BSc (Hons) στην Μαιευτική (3 χρόνια)

London South Bank University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc (Hons) στην Μαιευτική (3 χρόνια)

London South Bank University

Προσαρμογή για την πρακτική

Σκοπός αυτού του μαθήματος είναι να παράγει επαγγελματίες που είναι κατάλληλοι για πρακτική, κατάλληλοι για το σκοπό και κατάλληλοι για το βραβείο. Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να συμβάλουν τόσο στην ατζέντα υγείας όσο και στη δημόσια υγεία.

Εγκρίνονται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) και συνδέονται με παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία διδασκαλίας και Trusts.


Γιατί Μαιευτική στο LSBU;

 • Διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.

 • Έχουμε επαγγελματικούς δεσμούς με παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία διδασκαλίας και Trusts στο Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική.

 • Βαθμολογήθηκε Νο.2 Λονδίνο Μοντέρνο Πανεπιστήμιο για Εκπαιδευτικές Ευκαιρίες, Ακαδημαϊκή Υποστήριξη, Φοιτητική Φωνή και Συνολική Ευχαριστία στη Νοσηλευτική (Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2017).

 • No.1 Λονδίνο σύγχρονο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για συνολικά ικανοποιημένοι με ένα μάθημα στα επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2018).

 • Το 95% των σπουδαστών εργάζονται ή σπουδάζουν έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους, το UNISTATS 2017.

 • Στην τελική φάση του μαθήματος σας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετηθείτε σε μια εβδομάδα για να αναπτύξετε τις πρακτικές σας δεξιότητες, έχοντας την πρωτοπορία στη φροντίδα των γυναικών χαμηλού κινδύνου.

 • Έχουμε έναν εργασιακό χώρο σε πραγματικό χρόνο που δημιουργείται για να προσομοιώνει το φάσμα των διαθέσιμων περιθάλψεων στις εργαζόμενες γυναίκες.


Πιστοποιήσεις


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Το κύριο επίκεντρο του μαθήματος είναι η προώθηση της ομαλότητας, δηλαδή η πλαισίωση του τοκετού ως μια φυσιολογική φυσιολογική διαδικασία την οποία θα υποστεί η πλειοψηφία των γυναικών κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Το μάθημα αναγνωρίζει επίσης ότι ορισμένες γυναίκες έχουν πιο πολύπλοκες ανάγκες όπου θα χρειαστεί τεχνολογική βοήθεια.

Αναμένεται ότι θα επιτευχθούν τα θεωρητικά και πρακτικά πρότυπα που ορίζονται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) για να σας επιτρέψουν να εκτελέσετε τις «Δραστηριότητες μίας Μαίας» (NMC 2004) στο πλαίσιο της προώθησης της ομαλότητας, χρησιμοποιώντας προληπτικά μέτρα, την πρόσβαση σε κατάλληλη βοήθεια και τη λήψη έκτακτων μέτρων ελλείψει ιατρικής βοήθειας.

Μέθοδοι αξιολόγησης για συνολικά μαθήματα: 62% μαθημάτων.

Έτος 1

 • Εισαγωγή στις βιοεπιστήμες
 • Ικανότητες του ιδρύματος στη μαιευτική
 • Εισαγωγή στις ψυχοκοινωνικές προοπτικές της τεκνοποίησης και του τοκετού
 • Κατανόηση της τέχνης και της επιστήμης της μαιευτικής
 • Εκτίμηση βάσει πρακτικής 1
 • Προστασία, προώθηση και υποστήριξη του θηλασμού

Έτος 2

 • Μαιευτική φροντίδα του συμβιβασμένου νεογνού
 • Μαιευτική φαρμακολογία και διαχείριση φαρμάκων
 • Εκτίμηση βάσει πρακτικής 2
 • Ρόλος δημόσιας υγείας της μαίας
 • Μέθοδοι έρευνας και χρήση αποδεικτικών στοιχείων
 • Ένα πλαίσιο για τη στήριξη της διαφάνειας στην πράξη

Έτος 3

 • Ηγεσία, διαχείριση και ενδυνάμωση της μαιευτικής
 • Κλινική διαχείριση έκτακτης ανάγκης στη φροντίδα της μητρότητας
 • Ανεξάρτητη μελέτη
 • Εκτίμηση βάσει πρακτικής 3
 • Σύνθετες ανάγκες στον τοκετό
 • Κανονική πρακτική της μαιευτικής


Απασχολησιμότητα

Πολλοί απόφοιτοι παίρνουν τις πρώτες θέσεις τους ως ειδικευμένοι ιατροί στα NHS Trusts και στα νοσοκομεία όπου απέκτησαν εμπειρία κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. Ο βαθμός ενισχύει την απασχολησιμότητα με έμφαση στην επαγγελματική προσέγγιση της διδασκαλίας, οδηγώντας σε επαγγελματικό προσόν και εγγραφή στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Οι περισσότεροι ρόλοι βρίσκονται στο NHS, αν και υπάρχουν ευκαιρίες σε ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές και στο εξωτερικό. Η καθημερινή εργασία μπορεί να ποικίλει, καθώς οι μαιευτικές έχουν μια σειρά ευθυνών. Παροχή συμβουλών σε γυναίκες και στις οικογένειές τους. η διάγνωση, η παρακολούθηση και η εξέταση των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ο συντονισμός με άλλους επαγγελματίες και φορείς είναι όλες οι συνήθεις δραστηριότητες. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες να εισέλθουν στην εκπαίδευση, όπως π.χ. πρακτική μαία ανάπτυξης, μαθήτρια μαιευτή ή λέκτορας-ασκούμενος, έρευνα και διαχείριση.

Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι έχουν γίνει ειδικευμένες μαίες στην εφηβική εγκυμοσύνη, τον ιό HIV και την παροχή συμβουλών για την παύση του καπνίσματος, ενώ άλλοι έχουν εργαστεί στα κέντρα παιδιών ή γίνονται μαίες των συμβούλων.


Διαπροσωπικές δεξιότητες και μισθός

Η ικανότητα να διατηρείτε ένα ήρεμο κεφάλι υπό πίεση είναι απαραίτητη, όπως και οι άριστες ικανότητες των ανθρώπων και η καλή φυσική και διανοητική αντοχή. Λόγω της φύσης της εργασίας, πολλές μαιευτικές λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών. Οι μισθοί στο NHS ξεκινούν γύρω στα £ 21,000 - με έμπειρες μαίες που κερδίζουν £ 34,500 και σύμβουλοι μαιών που κερδίζουν £ 67,000 (Εθνική Υπηρεσία Καριέρας).


Επαγγελματική ανάπτυξη

Ως πτυχιούχος αυτού του μαθήματος, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Το LSBU διαχειρίζεται μερικής απασχόλησης MSc Mάσση και Αριστείας στην πράξη, το οποίο είναι κατάλληλο για πτυχιούχους με ελάχιστη εμπειρία ενός έτους επαγγελματικής πρακτικής. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μάθημα μέσω του ηλεκτρονικού μας ενημερωτικού δελτίου CPPD.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Εγκαταστάσεις

Πλαίσιο εργασίας σε πραγματικό χρόνο

Οι φοιτητές μαιών μας έχουν έναν εργασιακό χώρο σε πραγματικό χρόνο που έχει δημιουργηθεί για να προσομοιώνει το φάσμα των περιβαλλόντων παράδοσης που προσφέρονται στις εργαζόμενες γυναίκες. Οι μαθητές μπορούν να προετοιμάσουν την αντιμετώπιση των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον.


SimMan, SimBaby και SimMom

Οι θηλές νοσηλευτικής και μαιευτικής έχουν μανεκέν προσομοιωτή: SimMan, SimBaby και SimMom. Αυτά τα μανεκέν μεγέθους ζωής ελέγχονται από υπολογιστή και μπορούν να προγραμματιστούν με διάφορες κλινικές συνθήκες. Αυτά λειτουργούν από έναν υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο και έτσι ανταποκρίνονται στις ενέργειες ενός μαθητή. Επιτρέπουν επίσης στους μαθητές να δουν το αποτέλεσμα συγκεκριμένων επεμβάσεων σε ορισμένα σενάρια, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν τον ασθενή καλύτερα ή να επιδεινωθούν αρκετά γρήγορα.

Τα μανεκέν χρησιμοποιούνται για να διδάξουν στους μαθητές πώς να αναγνωρίζουν τα κλινικά σημεία και να συνδέουν επίσης αυτά τα κλινικά συμπτώματα με τις ενέργειες που λαμβάνουν για να φροντίσουν τον ασθενή. Το SimMan μπορεί να είναι αρσενικό ή να μετατραπεί σε θηλυκό με πλήρη ακρίβεια και να αναπνέει, να αναβοσβήνει, να ιδρώνει, να μιλάει και να στενοχωρεί στον πόνο καθώς και να έχει παλμό. Διαβάστε περισσότερα για το SimMan.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο BBB και 5 GCSEs A * -C συμπεριλαμβανομένων Μαθημάτων, Αγγλικών και Επιστημών ή ισοδύναμα (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω)? ή
 • BTEC Εθνικό Δίπλωμα DDM και GCSEs Μαθηματικά, Αγγλικά και Επιστήμη A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο? ή
 • Πρόσβαση σε τίτλους HE με 24 Διακρίσεις και 21 Αξίες και GCSEs Μαθηματικά, Αγγλικά και Επιστήμη A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο. ή
 • NVQ Επίπεδο 3 στη Φροντίδα με τουλάχιστον ένα έτος σχετικής εργασιακής εμπειρίας και GCSEs Μαθηματικά, Αγγλικά και Επιστήμη A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο. ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 122 μονάδων UCAS και μαθημάτων GCSE Μαθηματικά, Αγγλικά και Επιστήμη A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμα.

Χαιρετίζουμε τα προσόντα από όλο τον κόσμο.


Χαρακτηριστικά και τιμές

Η μαιευτική είναι μια πολύ ανταγωνιστική σταδιοδρομία και είναι σημαντικό να κάνετε μια εφαρμογή υψηλής ποιότητας σε εμάς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές σχετικά με τα χαρακτηριστικά, τις δεξιότητες και τις αξίες που αναζητούμε ιδανικά σε έναν σπουδαστή μαιευτικής της LSBU:

 • Γνωρίστε τις απαιτούμενες απαιτήσεις εισόδου για το μάθημα μαίας MsBU
 • Έχει καλή κατανόηση των βασικών δεξιοτήτων γραφής και αριθμητικής
 • Άψογη επικοινωνία, φροντίδα και βοήθεια
 • Ικανός να εργάζεται ως μέλος μιας ομάδας καθώς και ανεξάρτητα
 • Αξιόπιστος, ασθενής και κατανοητός
 • Κίνητρο
 • Αφιερωμένο σε καριέρα στη μαιευτική και κατανοεί πλήρως τις ευθύνες του ρόλου


Συνεντεύξεις και αξιολογήσεις

Ως μέρος της διαδικασίας επιλογής, θα πρέπει να αναλάβετε μια αξιολόγηση με βάση τον υπολογιστή στην πανεπιστημιούπολη, η οποία προσδιορίζει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά σας για τη νοσηλευτική και σας δίνει μια ένδειξη για διάφορα σενάρια που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Θα σας ζητηθεί επίσης να ολοκληρώσετε μια συνέντευξη και μια εξέταση αριθμητικής και γραμματισμού. Οι ισχυρές δεξιότητες αριθμητικής και γραμματισμού είναι απαραίτητες για τους νοσηλευτές.

Λήψη και άσκηση των δειγματοληπτικών ελέγχων:

Εάν προσφέρεται ένας χώρος, θα πρέπει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τόσο την Υπηρεσία Αποκλεισμού Αποκλεισμού (DBS) όσο και τον επαγγελματικό έλεγχο υγείας και να αποδείξετε τις συνήθεις απαιτήσεις διαμονής και τις ικανοποιητικές αναφορές. Για την εγγραφή απαιτείται έγκυρο διαβατήριο.


αγγλική γλώσσα

Εκείνοι που δεν είναι η πρώτη γλώσσα των αγγλικών πρέπει να επιτύχουν ελάχιστο σκορ 7,0 συνολικά ή ισοδύναμα, με τουλάχιστον 7,0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης και τουλάχιστον 7,0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας για τη βαθμολογία δοκιμών της διεθνούς αγγλικής γλώσσας (IELTS ) τη στιγμή της εφαρμογής.

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 10, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών