποικίλες κλινικές ρυθμίσεις, όπως οι άγριες Trust του NHS, οι τοποθετήσεις της κοινότητας και ο ανεξάρτητος τομέας.
 • Τα τρία Εργαστήρια Επαγγελματικής Θεραπείας μας, με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν προσομοιωμένους χώρους διαβίωσης και εργαλεία καλλιτεχνικής παρέμβασης.
 • Μια βραβευμένη φοιτητική OT κοινωνία, η οποία πήρε την κοινωνία της χώρας του έτους στο LSBU το 2016 και το 2017.
 • Νο.1 μεταξύ των ανταγωνιστών του Λονδίνου για διδασκαλία, αξιολόγηση

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα μελετήσετε τις έννοιες της διεπαγγελματικής και συνεργατικής πρακτικής και θα έχετε μια εισαγωγή στην επαγγελματική πρακτική. Παράλληλα με τις πρακτικές πρακτικής άσκησής σας, θα μάθετε την ανάλυση επαγγελματικών επιδόσεων και την ανθρώπινη λειτουργία, αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία για την ενημερωμένη πρακτική της έρευνας. Θα μελετήσετε επίσης τη βελτίωση της ποιότητας, τη διαχείριση των αλλαγών και την ηγεσία, καθώς και μια επαγγελματική ταυτότητα, αυτονομία και λογοδοσία. Το μάθημα εκτιμάται ως 69% μαθημάτων.

Έτος 1

 • Έννοιες διεπαγγελματικής και συνεργατικής πρακτικής
 • Εξερευνώντας το επάγγελμα
 • Εισαγωγή στην επαγγελματική πρακτική
 • Τοποθέτηση σε πρακτική άσκηση 1
 • Επαγγελματική ανάλυση απόδοσης και ανθρώπινη λειτουργία

Έτος 2

 • Αξιολόγηση των στοιχείων για πρακτική που έχει ενημερωθεί από την έρευνα
 • Εφαρμογή πρακτικής θεραπείας 2
 • Τοποθέτηση σε πρακτική άσκηση 3
 • Παροχή πρακτικής επικεντρωμένης στην απασχόληση

Έτος 3

 • Βελτίωση της ποιότητας, της διαχείρισης αλλαγών και της ηγεσίας
 • Επαγγελματική ταυτότητα, αυτονομία και λογοδοσία
 • Έρευνα και πρακτική που βασίζεται στην τεκμηρίωση στην επαγγελματική θεραπεία
 • Τοποθέτηση στην πρακτική της θεραπείας 4
 • Η μερική απασχόληση Pathway θα καλύψει επίσης αυτές τις ενότητες σε διάστημα τεσσάρων ετών.

Απασχολησιμότητα

Μόλις αποφοιτήσετε, θα δικαιούστε να υποβάλετε αίτηση εγγραφής ως επαγγελματία θεραπευτή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). Αυτό σας επιτρέπει να ασκείτε δραστηριότητες στο πλαίσιο του NHS, των κοινοτικών υπηρεσιών, των τοπικών αρχών, καθώς και του ιδιωτικού τομέα. Χάρη σε αυτό το μάθημα, θα έχετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να εργαστείτε ως επαγγελματίας θεραπευτής τόσο με ενήλικες όσο και με παιδιά που έχουν περίπλοκες ανάγκες υγείας και κοινωνικές ανάγκες.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχουμε ένα μάθημα μερικής απασχόλησης MSc επαγγελματικής θεραπείας που είναι κατάλληλο για αποφοίτους με εμπειρία επαγγελματικής πρακτικής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μάθημα στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο CPPD.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις

Εργαστήρια Επαγγελματικής Θεραπείας

Διαθέτουμε τρία Εργαστήρια Επαγγελματικής Θεραπείας, συμπεριλαμβανομένου εργαστηρίου Τεχνικής και Μουσικής Δεξιοτήτων, Εργαστηρίου Εργαστηριακού Εργαστηρίου και Assisted Daily Living (ADL). Θα πραγματοποιήσετε μια σειρά δραστηριοτήτων για να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της τέχνης, της μουσικής και του ρόλου ως παρέμβαση. Θα ασκείστε να κάνετε νάρθηκες χειρός χρησιμοποιώντας θερμοπλαστικά υλικά καθώς και πρακτικές ανατομίας χρησιμοποιώντας μοντέλα ανατομίας. Οι προσομοιωμένοι χώροι κουζίνας, μπάνιου και κρεβατοκάμαρας χρησιμοποιούνται για την πρακτική των μετακινήσεων ασθενών, την ελιγμοτροφή με αναπηρικές καρέκλες και τις δραστηριότητες προγραμματισμού για επέμβαση χρησιμοποιώντας δραστηριότητες από την καθημερινή ζωή. Μπορείτε επίσης να εξασκηθείτε χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα τυποποιημένων εργαλείων αξιολόγησης, όπως βοηθητικές συσκευές για ντύσιμο, εργασία κουζίνας και κινητικότητα.

Τα εργαστήρια σας επιτρέπουν να εφαρμόζετε ταυτοποίηση προβλημάτων, προγραμματισμό παρέμβασης, υλοποίηση, δεξιότητες επικοινωνίας, αξιολογήσεις κινδύνου, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και δεξιότητες ομαδικής εργασίας. για να μάθετε πώς να εργάζεστε καλύτερα με τον ασθενή.

Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος χρησιμοποιούνται ποικίλες μέθοδοι αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων δοκιμίων, παρουσιάσεων, κρίσιμων αξιολογήσεων και εκτίμησης της έρευνας, των εξετάσεων, των προφίλ επαγγελματικής εξέλιξης, των αναφορών και των ικανοτήτων τοποθέτησης.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο ΒΒΒ ή?
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DDM ή?
 • Πρόσβαση σε πτυχίο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας ή παρόμοιο με 30 Διακρίσεις και 15 Αξίες ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 128 βαθμών UCAS
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών και των Αγγλικών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω).

αγγλική γλώσσα

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλικά, πρέπει να έχετε τα ακόλουθα ελάχιστα αποτελέσματα για το Διεθνές Αποτελέσματα Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης:

 • 7.0 συνολικά ή ισοδύναμα
 • 7.0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης
 • 7.0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας.

Συνέντευξη

Εάν η αρχική αίτησή σας σε ένα μάθημα υγείας και κοινωνικής φροντίδας είναι επιτυχής, θα σας προσκαλέσουμε για μια συνέντευξη.

Επισκεφθείτε τη σελίδα συνέντευξης για πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία της ημέρας και τι πρέπει να φέρετε.

Ετος ίδρυσης

Ήταν μακρυά από τη μελέτη για πολύ καιρό; Ή ίσως δεν έχετε ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις εισόδου του επιλεγμένου πτυχίου σας; Το έτος εισόδου μας λειτουργεί ως γέφυρα σπουδών σε επίπεδο σπουδών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Πλήρες τέλος UK / EU: £ 9250; Διεθνές τέλος: £ 16500. Έτος 1 Προσωρινό τέλος UK / ΕΕ: £ 6935; Διεθνές τέλος: £ 10937,5
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλη