Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι ορθοφιστές είναι συμμαχικοί επαγγελματίες υγείας που ειδικεύονται στη διάγνωση και τη διαχείριση ενός ευρέος φάσματος οφθαλμικών καταστάσεων.

Η κατανόηση του οφθαλμού και του ρόλου του εγκεφάλου στην οπτική εμπειρία είναι το κλειδί για την ορθοφωτολογική εργασία. Οι ορθοπτικοί ασχολούνται με τη φροντίδα και τη διαχείριση ασθενών με κακή ανάπτυξη όρασης και καταστάσεων που περιλαμβάνουν εγκεφαλική βλάβη, διαβήτη, εγκεφαλικό επεισόδιο, χαμηλή όραση και γλαύκωμα.

Οι ορθτοψήφιοι συνεργάζονται στενά με τους οφθαλμίατρους και τους οφθαλμίατρους, καθώς και με τους παιδίατρους, τους νευρολόγους, τους δασκάλους νηπιαγωγών, τους επισκέπτες της υγείας, τους ενδοκρινολόγους και άλλους συναφείς επαγγελματίες υγείας στην πολυεπιστημονική περίθαλψη.

Το πρόγραμμα στο GCU περιλαμβάνει μάθηση μαζί με άλλους εκπαιδευόμενους στην υγειονομική περίθαλψη δίνοντας στους φοιτητές μια πολυεπιστημονική εμπειρία καθ 'όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ετών σπουδών τους. Η ορθοπτική είναι κατάλληλη για άτομα που ενδιαφέρονται για την υγειονομική περίθαλψη και απολαμβάνουν να εργάζονται με ανθρώπους, ιδιαίτερα παιδιά και ηλικιωμένους.

Η καριέρα σου

Η μελέτη Orthoptics είναι ενδιαφέρουσα και προκλητική και οι ευκαιρίες απασχόλησης είναι εξαιρετικές. Τα προσόντα αναγνωρίζονται παγκοσμίως.

Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Υγεία

Τι θα μελετήσετε

Έτος 1

Θεμέλια στην πράξη στην υγεία και την κοινωνική φροντίδα, στην οφθαλμική ανατομία και τη φυσιολογία, στην παιδική ανάπτυξη και στην οπτική της υγείας, στη διάθλαση και στο διόφθαλμο όραμα, στην πρακτική εκπαίδευση.

Έτος 2

Διαγνωστικές τεχνικές, οφθαλμική φαρμακολογία, οφθαλμική παθολογία, φυσιολογία και μικροβιολογία, διάθλαση και διοφθάλμιο όραμα, εισαγωγική οφθαλμική ασθένεια, πρακτική εκπαίδευση.

Έτος 3

Προχωρημένες Ορθοπτικές 1

Έτος 4

Διοίκηση στην Υγειονομική Περίθαλψη, Σχέδιο Τιμών, Προχωρημένη Ορθοπτική 3, Εκπαίδευση Πρακτικής.

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Έτος 1

SQA Higher

BBBBC συμπεριλαμβανομένων των 2 επιστημών, συν Μαθηματικά, Αγγλικά και Φυσική Nat 5 στο Β

Ενα επίπεδο

BBB συμπεριλαμβανομένης μιας επιστήμης συν GCSE Μαθηματικά, Φυσική και Αγγλικά στο B / 6

ILC Higher

H2H3H3H3H3 για να συμπεριλάβει τη Φυσική, τα Μαθηματικά και τα Αγγλικά

IB Δίπλωμα

28 βαθμοί πρέπει να περιλαμβάνουν ανώτερη επιστήμη και μαθηματικά στα 6

BTEC Extended Diploma

στην Επιστήμη / Εφαρμοσμένη Επιστήμη DDM plus GCSE Αγγλικά, Μαθηματικά και Φυσική στο B / 6 ή Διπλή Επιστήμη στο BB / 66

Κολλέγιο

AP Πρόσβαση στην Επιστήμη και Τεχνολογία / Οφθαλμία με την ΑΒΒ και συμπεριλαμβανομένης της μονάδας Φυσικής 70%. Επιστήμη ή HNC / D που βασίζεται στην υγειονομική περίθαλψη με Β στις βαθμιδωτές μονάδες και περιλαμβάνει επαρκή κάλυψη της Φυσικής. Μπορούν να ληφθούν υπόψη και άλλα επιστημονικά προσόντα (συμπεριλαμβανομένης της Φυσικής).

αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι αγγλικά θα πρέπει κανονικά να κατέχουν το IELTS συνολικού 7,0 με 6,5 σε κάθε στοιχείο ή ισοδύναμο.

Επιπλέον πληροφορίες

Άλλα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα

Κάθε αίτηση σε GCU εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν δεν διαθέτετε τα τυπικά προσόντα για ακαδημαϊκή είσοδο, αλλά μπορείτε να επιδείξετε σχετική εργασιακή εμπειρία και / ή πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς οργανισμούς, ενδέχεται να έχετε δικαίωμα συμμετοχής στο μάθημα αυτό μέσω του προγράμματος Αναγνώρισης Προηγούμενης Μάθησης του Πανεπιστημίου.

Διεθνείς Pathways

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα English for University Study.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε καθορίζονται κατά κύριο λόγο από την αμοιβή σας. Ποια είναι η κατάσταση των μαθημάτων μου;

Δίδακτρα 2018/19

  • Αρχική σελίδα: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ΕΕ: £ 1820
  • Διεθνές: £ 11.500

* Τα συνολικά δίδακτρα για σπουδαστές RUK που ολοκληρώνουν πτυχίο τριών ή τεσσάρων ετών έχουν ανώτατο όριο τα £ 27.750. Τα συγκεκριμένα τέλη υπόκεινται στην επιβεβαίωση της κυβέρνησης της Σκωτίας και ενδέχεται να αλλάξουν μόλις επιβεβαιωθούν.

Εάν αρχίσετε τις σπουδές σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ή τον Ιανουάριο του 2019, πρόκειται για ετήσια ή λειτουργικά έξοδα που ισχύουν για τη διάρκεια της πορείας σας. Ωστόσο, τα τέλη υπόκεινται σε αλλαγές. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αλλάξουν οι αμοιβές, διαβάστε τις αμοιβές μας και την πολιτική επιστροφών.

Πρόσθετα έξοδα

Εκτός από τα δίδακτρα διδάκτρων, μπορεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο Πανεπιστήμιο.

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τις υποτροφίες που είναι διαθέσιμες για το 2018/19, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα φοιτητών.

Διεθνείς ημερομηνίες έναρξης φοιτητών

Για νέους διεθνείς φοιτητές, εκδηλώσεις προσανατολισμού αρχίζουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 . Αυτός ο επιπλέον χρόνος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει νέους διεθνείς φοιτητές να εγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην GCU πριν από την έναρξη της γενικής εισαγωγής και διδασκαλίας των σπουδαστών.

Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά από διασκεδαστικές και ενημερωτικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, συμπεριλαμβανομένων πανεπιστημιουπόλεων και περιηγήσεων στην πόλη, καθώς και εκδηλώσεις καλωσορίσματος όπου μπορείτε να συναντήσετε άλλους διεθνείς φοιτητές.

Επαγγελματική διαπίστευση

Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Υγεία

Μέθοδοι αξιολόγησης

Χρησιμοποιούμε ένα ευρύ φάσμα μεθόδων μάθησης και διδασκαλίας για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τόσο την απαραίτητη γνώση και κατανόηση της επιχείρησης και της διαχείρισης όσο και ένα χαρτοφυλάκιο πνευματικών και προσωπικών δεξιοτήτων.

Κάθε ενότητα για το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τη δική του στρατηγική μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης για την επίτευξη μαθησιακών στόχων. Οι μέθοδοι αξιολόγησης ποικίλλουν μεταξύ των ενοτήτων και μπορεί να περιλαμβάνουν αόρατες εξετάσεις, δοκιμασίες κλάσης, δοκίμια, αναφορές διαχείρισης, μελέτες περιπτώσεων, παρουσιάσεις και ομαδική εργασία.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Οι μέθοδοι μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το πρόγραμμά μας είναι τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά προκλητικό. Η προσέγγισή μας είναι επικεντρωμένη στους μαθητές, πρακτική, συμμετοχική και σχετική με τις ανάγκες των εργοδοτών.

Έχουμε απομακρυνθεί από την παραδοσιακή μάθηση που βασίζεται στον εκπαιδευτικό σε μια πιο ανεξάρτητη προσέγγιση μάθησης, όπου ενθαρρύνεστε να αναπτύξετε δεξιότητες κριτικής σκέψης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε44 περισσότερα μαθήματα αποGlasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Τελευταία ενημέρωση July 30, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,820 GBP
Αρχική / φοιτητές της ΕΕ; £ 9250 φοιτητές RUK; £ 11.500 Διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη