BSc (Hons) στην αθλητική αποκατάσταση

London South Bank University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc (Hons) στην αθλητική αποκατάσταση

London South Bank University

Να είσαι παίκτης ομάδας

Αυτό το δυναμικό πρόγραμμα θα μπορούσε να σας δώσει τις δεξιότητες για να εργαστείτε με ενεργά άτομα ή αθλητικές ομάδες όλων των ηλικιών, από το πρότυπο αναψυχής έως ελίτ. Οι Ακαδημαϊκοί Αποκαταστάτες Μεταπτυχιακών μας (GSRs) εκπαιδεύονται ως επαγγελματίες πρώτης ανταπόκρισης που εργάζονται με αγωνιστικό χώρο / γήπεδο / γέφυρα / άσφαλτο σε αθλητικές εκδηλώσεις και διαθέτουν τα προσόντα για την αξιολόγηση και την αντιμετώπιση μυοσκελετικών τραυματισμών από το σημείο τραυματισμού.

Υπάρχει μεγάλη έμφαση στην πρόληψη των τραυματισμών και στη συνταγογράφηση άσκησης, συμπεριλαμβανομένου του προγραμματισμού για την επιστροφή στο άθλημα, της βελτίωσης των επιδόσεων και της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Σας αρέσει; Συνέχισε να διαβάζεις.

Αυτό το μάθημα μπορεί επίσης να μελετηθεί ως τετραετής Ολοκληρωμένοι Διδάσκαλοι. Υπάρχει μια επιλογή μεταφοράς μεταξύ αυτών των μαθημάτων στο τέλος του δεύτερου έτους, ανάλογα με τους βαθμούς που έχουν επιτευχθεί.


Γιατί η αποκατάσταση των αθλημάτων στο LSBU;

 • Συναρπαστικές προοπτικές σταδιοδρομίας - θα διδάσκονται παράλληλα με τα μαθήματα του επαγγέλματος της υγειονομικής περίθαλψης με τα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικότητας.

 • Είμαστε κατατάσσονται Νο.2 Λονδίνο σύγχρονο πανεπιστήμιο για την ποιότητα της έρευνας, τη συνολική βαθμολογία και τις προοπτικές των πτυχιούχων στην Αθλητική Επιστήμη (Πλήρης Πανεπιστημιακός Οδηγός πίνακα του πίνακα, 2018).

 • Το προσωπικό μας που ασχολείται σήμερα με εθνικούς και διεθνείς αθλητές.

 • Άριστοι επαγγελματικοί σύνδεσμοι: το πρόγραμμα αναμένει διαπίστευση από τη Βρετανική Ένωση Αθλητικών Αποκαταστατών και Εκπαιδευτών (BASRaT).

 • Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κλινική εμπειρία με τους συνεργάτες τοποθέτησης σε όλο το Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική περιοχή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αθλητικά σωματεία, κλινικές για αθλητικά τραύματα και γυμναστήρια.

 • Πρόσβαση στις ειδικές εγκαταστάσεις μας, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς εργαστηρίων κλινικών δεξιοτήτων και εξαιρετικών εικονικών μαθησιακών περιβαλλόντων στην πανεπιστημιούπολη, καθώς και εγκαταστάσεις γυμναστικής εντός της Ακαδημίας Αθλητισμού.


Βασικές πληροφορίες μαθήματος - ταξινομημένες κατά τρόπο λειτουργίας

Τρόπος


Ενότητες

Παρόλο που αρχικά η μελέτη βασίζεται σε πανεπιστήμια, απαιτείται κλινική πρακτική τουλάχιστον 400 ωρών για την ολοκλήρωση του πτυχίου. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων κλινικών αθλητικών τραυματισμών, αθλητικών σωματείων, πίστας ή στο γυμναστήριο. Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε ένα ασφαλές και υποστηριγμένο περιβάλλον εργασίας με αθλητές, υπό την επίβλεψη κατάλληλα ειδικευμένων και έμπειρων επαγγελματιών, όπως οι GSR, οι φυσιοθεραπευτές και οι γιατροί. Διαθέτουμε τη δική μας κλινική στο LSBU όπου μπορείτε να επιβλέπετε το εκπαιδευτικό προσωπικό του προγράμματος: όλοι οι έμπειροι κλινικοί που εργάζονται με εθνικούς και διεθνείς αθλητές.

Αυτό το μάθημα μπορεί επίσης να μελετηθεί ως τετραετής Ολοκληρωμένοι Διδάσκαλοι. Υπάρχει μια επιλογή μεταφοράς μεταξύ αυτών των μαθημάτων στο τέλος του δεύτερου έτους ανάλογα με τους βαθμούς που έχουν επιτευχθεί. Οι ενότητες αξιολογούνται από μια σειρά από συναφείς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων γραπτών εξετάσεων, έργων, μαθημάτων και πρακτικών εξετάσεων.

Έτος 1

Οι ενότητες του πρώτου έτους έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια καλή βάση στις βασικές επιστήμες της ανατομίας, της φυσιολογίας, της παθολογίας των τραυματισμών, της αξιολόγησης και των κλινικών δεξιοτήτων, καθώς και της συνταγής άσκησης. Η διδασκαλία θα περιλαμβάνει τη βασική θεωρία υποστήριξης, καθώς και μεγάλες, εφαρμοσμένες, πρακτικές συνιστώσες.

 • Έννοιες Διεπαγγελματικής και Συνεργατικής Πρακτικής (IPL)
 • Ανθρώπινη Φυσιολογία και Παθοφυσιολογία
 • Λειτουργική ανατομία, Κινησιολογία
 • Θεραπεία και κλινικές δεξιότητες
 • Φυσική Δραστηριότητα και Άσκηση

Έτος 2

Εκτίμηση της πρακτικής που βασίζεται στα αποδεικτικά στοιχεία

 • Αξιολόγηση Pitchside, Διαχείριση Τραυμάτων και Προχωρημένες Κλινικές Δεξιότητες
 • Κάτω αποκατάσταση των άκρων
 • Ανώτερη άκρη και αποκατάσταση σπονδυλικής στήλης
 • Εφαρμοσμένη Βιομηχανική
 • Τοποθέτηση 1

Έτος 3

 • Ψυχολογικές αρχές για την αποκατάσταση και την ανθρώπινη απόδοση
 • Διαλογή και κλιματισμός για την απόδοση
 • Κλινική αποκατάσταση και προαγωγή της υγείας
 • Εφαρμογή πρακτικής που βασίζεται στα στοιχεία (ερευνητική ενότητα)
 • Τοποθέτηση 2


Απασχολησιμότητα

Ως Μεταπτυχιακός Αθλητικός Αποκαταστάτης (GSR), θα είστε πτυχιούχος αυτόνομος επαγγελματίας υγείας που ειδικεύεται στην μυοσκελετική διαχείριση, την αποκατάσταση με βάση την άσκηση και τη φυσική κατάσταση). Οι πτυχιούχοι αυτού του πτυχίου θα έχουν επιδείξει και επιτύχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να εκπληρώσουν αυτούς τους ρόλους, ενώ θα έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον 400 ώρες κλινικής και αθλητικής τοποθέτησης που προετοιμάζουν τους μαθητές μας για ένα ικανό και υψηλό επίπεδο απόδοσης μετά την αποφοίτησή τους.

Εκτός από αυτό, επειδή ο βαθμός είναι στο πλαίσιο της Σχολής Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας στο LSBU, οι σπουδαστές επωφελούνται από την εργασία μέσα σε μια πολυεπιστημονική ομάδα ακαδημαϊκών και μαθημάτων - όλα αυτά διδάσκονται στα υψηλότερα πρότυπα επαγγελματικότητας που απαιτούνται σε αυτά τα επαγγέλματα. Ως GSR, θα μπορείτε να αναζητήσετε ρόλους σε μια σειρά περιβαλλόντων, συμπεριλαμβανομένων των κλινικών αθλητικών τραυματισμών. ερασιτεχνών, ακαδημιών και επαγγελματικών αθλητικών σωματείων · υγεία, γυμναστήρια γυμναστικής και γυμναστήρια, μονάδες αποκατάστασης, στρατιωτικό, NHS και ιδιωτική πρακτική, αθλητικό μασάζ ή προσωπική εκπαίδευση ενός ατόμου και ενός ατόμου.


Υπηρεσία Απασχολησιμότητας

Είμαστε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς για Μεταπτυχιακή Απασχόληση - The Times και Good Times Good Guide Guide 2018.

Στο LSBU, θέλουμε να σας δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας - και για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας - θα έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία Απασχολησιμότητας, η οποία περιλαμβάνει:

 • Ένα online συμβούλιο όπου μπορείτε να δείτε ένα ευρύ φάσμα τοποθετήσεων: μερικής απασχόλησης, πλήρους απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους συμβούλους Job Shop, οι οποίοι είναι πάντα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουν να κάνετε το επόμενο βήμα στην αναζήτησή σας.
 • Το Career Gym μας προσφέρει εργαστήρια ομάδας για βιογραφικά σημειώματα, τεχνικές συνεντεύξεων και εύρεση εργασιακής εμπειρίας, καθώς και τακτικές παρουσιάσεις από εργοδότες σε διάφορους τομείς.

Η ομάδα Student Enterprise μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε πολύτιμες επιχειρηματικές δεξιότητες.


Εγκαταστάσεις

Θα επωφεληθείτε από μια σειρά εξαιρετικών εγκαταστάσεων, παρέχοντας τα ιδανικά περιβάλλοντα για να εξασκήσετε και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας. Ορισμένες από τις εγκαταστάσεις στις οποίες θα έχετε πρόσβαση περιλαμβάνουν:


Κλινικά εργαστήρια δεξιοτήτων

Έχουμε μια ποικιλία εργαστηρίων δεξιοτήτων που αναπαράγουν περιβάλλοντα εργασίας πραγματικής ζωής και παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον για τη μάθηση προσομοίωσης χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αίθουσες ενηλίκων, σουίτα φυσιοθεραπείας και κλινική εργαστηρίων.


Κέντρο ανθρώπινων επιδόσεων

Εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία, το Κέντρο Ανθρώπινης Απόδοσης επιτρέπει την έρευνα λέξης κατηγορίας στους τομείς του αθλητισμού, της υγείας, της σωματικής άσκησης και της επιστήμης άσκησης.


Ακαδημία Αθλητισμού

Θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από εγκαταστάσεις και εξοπλισμό μέσα στην Ακαδημία Αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρως εξοπλισμένης σουίτας γυμναστηρίου με την τεχνολογία SMART Center, μια ζώνη λειτουργικής κατάρτισης, το Free Weights Room και το Sports Hall.

Μπορείτε να εξερευνήσετε περαιτέρω αυτές τις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της προβολής εικονικών περιηγήσεων σε ορισμένες περιοχές, επιλέγοντας τους παραπάνω συνδέσμους.


Διδάσκοντας και μαθαίνοντας

Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας ποικίλουν σε ακαδημαϊκές και πρακτικές ρυθμίσεις. Θα περιλαμβάνουν διδασκαλία στην τάξη, πρακτική προσομοίωση σε κλινικά εργαστήρια, εργαστηριακές δοκιμές σε ανθρώπινες επιδόσεις και πρακτική άσκηση σε εγκαταστάσεις γυμναστικής και αποκατάστασης. Θα υπάρξουν εκτεταμένοι ηλεκτρονικοί πόροι για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων σας και για την υποστήριξη της εκμάθησης σας. Και θα έχετε επίσης έναν αφοσιωμένο προσωπικό εκπαιδευτή και πρόσβαση στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης σπουδαστών του Πανεπιστημίου.


Προυποθέσεις εισόδου

 • Επίπεδο ΒΒΒ ή, περιλαμβανομένου τουλάχιστον ενός από. μαθηματικά, βιολογία, φυσική, χημεία, ανθρώπινη βιολογία, αθλητικές επιστήμες / σπουδές, PE, χορός, ψυχολογία, ή
 • Εθνικό δίπλωμα BTEC DDD, στην αθλητική επιστήμη ή την επιστήμη, ή
 • Πρόσβαση σε Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη με 30 Διακρίσεις και 15 Βαθμοί ή
 • Ισοδύναμα προσόντα επιπέδου 3 αξίας 144 σημείων UCAS.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν 5 GCSEs AC συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών, Επιστημών και Αγγλικών, ή ισοδύναμα (μεταρρυθμισμένα GCSEs βαθμού 4 ή παραπάνω).


Πρόσθετες απαιτήσεις

Για το μάθημα αυτό ισχύουν οι ακόλουθες πρόσθετες απαιτήσεις:

 • Αποδεικτικά στοιχεία αφοσίωσης στο επάγγελμα.
 • Ολοκλήρωση τουλάχιστον μιας εβδομάδας εργασιακής εμπειρίας σε περιβάλλον άθλησης ή αποκατάστασης.
 • Υποβολή ελέγχων για την επαγγελματική υγεία και την παροχή υπηρεσιών αποκάλυψης και φραγής (DBS).
 • Ικανότητα να πληρούν τις απαιτήσεις ταξιδιού για να παρακολουθήσουν τοποθετήσεις.
 • Οι σπουδαστές από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να παρέχουν αστυνομική επιταγή από τη χώρα καταγωγής τους.
 • Αγγλική Γλώσσα: Όσοι οι Άγγλοι δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα πρέπει να επιτυγχάνουν ένα ελάχιστο σκορ 6,5 συνολικά (συμπεριλαμβανομένου 7,0 στο γραπτό στοιχείο και ένα ελάχιστο σκορ 6,5 σε στοιχεία μιλώντας, ανάγνωσης και ακρόασης) για το Διεθνές Δείκτη Δοκιμής Αγγλικής Γλώσσας (IELTS) .

Όλες οι μονάδες υπόκεινται σε αλλαγές από το πανεπιστήμιο και μπορεί να διαφέρουν από τις ενότητες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 10, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
9,250 GBP
Έτος 1 Πλήρες τέλος UK / ΕΕ: £ 9250. Διεθνές τέλος: £ 16500.
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - London, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών