Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προσαρμογή για την πρακτική

Σημειώστε: αυτή τη στιγμή το μάθημα είναι κλειστό για νέους υποψηφίους.

Αυτό το μάθημα εγκρίνεται από το Νοσηλευτικό και Μαιευτικό Συμβούλιο (NMC) και συνδέεται με παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία διδασκαλίας και Trusts. Σχεδιάζεται σε συνεργασία με τους παρόχους και τους αρμόδιους για την υγειονομική περίθαλψη. εργάζονται γύρω από το πλαίσιο του τοκετού ως μια φυσιολογική διαδικασία που οι περισσότερες γυναίκες θα βιώσουν στη ζωή τους.

Εξετάζουμε επίσης τις περιπτώσεις όπου ορισμένες γυναίκες έχουν πιο πολύπλοκες ανάγκες. Θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε τις δεξιότητες πρακτικής σας, εφαρμόζοντας τη μάθησή σας σε διάφορες ρυθμίσεις μητρότητας. Οι πρώτες θέσεις εργασίας των αποφοίτων είναι εκείνες όπου εργάζονταν στις τοποθετήσεις κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές στο σπίτι / στην ΕΕ να παρακολουθήσουν πρακτική άσκηση, πρακτική άσκηση ή εργασιακή εμπειρία, ενώ παρακολουθούν μαθήματα πλήρους παρακολούθησης από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Γιατί Μαιευτική στο LSBU;

 • Διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής.

 • Έχουμε επαγγελματικούς δεσμούς με παγκοσμίου φήμης νοσοκομεία διδασκαλίας και Trusts στο Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική.
 • No.1 Λονδίνο σύγχρονο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο για ικανοποιημένοι συνολικά με μαθήματα στα επαγγέλματα υγείας (Guardian League Table 2018).
 • Το 100% των σπουδαστών εργάζονται ή σπουδάζουν έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους, το UNISTATS 2019.
 • Στην τελική φάση του μαθήματος, θα πραγματοποιήσετε μια διορθωμένη υπηρεσία διάρκειας μιας εβδομάδας για να αναπτύξετε τις πρακτικές σας δεξιότητες, έχοντας ως κύριο επαγγελματία στη φροντίδα των γυναικών χαμηλού κινδύνου.
 • Έχουμε έναν εργασιακό χώρο σε πραγματικό χρόνο που έχει δημιουργηθεί για να προσομοιώνει το φάσμα των περιβαλλόντων παράδοσης που προσφέρονται στις εργαζόμενες γυναίκες.
 • Νο.1 στο Λονδίνο για προοπτικές μεταπτυχιακών σπουδών στη Νοσηλευτική (Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίου 2019).

Πιστοποιήσεις

Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος

Ενότητες

Το κύριο επίκεντρο του μαθήματος είναι η προώθηση της ομαλότητας, δηλαδή η πλαισίωση του τοκετού ως μια φυσιολογική φυσιολογική διαδικασία την οποία θα υποστεί η πλειοψηφία των γυναικών κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Το μάθημα αναγνωρίζει επίσης ότι ορισμένες γυναίκες έχουν πιο πολύπλοκες ανάγκες όπου θα χρειαστεί τεχνολογική βοήθεια.

Αναμένεται ότι θα επιτευχθούν τα θεωρητικά και πρακτικά πρότυπα που ορίζονται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) για να σας επιτρέψουν να εκτελέσετε τις «Δραστηριότητες μίας Μαίας» (NMC 2004) στο πλαίσιο της προώθησης της ομαλότητας, χρησιμοποιώντας προληπτικά μέτρα, την πρόσβαση σε κατάλληλη βοήθεια και τη λήψη έκτακτων μέτρων ελλείψει ιατρικής βοήθειας.

Μέθοδοι αξιολόγησης για συνολικά μαθήματα: 62% μαθημάτων.

Έτος 1

 • Εισαγωγή στις βιοεπιστήμες
 • Ικανότητες του ιδρύματος στη μαιευτική
 • Εισαγωγή στις ψυχοκοινωνικές προοπτικές της τεκνοποίησης και του τοκετού
 • Κατανόηση της τέχνης και της επιστήμης της μαιευτικής
 • Εκτίμηση βάσει πρακτικής 1
 • Προστασία, προώθηση και υποστήριξη του θηλασμού

Έτος 2

 • Μαιευτική φροντίδα του συμβιβασμένου νεογνού
 • Μαιευτική φαρμακολογία και διαχείριση φαρμάκων
 • Εκτίμηση βάσει πρακτικής 2
 • Ρόλος δημόσιας υγείας της μαίας
 • Μέθοδοι έρευνας και χρήση αποδεικτικών στοιχείων
 • Ένα πλαίσιο για τη στήριξη της διαφάνειας στην πράξη

Έτος 3

 • Ηγεσία, διαχείριση και ενδυνάμωση της μαιευτικής
 • Κλινική διαχείριση έκτακτης ανάγκης στη φροντίδα της μητρότητας
 • Ανεξάρτητη μελέτη
 • Εκτίμηση βάσει πρακτικής 3
 • Σύνθετες ανάγκες στον τοκετό
 • Κανονική πρακτική της μαιευτικής

Απασχολησιμότητα

Πολλοί απόφοιτοι παίρνουν τις πρώτες θέσεις τους ως ειδικευμένοι ιατροί στα NHS Trusts και στα νοσοκομεία όπου απέκτησαν εμπειρία κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. Ο βαθμός ενισχύει την απασχολησιμότητα με έμφαση στην επαγγελματική προσέγγιση της διδασκαλίας, οδηγώντας σε επαγγελματικό προσόν και εγγραφή στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Οι περισσότεροι ρόλοι βρίσκονται στο NHS, αν και υπάρχουν ευκαιρίες σε ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές και στο εξωτερικό. Η καθημερινή εργασία μπορεί να ποικίλει, καθώς οι μαιευτικές έχουν μια σειρά ευθυνών. Παροχή συμβουλών σε γυναίκες και στις οικογένειές τους. η διάγνωση, η παρακολούθηση και η εξέταση των γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ο συντονισμός με άλλους επαγγελματίες και φορείς είναι όλες οι συνήθεις δραστηριότητες. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες να εισέλθουν στην εκπαίδευση, όπως π.χ. πρακτική μαία ανάπτυξης, μαθήτρια μαιευτή ή λέκτορας-ασκούμενος, έρευνα και διαχείριση.

Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι έχουν γίνει ειδικευμένες μαίες στην εφηβική εγκυμοσύνη, τον ιό HIV και την παροχή συμβουλών για την παύση του καπνίσματος, ενώ άλλοι έχουν εργαστεί στα κέντρα παιδιών ή γίνονται μαίες των συμβούλων.

Διαπροσωπικές δεξιότητες και μισθός

Η ικανότητα να διατηρείτε ένα ήρεμο κεφάλι υπό πίεση είναι απαραίτητη, όπως και οι άριστες ικανότητες των ανθρώπων και η καλή φυσική και διανοητική αντοχή. Λόγω της φύσης της εργασίας, πολλές μαιευτικές λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων και των αργιών. Οι μισθοί στο NHS ξεκινούν γύρω στα £ 21,000 - με έμπειρες μαίες που κερδίζουν £ 34,500 και σύμβουλοι μαιών που κερδίζουν £ 67,000 (Εθνική Υπηρεσία Καριέρας).

Επαγγελματική ανάπτυξη

Ως πτυχιούχος αυτού του μαθήματος, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για περαιτέρω σπουδές σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Το LSBU διαχειρίζεται μερικής απασχόλησης MSc Mάσση και Αριστείας στην πράξη, το οποίο είναι κατάλληλο για πτυχιούχους με ελάχιστη εμπειρία ενός έτους επαγγελματικής πρακτικής. Μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μάθημα μέσω του ηλεκτρονικού μας ενημερωτικού δελτίου CPPD.

Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.

Εγκαταστάσεις

Πλαίσιο εργασίας σε πραγματικό χρόνο

Οι φοιτητές μαιών μας έχουν έναν εργασιακό χώρο σε πραγματικό χρόνο που έχει δημιουργηθεί για να προσομοιώνει το φάσμα των περιβαλλόντων παράδοσης που προσφέρονται στις εργαζόμενες γυναίκες. Οι μαθητές μπορούν να προετοιμάσουν την αντιμετώπιση των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε ένα προσομοιωμένο περιβάλλον.

SimMan, SimBaby και SimMom

Οι θηλές νοσηλευτικής και μαιευτικής έχουν μανεκέν προσομοιωτή: SimMan, SimBaby και SimMom. Αυτά τα μανεκέν μεγέθους ζωής ελέγχονται από υπολογιστή και μπορούν να προγραμματιστούν με διάφορες κλινικές συνθήκες. Αυτά λειτουργούν από έναν υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο και έτσι ανταποκρίνονται στις ενέργειες ενός μαθητή. Επιτρέπουν επίσης στους μαθητές να δουν το αποτέλεσμα συγκεκριμένων επεμβάσεων σε ορισμένα σενάρια, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν τον ασθενή καλύτερα ή να επιδεινωθούν αρκετά γρήγορα.

Τα μανεκέν χρησιμοποιούνται για να διδάξουν στους μαθητές πώς να αναγνωρίζουν τα κλινικά σημεία και να συνδέουν επίσης αυτά τα κλινικά συμπτώματα με τις ενέργειες που λαμβάνουν για να φροντίσουν τον ασθενή. Το SimMan μπορεί να είναι αρσενικό ή να μετατραπεί σε θηλυκό με πλήρη ακρίβεια και να αναπνέει, να αναβοσβήνει, να ιδρώνει, να μιλάει και να στενοχωρεί στον πόνο καθώς και να έχει παλμό. Διαβάστε περισσότερα για το SimMan.

Προυποθέσεις εισόδου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα απαιτούμενα προσόντα GCSE πριν υποβάλλετε αίτηση για αυτό το μάθημα.

 • Επίπεδο BBB και 5 GCSEs A * -C συμπεριλαμβανομένων Μαθημάτων, Αγγλικών και Επιστημών ή ισοδύναμων (μεταρρυθμισμένων GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω)? ή;
 • BTEC Εθνικό Δίπλωμα DDM και GCSEs Μαθηματικά, Αγγλικά και Επιστήμη A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμό 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο? ή;
 • Πρόσβαση σε τίτλους HE με 24 Διακρίσεις και 21 Αξίες και GCSE Μαθηματικά, Αγγλικά και Επιστήμη A * C (μεταρρυθμισμένες GCSE βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο. ή;
 • NVQ Επίπεδο 3 στη Φροντίδα με τουλάχιστον ένα έτος σχετικής εργασιακής εμπειρίας και GCSEs Μαθηματικά, Αγγλικά και Επιστήμη A * C (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμο. ή;
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 σε 122 μονάδες UCAS και GCSE Μαθηματικά, Αγγλικά και Επιστήμη A * C (αναμορφωμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω) ή ισοδύναμα.

Ετος ίδρυσης

Ήταν μακρυά από τη μελέτη για πολύ καιρό; Ή ίσως δεν έχετε ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις εισόδου του επιλεγμένου πτυχίου σας; Το έτος εισόδου μας λειτουργεί ως γέφυρα σπουδών σε επίπεδο σπουδών.

αγγλική γλώσσα

Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλικά, πρέπει να έχετε τα ακόλουθα ελάχιστα αποτελέσματα για το Διεθνές Αποτελέσματα Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης:

 • 7.0 συνολικά ή ισοδύναμα
 • 7.0 στα τμήματα ακρόασης και ανάγνωσης
 • 7.0 στα τμήματα γραφής και ομιλίας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε76 περισσότερα μαθήματα αποLondon South Bank University »

Τελευταία ενημέρωση February 25, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 23, 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 23, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιαν. 24, 2022
Άλλη