BSc (Hons) στην Επισκέψεις Υγείας (Ειδική Κοινοτική Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας)

London South Bank University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc (Hons) στην Επισκέψεις Υγείας (Ειδική Κοινοτική Νοσηλευτική Δημόσιας Υγείας)

London South Bank University

Πρόκειται για πρόγραμμα CPD για εγγεγραμμένους νοσοκόμους.


Η επίσκεψη υγείας αποτελείται από την ανάπτυξη, την καθοδήγηση και τη διαχείριση δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην προώθηση της υγείας και της κοινωνικής ευημερίας, την πρόληψη της βλάβης της υγείας και τη βελτίωση της κακής υγείας μέσω της συνεργασίας με άτομα, οικογένειες, ομάδες και κοινότητες. Μέσω της συνεργασίας των συνεργατών, οι επισκέπτες της υγείας επιδιώκουν να επιτρέπουν στους πελάτες να ελέγχουν τη ζωή τους προστατεύοντας παράλληλα τα ευάλωτα μέλη της κοινωνίας. Οι εργασίες δημόσιας υγείας που προάγουν την κοινωνική ένταξη και μειώνουν τις ανισότητες στην υγεία είναι κεντρικές για την πρακτική της επίσκεψης στον τομέα της υγείας.

Το μάθημα επικεντρώνεται στην προώθηση της υγείας των παιδιών, των οικογενειών και των ομάδων σε κοινοτικό περιβάλλον. Εξετάζει τα θέματα που αφορούν τη διαφύλαξη της υγείας ευάλωτων παιδιών, οικογενειών και πληθυσμών. Ο γενικός στόχος είναι να αναπτυχθεί ένας αποτελεσματικός ιατρός που να μπορεί να εντοπίζει τις πραγματικές και δυνητικές ανάγκες υγείας, να ενθαρρύνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ανάγκες της υγείας, να διευκολύνει τις δραστηριότητες που ενισχύουν την υγεία και να επηρεάζει την πολιτική σε όλα τα επίπεδα.


Πρέπει να λάβω τα πιστοποιητικά BSc (Hons) ή PgDip;

Ανάλογα με το επίπεδο των υφιστάμενων προσόντων σας, θα αναλάβετε είτε το μάθημα BSc (Hons) είτε το προσόν PgDip. Εάν έχετε προσόντα ως νοσηλευτής με προπτυχιακό δίπλωμα, θα πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα - το BSc (Hons). Αν έχετε προσόντα ως νοσηλευτής με πτυχίο Bachelor, θα πρέπει να πάρετε το πρόγραμμα PgDip Health Visiting (ειδικό πρόγραμμα κοινοτικής δημόσιας υγείας). Το περιεχόμενο των μαθημάτων είναι το ίδιο.


Σημαντική σημείωση για τους αιτούντες

Τα μέρη στο μάθημα χρηματοδοτούνται επί του παρόντος μέσω συμφωνιών χορηγίας με τις Κοινοτικές Καταπιστευτικές Υπηρεσίες NHS.

Οι θέσεις συνήθως διαφημίζονται μέσω των Εργασιών του NHS. Ο οργανισμός του NHS συνήθως αρχίζει να διαφημίζει μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου κάθε έτους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την επιβεβαίωση της χρηματοδότησης.

Εάν θέλετε να συζητήσετε το πρόγραμμα Επισκέψεις Υγείας στο LSBU, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον διευθυντή της σειράς μαθημάτων, Rita Newland: newlandr@lsbu.ac.uk


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

BSc (βασικές μονάδες)

  • Ανάπτυξη επαγγελματικής πρακτικής για την επίσκεψη υγείας
  • Αξιολόγηση της έρευνας για την υγειονομική περίθαλψη
  • Μια προσέγγιση της δημόσιας υγείας για την προώθηση της υγείας και της ευημερίας
  • Ψυχική υγεία και ευεξία παιδιών και οικογενειών
  • Προστασία των ευάλωτων παιδιών
  • Ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και διαχείρισης για το SCPHN


Προαιρετικό στοιχείο

  • Νοσηλευτής νοσηλευτής της Κοινότητας (V100)


Προυποθέσεις εισόδου

Εγγραφή στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) και 120 μονάδες στο Επίπεδο 5. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από νοσοκόμους που έχουν προσόντα ή από άτομα που οφείλουν να πληρούν τις προϋποθέσεις. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν χορηγία από έναν εργοδοτικό οργανισμό που παρέχει πρακτική εξάσκηση και δάσκαλο για να εκπληρώσει τα πρότυπα του NMC.


Τέλη και χρηματοδότηση

Αυτό το μάθημα χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και ως αποτέλεσμα της κυβερνητικής δέσμευσης για αύξηση του αριθμού των επισκεπτών υγείας, υπάρχουν πολλές περισσότερες χορηγίες διαθέσιμες.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 10, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
1 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών